Ko ga je ucio, i ne cudi me da je ovakav amater.Goalgetter je napisao/la:Koji samo kiseli osmjeh Sanjina, na ono Vedino pitanje.![]()
Sram nek te bude Vedade, ako ovo citas, a vjerujem da citas. Ko se sve danas naziva novinarom.
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A nemojte odmah napadati ovog mladog novinara,decko zna sve o Cimiju,takav je trend.A Sanjin,kao da mora znati o njemu ,decko je daleko,iz Posavine je i nema menadzera ni nikog svog u Sarajevu,kao sto je vec davno i rekao.
Ma to je kao i za Hrgotu sto su govorili. Nije neki napadac, ne pamti kad je dao gol, a fraer zabi petakaCartman je napisao/la:Ko ga je ucio, i ne cudi me da je ovakav amater.Goalgetter je napisao/la:Koji samo kiseli osmjeh Sanjina, na ono Vedino pitanje.![]()
Sram nek te bude Vedade, ako ovo citas, a vjerujem da citas. Ko se sve danas naziva novinarom.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj Sanjinov odgovor je poput Pandzinog kada su ga novinari HRT-a prekrstili u Juricu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Momcina ne da na sebe. Ima sve predispozicije da bude odlican igrac.Monolog je napisao/la:Ovaj Sanjinov odgovor je poput Pandzinog kada su ga novinari HRT-a prekrstili u Juricu.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Jos jedno Susicevo otkrice i sa ovim igracem je potvrdio kakvu samo moc zapazanja posjeduje i kako nepogresivo skautira nase igrace. Prije par mjeseci Sanjin nije bio nesto ali strasno je sazrio tokom ljetnje pauze. Dovoljno je reci Pape i sve je receno. Buducnost Bosanskog nogometa pociva u sigurnim rukama i nevjerovatnim promisljanjima neshvacenog nogometnog genija iz Zavidovica.
To je jako bitno napomenuti, da je iz Zavidovića.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sanjin je pozvan u pravo vrijeme, nakon prvenstva i pred pocetak novih kvalifikacija kada su se neki igraci oprostili. To je prirodan tok. Ovi neki nasi forumski strucnjaci bi zvali igraca cim sutne loptu u inostranstvu. 

-
- Kontakt:
a stvarno kakve veze ima sto je iz zavidovica 

Prije će biti od Zavidovića a ne iz Zavidovića.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sanjinova treba je iz Zavidovića. Tako da ima neka tajna veza na relaciji Prcić-Sušić
PS Ispravno je 'iz Zavidovića'

PS Ispravno je 'iz Zavidovića'
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
dobro od zavidovicaFaraonTM je napisao/la:Prije će biti od Zavidovića a ne iz Zavidovića.

- tyler durden
- Kontakt:
ispravno je iZavidovica 

Nisam ni mislio gramatički
Znam da je ispravno "iz Zavidovića" nego od Zavidovića u smislu nekog sela pored Zavidovića

Znam da je ispravno "iz Zavidovića" nego od Zavidovića u smislu nekog sela pored Zavidovića

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma nije baš po volji finoj gradskoj raji, velika je sramota biti iz nekog manjeg mjesta.bordobijeli je napisao/la:a stvarno kakve veze ima sto je iz zavidovica
pametan momak. odlicna, jasna i koncizna izjava. igrac s karakterom, reklo bi se
FaraonTM je napisao/la:Nisam ni mislio gramatički![]()

Ja fakat mislio neka gramatička dilema.

A inače Papetovi su iz sela Rujnica, koje se nalazi u dolini Bosne prema Maglaju. A Pape i Sead su odrasli u čuvenoj kući 'na ušću' Krivaje i Bosne.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
A većina ove djece 92-96 rodjeno u šumama po Bosni i onda dodju ismijavati Zavidoviće, a odrasli na maslu i jajima.Edol je napisao/la:Ma nije baš po volji finoj gradskoj raji, velika je sramota biti iz nekog manjeg mjesta.bordobijeli je napisao/la:a stvarno kakve veze ima sto je iz zavidovica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kako znate da mu je djevojka iz Zavidovića ? lINK FB ? 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Daj, ma nija valjda tako pitanje postavio.............amaterski, nema šta.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Joj onog sup.ka od face Tv-a sto sa Marijanom vodi utakmice.![]()
"Koji poziciju igras posto te neznamo svi ovdije?"![]()
"Znaju me svi,ja sam ovdije 5 godina igram za reprezentaciju!"![]()
Yebem ti novinara koji mogu glavu dati nikad u tih 5 godina nije ni jednu utakmicu mlade repke pogledao. Nek si mu Sanjine, te idiote treba odmah iz prve na svoje mijesto da svi vide njihov kvalitetan rad.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Goalgetter, kakarut, katalinski, riki46, Sheyi, torbica i 52 gosta.