blagoje braticStole iz Bora je napisao/la:Da probam ponovo sa pitanjem, sad kad je euforija malo splahnula ..
Koji igrac Zelje ima najvise odigranih zvanicnih utakmica (prvenstvo, kup, Evropa)?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
blagoje braticStole iz Bora je napisao/la:Da probam ponovo sa pitanjem, sad kad je euforija malo splahnula ..
Koji igrac Zelje ima najvise odigranih zvanicnih utakmica (prvenstvo, kup, Evropa)?
U pravu si,ovde je i minimalna pobjeda sasvim odgovarajuca,samo da se nastavi niz,zvijezda je daleko od nas po kvalitetu,bolji smo,ali oni su nekako nezgodni za nas jos od prve utakmice....samo da se nastavi niz,treba biti mnogo oprezan sa ovom utakmicom,a svaka veca razlika je svakako dobrodoslaStole iz Bora je napisao/la:15-08-2009 Premier Liga Zvijezda 2 - 1 Željeznicar
04-04-2009 Premier Liga Zvijezda 1 - 0 Željeznicar
30-08-2008 Premier Liga Željeznicar 2 - 2 Zvijezda
25-10-2006 Kup BiH Zvijezda 2 - 1 Željeznicar
18-10-2006 Kup BiH Željeznicar 1 - 0 Zvijezda
Netacno ..Seyo_TM je napisao/la:blagoje braticStole iz Bora je napisao/la:Da probam ponovo sa pitanjem, sad kad je euforija malo splahnula ..
Jedino sto ce mi biti zao onih "instant", "tranzistor" ili "internet" navijaca koji ce, u slucaju rezultata 1:0, biti strasno nezadovoljni jer ce oni doci da vide "razvaljivanje" Zvijezde i masovno trpanje lopti u njihov go. I onda kazu da ljudi na sjeveru psuju. Kako nece psovati kad ih igraci ne razumiju ...boccaccio je napisao/la:U pravu si,ovde je i minimalna pobjeda sasvim odgovarajuca,samo da se nastavi niz,zvijezda je daleko od nas po kvalitetu,bolji smo,ali oni su nekako nezgodni za nas jos od prve utakmice....samo da se nastavi niz,treba biti mnogo oprezan sa ovom utakmicom,a svaka veca razlika je svakako dobrodoslaStole iz Bora je napisao/la:15-08-2009 Premier Liga Zvijezda 2 - 1 Željeznicar
04-04-2009 Premier Liga Zvijezda 1 - 0 Željeznicar
30-08-2008 Premier Liga Željeznicar 2 - 2 Zvijezda
25-10-2006 Kup BiH Zvijezda 2 - 1 Željeznicar
18-10-2006 Kup BiH Željeznicar 1 - 0 Zvijezda
JOK ..Seyo_TM je napisao/la:Alihodzic?
Ne znam fakat ko bi od bratica vise imao tekmiStole iz Bora je napisao/la:JOK ..Seyo_TM je napisao/la:Alihodzic?
Znam ja zato ..Seyo_TM je napisao/la:Ne znam fakat ko bi od bratica vise imao tekmiStole iz Bora je napisao/la:JOK ..Seyo_TM je napisao/la:Alihodzic?
vec je pitar jedan to govorio...samir_tm87 je napisao/la:nisam mogao odolit a da ne postavim
obratite paznju na Mesanovica
Brane Jelusic ???Stole iz Bora je napisao/la:JOK ..Seyo_TM je napisao/la:Alihodzic?
Ma Blagoje 100 posto...Seyo_TM je napisao/la:blagoje braticStole iz Bora je napisao/la:Da probam ponovo sa pitanjem, sad kad je euforija malo splahnula ..
Tacno sam znao ko ce pogoditi iliti znati. Svaka cast! Sto ti je logika ..boccaccio je napisao/la:Brane Jelusic ???Stole iz Bora je napisao/la:JOK ..Seyo_TM je napisao/la:Alihodzic?
Znaci imao je preko 300 utakmica koje nisu prvenstvene???Stole iz Bora je napisao/la: Znam ja zato ..Covjek ima preko 650 zvanicnih utakmica za Zelju. Zvanicnih, znaci onih "plakatiranih", najavljenih a ne samo prvenstvenih. Kad su prvenstvene utakmice u pitanju on je treci ali njih trojica koja imaju oko 350 su u par utakmica. NIKAD nije bio povrijedjen a samo dva puta je dobio crveni karton tako da je bio redovan na utakmicama.
Otprilike. Kup, Evropa, SE kup .. Ma pricao mi je da su imali nekakvih evropskih takmicenja koje se niko ne sjeca vise. Tada su srijedom igrali ligu igraci do 20 godina koji su igrali i u prvim ekipama. I te utakmice su zvanicne, pod pokroviteljstvom tadasnjeg saveza. Ima sve podatke izvadjenje, utakmicu po utakmicu, godinu po godinu pa ako si sumnicav uzet cu to od njega, skenirati i poslati ti. Ili cu jednom u kroku donijeti ..Seyo_TM je napisao/la:Znaci imao je preko 300 utakmica koje nisu prvenstvene???Stole iz Bora je napisao/la: Znam ja zato ..Covjek ima preko 650 zvanicnih utakmica za Zelju. Zvanicnih, znaci onih "plakatiranih", najavljenih a ne samo prvenstvenih. Kad su prvenstvene utakmice u pitanju on je treci ali njih trojica koja imaju oko 350 su u par utakmica. NIKAD nije bio povrijedjen a samo dva puta je dobio crveni karton tako da je bio redovan na utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.