Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jovanmaksimovic » 02 sep 2014, 01:40

Minjore je napisao/la:Isto kolo igraju Sloboda-Zeljo,Borac-Zrinjski,Mladost VO-Siroki,znaci mutne radnje u savezu i to pred izbore,tesko da ce proc bez incidenata. Sta tek reci za kolo poslije kad se igra Mostarski derbi,a Sarajevo putuje u Siroki. Sumnjivo,al bas sumnjivo.
koja je sad teorija zavjere?! :lol: samo kod nas odmah smisljaju neke teorije zasto se koja utakmica igra bas u to vrijeme?! :roll: opusteno ljudi... i bez i sa izborima, utakmica siroki brijeg-sarajevo je riskantna, kao i sve ostale... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 01:42

lupus je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Pa dođu ljudi na stadion da vide po imenima najjaču ekipu u ligu, ali oni na terenu izgledaju kao drogirani ali ne speedom :D

U vas tamo nešto ne štima, od kada ste ušli u Premijer ligu imate jednu od najjačih ekipa a ne možete u Europu, ne dobijate licencu... Niko me ne može uvjeriti da je tu sve čisto ;)
Hajde ba,ohladi imam saznanja milion o nepravilnostima u tvom klubu a ti trazis i viris preko ograde jeli ti komsija pere guzicu ili brise papirom. :D
Ja samo govorim neoborive činjenice. Iskreno da ti kažem boli mene neka stvar i za Nijaza i za Olimpik samo me iritiraju pojedinci kada mi krenu držati predavanje o nekakvom lafo zdravom poslovanju kluba i sličnim sranjjima. :wave:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

lupus
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la lupus » 02 sep 2014, 01:49

JoseMourinho je napisao/la:Kakve veze imaju posjete u gradaccu i Mostaru majke ti?? Haj da je odradjeno gostovanje masovno pa haj, al opet nikakve veze to nema to je stvar Veleža i zvijezde jel tako??
Jel isto tako istina da se u 13 premijerligaski tekmi na otoci ne skupi raje kao na dvije tekme sa željom i Sarajevom? Jel to dokaz te neke navijačke baze??

Onda licenca se ne dobije rad dugova, u ta montiranja i sl. neću da ulazim jer ne mogu nista da dokazem, a da nako ser.emo bez cinjenica ja bi odma spomeno u tim "poštenim" radnjama i Dinu i dva gola protiv zrinjskog al pošto je to u domeni mahalske price nisam ni spominjo ;)

Onda od ovih činjeničnih stvari, jel nije istina da su se dovodili beton igrači za naše uslove, torlak, zeba itd.. koje kad dovedes ne može ti nikako cilj biti opstanak nego bar Europa, i kako ako je cilj opstanak a to uspješno radite da se redovno treneri mjenjaju (hint ne odoste nikako u Europu ;)) :kafa:
Kada izbacis iz glave da ste nama nesto bitni i procitas pravilno sto sam napisao sve ce ti biti jasno.Sedmi po gledanosti u cijeloj BIH.Vasa posjeta Otoci mizerija i nebitna koliko sef ulaze.
Da se ja ne bih samo branio da pitam
Kako dva iskusna igraca Jamak i Svraka odose bez marke,meni sareno
Na Gojaku i Onom drugom klincu Olimpic uze oko 800000 eurica
Kako dobiste licencu bez ijedne rate uplacene na ime poreza i dugovanja igracima(samo jednom sa kamatama preko 150000 KM)zaposlenicima i dr.
Jeli istina da je dug preko 10 mio KM
Kada ce moj dragi komsija koji je kod vas od dvanaest plata dobio samo 500 KM itditditditd
Umijemo vratiti nismo levati,imate tradiciju i rezultate i uzivajte i nemojte nas zapisavati

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 01:55

Jamaku su dati papiri da proba napraviti nešto jer je dugo u klubu i zaslužio je to, vi to ne kontate jer nemate nekog odanog igrača niti ćete ikada imati kao što ih je imao Željo. Za Svraku smo dobili neku lovu (dobro je da smo ikakvu jer je momak samo stagnirao, mislio sam da će na kraju otići za đaba) tamam onoliko koliko trenutno objektivno vrijedi. A to za licencu, nisam upoznat ali mogu da ti kažem da smo veliki klub sa tradicijom kojem se propušta ovo za razliku od tog vašeg privatnog :wave:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 02 sep 2014, 01:59

lupus je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Kakve veze imaju posjete u gradaccu i Mostaru majke ti?? Haj da je odradjeno gostovanje masovno pa haj, al opet nikakve veze to nema to je stvar Veleža i zvijezde jel tako??
Jel isto tako istina da se u 13 premijerligaski tekmi na otoci ne skupi raje kao na dvije tekme sa željom i Sarajevom? Jel to dokaz te neke navijačke baze??

Onda licenca se ne dobije rad dugova, u ta montiranja i sl. neću da ulazim jer ne mogu nista da dokazem, a da nako ser.emo bez cinjenica ja bi odma spomeno u tim "poštenim" radnjama i Dinu i dva gola protiv zrinjskog al pošto je to u domeni mahalske price nisam ni spominjo ;)

Onda od ovih činjeničnih stvari, jel nije istina da su se dovodili beton igrači za naše uslove, torlak, zeba itd.. koje kad dovedes ne može ti nikako cilj biti opstanak nego bar Europa, i kako ako je cilj opstanak a to uspješno radite da se redovno treneri mjenjaju (hint ne odoste nikako u Europu ;)) :kafa:
Kada izbacis iz glave da ste nama nesto bitni i procitas pravilno sto sam napisao sve ce ti biti jasno.Sedmi po gledanosti u cijeloj BIH.Vasa posjeta Otoci mizerija i nebitna koliko sef ulaze.
Da se ja ne bih samo branio da pitam
Kako dva iskusna igraca Jamak i Svraka odose bez marke,meni sareno
Na Gojaku i Onom drugom klincu Olimpic uze oko 800000 eurica
Kako dobiste licencu bez ijedne rate uplacene na ime poreza i dugovanja igracima(samo jednom sa kamatama preko 150000 KM)zaposlenicima i dr.
Jeli istina da je dug preko 10 mio KM
Kada ce moj dragi komsija koji je kod vas od dvanaest plata dobio samo 500 KM itditditditd
Umijemo vratiti nismo levati,imate tradiciju i rezultate i uzivajte i nemojte nas zapisavati
Prvo dug je oko milion kod nas se to barem javno zna jer se navijači oko toga interesuju, kod vas je obrnuto niko nezna i nikog nije brig
za gojaka lazea ko pas, obidji hrvatske portale pa vidi o kojoj su oni odateti pričali
dalje svraka i jamak su djeca kluba koji su dali najbolje godine želji i koji je ispo korektan prema njima a i oni prema njemu, pa ce se Abd i vratiti i karijeru uavrsit kod nas (vidiš sad razliku izmedju najvećeg kluba u BiH i isprdka?)
dalje za poreznu svi su dobili papir da je uredu sve rad zakona novog, a dug reprogramiran ;)
vidiš kako je pisat sa činjenicama?? Odgovorit konkretno?? Ono sto ti nijednom nisi uradio

I bgm postajete pitari juniori, hem ulazete sad i vi milione, prodajete igrače za milione, najjači, najposjecebiji, najbolji, isto najbolje informacije iz zelje imaju itd.. :rol: :rol:
Fala bogu dragom pa vas nema vise, ko bi još to moro podnjet ;)

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 02 sep 2014, 02:19

FaraonTM je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Isto kolo igraju Sloboda-Zeljo,Borac-Zrinjski,Mladost VO-Siroki,znaci mutne radnje u savezu i to pred izbore,tesko da ce proc bez incidenata. Sta tek reci za kolo poslije kad se igra Mostarski derbi,a Sarajevo putuje u Siroki. Sumnjivo,al bas sumnjivo.
Tako je bilo kada je Vedran ubijen ja mislim, igrao se mostarski derbi a Sarajevo gostovalo Širokom, znam da su se kerovi pravdali da ih je bilo malo zato što ih je većina poslana na osiguravanje derbija.
I datum odigravanja je u par dana
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 sep 2014, 03:41

Nije nikakva teorija zavjere jer znam kako je organizovana recimo policija Tuzlanskog kantona. Prvi put idemo u Bijeljinu,kamenuju nas u Tuzli i bez pratnje prolazimo kroz Tuzlu. Drugi put,takodjer idemo u Bijeljinu,dva autobusa staju na semafor, te par momaka iz obliznjih kafica dobacuju i psuju,vezano za Zelju,grad Sarajevo, i krecu da gadjaju autobuse, te tad nastaje opsta sorka u kojoj se nije znalo ko sta udara,razvaljuje. Policija dolazi nakon 5 minuta. Kako ocekujes da utakmicu Sloboda-Zeljo,koja ce biti visokog rizika, te prolaz navijaca Sirokog kroz tuzlu da dodju do Bijeljine,obezbjedjuje policija koja nije u stanju napraviti pratnju kroz grad ? Bez uvreda, poz.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 sep 2014, 08:03

FaraonTM je napisao/la:Jamaku su dati papiri da proba napraviti nešto jer je dugo u klubu i zaslužio je to, vi to ne kontate jer nemate nekog odanog igrača niti ćete ikada imati kao što ih je imao Željo. Za Svraku smo dobili neku lovu (dobro je da smo ikakvu jer je momak samo stagnirao, mislio sam da će na kraju otići za đaba) tamam onoliko koliko trenutno objektivno vrijedi. A to za licencu, nisam upoznat ali mogu da ti kažem da smo veliki klub sa tradicijom kojem se propušta ovo za razliku od tog vašeg privatnog :wave:
nikome se ne daju papiri jer je to zasluzio...šta to znači zaslužio? igrao za plaću ili? samo ste mu mogli dati papire na osnovu toga da vam oprosti dugove i to je to..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 sep 2014, 08:44

Kevin je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Jamaku su dati papiri da proba napraviti nešto jer je dugo u klubu i zaslužio je to, vi to ne kontate jer nemate nekog odanog igrača niti ćete ikada imati kao što ih je imao Željo. Za Svraku smo dobili neku lovu (dobro je da smo ikakvu jer je momak samo stagnirao, mislio sam da će na kraju otići za đaba) tamam onoliko koliko trenutno objektivno vrijedi. A to za licencu, nisam upoznat ali mogu da ti kažem da smo veliki klub sa tradicijom kojem se propušta ovo za razliku od tog vašeg privatnog :wave:
nikome se ne daju papiri jer je to zasluzio...šta to znači zaslužio? igrao za plaću ili? samo ste mu mogli dati papire na osnovu toga da vam oprosti dugove i to je to..
Upravo tako je i urađeno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 sep 2014, 08:58

bistrikboy je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Upravo tako je i urađeno...
normala..tako rade i drugi, niste vi jedini..sporazumni raskid i ćao ;)

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 02 sep 2014, 09:31

Neki su ovdje spominjali Široki i njihovog sponzora wwin,i sumnjive domaće utakmice kad su bili osjetni favoriti a nisu pobjedili.Kako to da nama nekad ne naštele,nego nas uvijek mlatnu po pači,prčim ga :cry:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 sep 2014, 09:41

tepsija je napisao/la:Neki su ovdje spominjali Široki i njihovog sponzora wwin,i sumnjive domaće utakmice kad su bili osjetni favoriti a nisu pobjedili.Kako to da nama nekad ne naštele,nego nas uvijek mlatnu po pači,prčim ga :cry:
:lol: :lol:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 sep 2014, 09:51

:rol: :rol: U vezi Veleza imamo dogovor s kladionicom za hendikep. :rol: :mrgreen:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2014, 10:30

Kevin je napisao/la:
To znaci jarane,da je bio vazan dio ekipe koja je dominirala 5godina i osvojila sve sto se osvojiti moze.Sa Jamakom naravno,a uz sve to je i djete kluba.Kao sto rece faraon,nekima je to sve tesko skontati

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 02 sep 2014, 10:31

Kako vam se da raspravljat s njima vise. Oni sve najbolje rade. Kad njihov igrac ode dzaba, onda je on to zasluzio i to tako treba, kad ode iz nekog drugog kluba, to im je smijesno. Raspravljaju o tome kako Nijaz trosi svoje pare, isto kao da trosi njihove. Kad im PR napravi cirkus sa clanskim i to im je ok, kad im trener 2 dana pred prvenstvo ode na godisnji i to tako treba. Imaju masu puta kad, kad, kad, al zato za druge su najpametniji i sve bolje znaju od svih drugih navijaca.
since 1973

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 sep 2014, 10:36

onako je napisao/la:Kako vam se da raspravljat s njima vise. Oni sve najbolje rade. Kad njihov igrac ode dzaba, onda je on to zasluzio i to tako treba, kad ode iz nekog drugog kluba, to im je smijesno. Raspravljaju o tome kako Nijaz trosi svoje pare, isto kao da trosi njihove. Kad im PR napravi cirkus sa clanskim i to im je ok, kad im trener 2 dana pred prvenstvo ode na godisnji i to tako treba. Imaju masu puta kad, kad, kad, al zato za druge su najpametniji i sve bolje znaju od svih drugih navijaca.
Pa da,tako je,mi smo takvi,mi ne navijamo samo za svoj klub,mi zivimo i volimo Želju,sta nije jasno?

U kojem je to klubu igrac bio 5-6g ,osvojio sve i svasta i onda dobio papire? A to su vecinom igraci 28-9g i vise koji tebaju sebi obezbjediti egzistenciju,ali vi,nijazovi taxisti sa otoke,to nikako ne mozete skontati,tako da i ne ocekujem to. :wave:
Niti ste kad sta osvojili,vazda u sjenci zelje i sarajeva,redovno prozivani za razne manifetluke oko para i naravno bez igraca koji ce danas sutra reci "olimpic je moj klub".ni to ne kontas? Pa naravno da ne :lol: :lol: :lol:

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 02 sep 2014, 10:38

Daj ba sarajelija nemoj sviju ti lagati kad i sam znas da nije tako
i jedani drugi su otisli uz oprost dugova dobili čiste papire. Da je tako, kako ti kazes onda bi oni jos odmah po zavrsetku nastupa u evropi otisli, ali nisu jer su ganjali see oko duga i ugovora...
ne shvatam cemu ta prica kao oni zasluzili bla bla... pa nije humanitarna nego FK koji, realno, NEMA PARA i onda ce eto dati dva igraca tek tako
ma daj

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 02 sep 2014, 10:41

jbg , kod nekog dobije igrac ciste papire da bi halalio dug a kod nekog igrac potpisuje na 3 god...ko to ne vidi i ko nece da prizna da je razlika drasticna..NEKA SE LIJECI :o :o

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 sep 2014, 10:47

Znaci Ronaldo osvoji s Manchesterom 3 prvenstva, 3 kupa, ligu prvaka i zasluzio je slobodne papire? Sad su u Manchesteru go*na sto su uzeli skoro sto milijuna eura :lol: Covjek igrao, bio placen da igra, zasluzio svoje pare i prodan za fantasticnu cijenu.

U Zelji da su bili pametni i da su placali igrace i oni bi sami za svoje igrace dobili barem neku sicu. Ne moze me nitko uvjeriti da je netko zasluzio slobodne papire ako je bio redovno placan. Odan igrac koji zeli osigurat egzistenciju u najmanju ruku moze zasluziti transfer ispod svoje cijene, ali ne i slobodne papire. Jedino ako je taj igrac k* pa klubu vise ne trebaju.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 sep 2014, 10:53

Porediš Ronalda i Jamaka :crazy: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.