Omerbavarac je napisao/la:
![]()
omerbeze sto se tice ovog kurta ocel on biti uvrsten medju ove seniore ili...ide umladi pogod na jos kaljenja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Omerbavarac je napisao/la:
![]()
A gdje si to vidio? I šta kao prema tom izvoru hoće da ga natjeraju da igra za reprezentaciju ili šta? Gdje si to opšte vidio, pročitao???thulkazal je napisao/la:Ovi Francuzi su stvarno postali "poglupi" što se tiče reprezentacije... Nakon Blattera i Deschamp počeo da prijeti u vezi Riberya i opraštanja od repke. Navodno će ga pozvati a ako se ne odazove ima ban ... Ja nezz tačno kako ova procedura opraštanja-pozivanja funkcioniše ali Francuzi su izgleda pravo zapeli oko njegovog igranja...
Zar im treba još jedan nezadovoljan igrač u reprezentaciji koji će igrati sa nekakvim duplim aršinima a tamam se riješili Nasrija...
A dobro moguće da je novinarska patka i izvrtanje Deshampove izjave ... Vidio sam na tz.de još su oni stavili provokativan naslov...effe_sa je napisao/la: A gdje si to vidio? I šta kao prema tom izvoru hoće da ga natjeraju da igra za reprezentaciju ili šta? Gdje si to opšte vidio, pročitao???
Ma vjerovatno glupost, jer ne mogu ga natjerat da igra za reprezentaciju.....thulkazal je napisao/la:
Opet Blatter na izvlačenju grupa za LP je faktički rekao da povlačnje Riberya je neshvatljivo i da on ne može odlučiti da li hoće ili ne da igra za reprezentaciju ali ajd nisam ga shvatao ozbiljno... Ali sad i Deshamp izjavio da ako pozove igrača on mora doći pa tako i Ribery...
A nisam ja dobro upoznat sa tom procedurom i zato sam gore i pitao kako to ide kad igrač ne želi tj. oprostio se od repke jer glupo je da neko nekoga tjera ... Uostalom Francuze u neku ruku mogu i razumiti jer nemaju dostojnu zamjenu za Riberya ali ovo je očajno ...effe_sa je napisao/la: Ma vjerovatno glupost, jer ne mogu ga natjerat da igra za reprezentaciju.....
Malo sam sada gledao taj tekst na tz-u i baš vidim da su Francuzi poludili, ali zbog EP u svojoj državi, pa hoće sada baš da im svi najbolji igrači igraju. Pa sada bi to bila specifična situacija, po pravilima FIFA-e i UEFA-e bi se morao odazvat (bio bi jedinstven slučaj da selektor šalje poziv igraču koji se oprostio od reprezentacijethulkazal je napisao/la:
A nisam ja dobro upoznat sa tom procedurom i zato sam gore i pitao kako to ide kad igrač ne želi tj. oprostio se od repke jer glupo je da neko nekoga tjera ... Uostalom Francuze u neku ruku mogu i razumiti jer nemaju dostojnu zamjenu za Riberya ali ovo je očajno ...
Prema onome što znam i što je poznato mogu oni biti mutavi i uputiti poziv, igrač se mora odazvati ili suspenzija ide ...
znaci ne smiju ni navijaci bayerna ici na tekmu?muamerc je napisao/la:U Moskvi cemo cuti povike Pepa u toku utakmice, mozda i razumimo koji jer je izgleda CSKA kaznjen sa jednom utaakmicom bez navijaca. Ban je od prosle godine. Jos ne idemo relativno u zimu tako da nam se dosta stvari poklopilo.
Ma mogu se ja pomiriti s Lewom u napadu, zabit će on dosta golova i bit će koristi od njega. Prije sam obrazlagao da se on možda previše uzdiže, a prije nego što je bilo šta još dokazao u Bayernu. I govorio o nekim manama. A evo usput kad smo kod njega, jel ti poznato da je u subotu imao nešto manje od 30 % dobivenih duela? Ne misliš da Mandžo tu sigurno ne bi uvijek bio bolji.Stefan Effenberg je napisao/la: Vidim da se nikako ne možeš pomiriti sa Levatom u napadu. Ha, iako se često slažemo u velikoj većini, ovdje se nećemo nikad složiti.
Smatram Lewu za klasu boljim igračem od Manđe.
Pa gledaj Rode je po meni dosta pokazao već i ima šansi za veliku minutažu ako ovako nastavi. Dosta mi se svidio u subotu, a i u nekim nastupima prije. Gaudino je protiv Wolfsburga bio sjajan, ali je izrazito mlad i njega treba polako uhodavat i prilagođavat timu i igri. Iskreno , nakon sjajne partije protiv Vukova, volio bi da je dobio priliku i u subotu protiv Schalkea. Ali onda ne bi Rode igrao.Stefan Effenberg je napisao/la: Također smatram da mogu Rode, Gaudino i PEH mnogo pružiti. Ali realno oni ne mogu nositi igru Bayerna još neko dulje vrijeme.
Ma dobro ja ovdje više vidim da je tebi problem to gledati, nego što sumnjaš u njenu uspješnost. Mislim da to kod nas može varijabilnije i ljepše izgledati. Baš iz tog finala se sjećam da smo brzo stvorili prvu priliku i u početku je bilo čak i okomitosti i dinamike u igri. Meni se te transformacije sviđaju kod te formacije: iz 3 u 5 pozada i iz 5 u 3...A naravno da treba često i praktikovati onu sa 4 igrača pozada...Treba kombinovati, zavisno od protivnika...Stefan Effenberg je napisao/la: Ne zaboravljam ja da smo upravo s tom taktikom dobili Dortmund koji je onda izgledao totalno izgubljeno u prvom poluvremenu i tek kasnije su došli sebi jer nisu očekivali tako nešto od Bayerna i Pepa. Klopp se dao iznenaditi potpuno i nisu se nimalo snašli protiv te taktike. Već onda sam ja pisao o majstorskoj postavci Pepa ali isto tako sam jasno rekao da ne želim gledati tu formaciju u Bayernu nikako.
Ja nikako ne mogu prihvatiti ovu taktiku. Ne znam koliko se sjećaš da je Barcelona sa Pepom igrala 3-6-1 potkraj njegovog mandata u Barceloni. Znaš kako je to izgledalo? Potpuno kruženje i dodavanje loptom u sredini terena bez ikakve ambicije da se krene naprijed i to je još gore od one standardne Pepove zamisli sa velikim posjedom. To je bilo odvratno za gledati, u najmanju ruku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.