RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Goodison
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Goodison » 02 sep 2014, 01:37

Nisu ljudi zainteresovani nimalo za omladinski pogon. I ovaj turnir mahala, šta bi na kraju... :?
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 sep 2014, 01:43

Onladinska skola kao drustvo ferijalaca .. bitno da se neko uhljebi I neko malo progura ..nikakvih zahtjeva za rezultat niti odgovornosti . Dok drugi rade jako na tom planu kod nas omladinska nula bodova
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 sep 2014, 03:22

.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 02 sep 2014, 03:49, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 sep 2014, 03:24

Raja na ovom forumu su isto elektroni - vazda negativni.

Naravno da je pocetak mogao bit i bolji ali nije dno dna. Tek je 6 kolo gotovo i imamo 4 nerjesena i 2 pobjede. Ne mogu reci da sam zadovoljan ali nemogu reci ni da 13 tekmi bez poraza je za bacit.

Feja ovo moze poslozit jos uvijek. Ima jos 24 tekme do kraja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 02 sep 2014, 07:29

kimbo je napisao/la:Onladinska skola kao drustvo ferijalaca .. bitno da se neko uhljebi I neko malo progura ..nikakvih zahtjeva za rezultat niti odgovornosti . Dok drugi rade jako na tom planu kod nas omladinska nula bodova
E bas ovako kosto si rekao ... tuga velika previse ima netalentovane djece pa cak djece sa blagim poremecajem uz duzni respekt prema roditeljima i takvoj djeci ali nemoze takvo dijete da trenira sa djecom koja igraju utakmice ali njima je bitna clanarina ... Ljudi pola treninga se ubise trceci za roditeljima jesu li donjeli clanarinu i odmah trebaju se uzeti trenerke itd itd pa ih i tu zalampaju koju marku i tako iz godine u godinu ...
Najgore je sto se je u Velezu napravila ekipica koja jedan drugom ledja cuvaju i dokle je tako nikad nece biti napedtka ... kakav je to trener koji dolazi skoro svaki trening pod gasom i svoje frustracije iskaljuje na djeci ...
Anti Nakarada

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 sep 2014, 09:22

AlemC85 je napisao/la:bog me ne ubio ako klub za ovih 15 dana nepronađe novog centafora, možda nas iznenade. :roll:

siguran sam da će feja iznenaditi musu po pitanju taktičke postavke, ali budimo realni, neće nam biti nimalo lako.
Aleme ja mislim da je zavrsen prelazni rok s 31 avgustom.
EOS i ja sam cuo za malog Salčina. Kazu da dijete razvaljuje. Jeli u kadetima ili juniorima. Gdje igra
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 sep 2014, 09:25

Mi smo tika taka,šta će nam napadač? :mrgreen:
Naredne utakmice će pokazati gdje smo.Dolaze pravi testovi.Nimalo se ne bih bunio da protiv Širokog nastavimo ovaj niz neriješenih
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 02 sep 2014, 09:31

tepsija je napisao/la:Mi smo tika taka,šta će nam napadač? :mrgreen:
Naredne utakmice će pokazati gdje smo.Dolaze pravi testovi.Nimalo se ne bih bunio da protiv Širokog nastavimo ovaj niz neriješenih
Bar cemo imat normalno suđenje. Uvijek je bilo osim onog jednog puta kad smo vodili 0:1 i išli u kontri trojica na jednog a sudija prekinuo kontru jer je kod naseg gola igrac Sirokog sam legao na pod. Kad nisam onda preskocio ogradu i zubima sudiji otkinuo komad vrata necu nikad
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 sep 2014, 09:37

Nadati se dobrom sudjenju,dobroj utakmici i dobroj atmosferi.Svi preduvjeti su tu,Velez konačno ima ozbiljan sastav,a ne sumnjam da će Rodjeni imati vrlo dobru podršku sa tribina.Neka bude 4:4.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 02 sep 2014, 09:53

RezervniGolman je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:bog me ne ubio ako klub za ovih 15 dana nepronađe novog centafora, možda nas iznenade. :roll:

siguran sam da će feja iznenaditi musu po pitanju taktičke postavke, ali budimo realni, neće nam biti nimalo lako.
Aleme ja mislim da je zavrsen prelazni rok s 31 avgustom.
EOS i ja sam cuo za malog Salčina. Kazu da dijete razvaljuje. Jeli u kadetima ili juniorima. Gdje igra
Neznam gdje sad igra u Sarajevu ... a sad ima 13 godina koliko se meni cini to su juniori ako se nevaram ...
Ali druze mali jede loptu prvi put sam se najezio u zivotu kad je rijec o djetetu fudbaleru .... Dosta ti je kad dodes na tribinu i u roku minute shvatis da odudara od ostalih tj da uopste nepripada toj djeci ... pocev od prijema lopte pregleda igre ... nema duze pognute glave da se igra nego uvijek gleda i uvijek ima potez da odigra nesto nevjerovatno za njegov uzrast ... jednostavno se vidi da je lopta dio njega kao kod bebe cucla tako kod njega je lopta ... Da me neko neshvati pogesno dijete neznam samo po imenu niti mi je rod niti su mi prijatelji ... i sto me je iznenadilo u ovih 5 godina nikad nijeno njegovog roditelja nisam vidio uvijek je dolazio s dugima na trening i utakmicu a ostali roditelji to dreka vriska ulizivanje kod trenea itd itd cast izuzecima i radi ovoga ga jos vise cijenim ....
Anti Nakarada

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 02 sep 2014, 10:03

Yeben je Siroki i nikako nam ne lezi. Medjutim, imamo potencijal da izvucemo bod/bodove. U tim se vracaju Dare, Merza, Blagoje, Haurda, Nikolic i Barisic koji ce sigurno imati pravo nastupa. Vladavic ce napokon biti spreman za 90 minuta kao i Jankovic koji rijetko kad odigra 90 minuta. Naravno sve ovo u vodu pada ako se neko nedaj boze povredi. Sigran sam da ce im/nam Feja zajedno sa igracima prirediti iznenadjenje.
Prkosni i Ponosni od 1922

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 sep 2014, 10:13

Nije da nam ne leži nego su ljudi bolji iz sezone u sezonu. Imaju kontinuitet, sistematski rad, igrače sa dugogodišnjim iskustvom igranja u timu, trademark-ove kluba koji su prepoznati od šire javnosti i primjer su kako treba jedan klub da funkcioniše. Kada sve ide po nekom redoslijedu, rezultati teško mogu izostati.

Njihove igre na početku sezone su dobre i za očekivati je tešku utakmicu u kojoj svaka greška može da košta. Nismo uvjerljivi, a oni jesu, standardno. Igraju dobro, bez respecta prema bilo kome i to donosi rezultat. Mi sami sebe varamo i tješimo te govorimo: e odsad su prave utakmice. Prvenstvo ne počinje od šestog, desetog ili dvanaestog kola.Tri boda su tri boda neovisno protiv koga ih osvojiš.

Tačno je da pobjeda nad renomiranim protivnikom privlači publiku na stadion ali je kontinuitet jedino ono što je bitno i što se valorizuje i treba da se valorizuje u ovom sistemu vrijednosti. Mi škripimo na dosta mjesta. Kada mi kao laici kontamo oko koga nam se vrti igra i bez koga ne možemo, šta tek primjećuju oni kojima je ovaj sport kakva - takva vrsta hljeba? Evo vidjeli smo u Zenici da pritiskom i agresivnošću možeš neutralizirati Blagojevića i natjerati ga na grešku, a imao ih je podosta, da se ne varamo.

Realno rečeno, ne treba ni očekivati da držimo loptu u posjedu protiv Širokog jer su u ovome trenutku bolja ekipa od nas, ali moramo nastojati svojim sistemom osvajati prostor. Štoperi ne smiju stajati previsoko jer Široki ima jako dobre kontranapade. Biće teško, i ova utakmica je ispit na kojem redovno padnemo svake godine. Neka ovaj put bude drugačije. Nadajmo se!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 sep 2014, 10:45

Moze se jos uvijek dovesti igrac bez kluba, i kada se završi prelazni rok

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 sep 2014, 10:55

Baš sam sinoć malo s @titom prič'o o tome. Ovdje ne postoji prijelazni rok jer igrači se ne kupuju, nego dolaze slobodni ili dobiju čiste papire uslijed sporazumnog raskida ugovora. Tako da, ima nade. Samo je veliko pitanje kakvog ćeš igrača dobiti ako je taj već duže vremena van trenažnog procesa? Koliko će mu trebati da dođe u optimalnu formu, kako će se pokazati, odgovoriti zadatku..? Yebada.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 02 sep 2014, 10:59

zizu1991 je napisao/la:Baš sam sinoć malo s @titom prič'o o tome. Ovdje ne postoji prijelazni rok jer igrači se ne kupuju, nego dolaze slobodni ili dobiju čiste papire uslijed sporazumnog raskida ugovora. Tako da, ima nade. Samo je veliko pitanje kakvog ćeš igrača dobiti ako je taj već duže vremena van trenažnog procesa? Koliko će mu trebati da dođe u optimalnu formu, kako će se pokazati, odgovoriti zadatku..? Yebada.

Iole ozbiljni igrači, i igrači koji žele naći pristojan angažman, rade non-stop individualne treninge i priključuju se lokalnim timovima i s njima rade dok ne dođe ponuda.

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 02 sep 2014, 13:35

miky_hz je napisao/la:Igral vam ovaj Cemalovic uopste,jel on kod vas jos?
Jeli ovaj Ćemalović sin od Denisa ili Pike ili ni jednog od njih ?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 02 sep 2014, 13:41

Da.

Na koliko vam je B.Pandža potpis'o ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 02 sep 2014, 13:43

Bit ce zeznuto protiv sirokog ako bude igro Pandža a u nas Popovic.Trebao bi Jusufbegovic igrati sa Jankovicem u napadu i mislim da bi igrali dobro.Moje misljenje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 sep 2014, 14:17

NeverGiveUp je napisao/la:Da.

Na koliko vam je B.Pandža potpis'o ?
3 god
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 sep 2014, 15:50

kako god nisam optimista po pitanju Širokog jer dosadašnja igra i nije nešto, budimo realni, i ne gine nam poraz, nažalost. Ali ko zna, govorilo se da će nas Sarajevo nakantati, a mi uzešmo bod. :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.