Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la NoName » 23 feb 2010, 22:09

harishp je napisao/la:Cuj @Nonameta kud ode Nadarevic.Pa trebao bi znati da Nadarov buduci klub blizu Skotske.A dobro znamo koliko su Skoti skrti.Dok se oni prebroje i preracunaju treba malo i vremena da prodje.
A kad stvarno predje krv bi ti popio :lol: :mrgreen: Odmah bi se isti moment morao ''odlogovati'' odavde. :mrgreen:
Ma prošlo je onih 10 dana :) Siguran sam.

Pitam se samo gdje je FC BAYERN sa svojim informacijama iz prve ruke :ugeek:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 23 feb 2010, 22:11

NoName je napisao/la:Ovo nije okršaj na relaciji Spahić - Salihamidžić i nemojte ga na silu predstavljati kao takvog. Oni su svoj okršaj imali i znamo kako se sve završilo, nažalost. A vi, balavurdijo, koji se*ete po bilo kome od reprezentativaca marš na spavanje. Vi ste našli pričati o tome kakav je bio Hasan, znate o tome isto koliko i moja mati o nuklearnoj fizici.

Ja sam, recimo, sa harisom imao jedan okršaj na ovom forumu, ali mu priznajem realno gledanje na situaciju oko igrača. Dakle, nije bitno što ja harisa podnosim ili ne podnosim bitno je ono što govori. Da, i ako jednom nije bio u pravu, ne znači da nikad nije u pravu. ;)

Ovo govorim iz razloga što se može primjeniti i na naše reprezentativce i inače sve u životu. Šahbaz kad zapne, recimo, da je Vedo najbolji, ne bi ga Bog ubijedio da je JEDNU utakmicu odigrao loše. Kad ja kažem da je Spahić jaran sa Ušljom vi to, balavurdijo, tretirate kao pljuvanje?! Pa stvarno vi pojma o životu nemate.

Dakle, nisu naši reprezentativci božji poslanici pa da o njima ne smijemo diskutovati i iznositi nešto za što smatramo da nije dobro. Isto tako, zapamtite, uči se dok je čovjek živ i mišljenje koje je neko formirao sa 12 godina (ili sa 14, kao Tarik recimo ;) ) ne treba da znači da je to zabetonirano i da se ne treba mijenjati.

Demire, i ti fino zboriš, ali izgleda da si i ti ko Šahbaz - slabo čitaš, samo da ti je nešto napisati. Ovo shvati kao prijateljski savjet, mislim da ste i ti i haris, kao i mirzza na istoj frekvenciji, samo s druge strane :mrgreen:

Hasan je bio i ostao legenda našeg fudbala, čovjek koji ga je izdigao iz pepela, čovjek koji je trasirao put jednom Džeki, Misimoviću, Ibiševiću, Salihoviću. Mislite da bi oni zaigrali u Njemačkoj da nije bilo njega? Teško. Isto tako kao što niko od naših (gotovo niko, Begović je na klupi) ne igra u Engleskoj, jer tamo nikada nije igrao jedan Hasan, da otvori vrata za naše igrače. Pa kud ne ode onaj Nadarević što prenesoše engleski mediji (harise ovo je tebi malo da te podbodem :D ).

Fatite se knjige i učite, a ove svoje budalaštine snimite pa pročitajte kad porastete. Do tada psssst!
Sam si rekao da covjek uci ali i grijesi dok je ziv,i naravno da prihvatam svaki prijateljski savjet...
Ja nisam ni sa kim na istoj frekvenciji,svako ima svoje misljenje o odredjenoj situaciji,i ja svacije misljenje postujem,ni ja ne podnosim pljuvanje po reprezentativcima(ovo se ne odnosi na tebe nego opcenito,ukljucujuci i mene :mrgreen: ),medjutim niko pa tako ni igraci nisu vise sile pa da ih se ne smije poprijeko pogledati,a dobro se zna sta je pljuvanje....Za Hasana se 100% slazem s tobom,ali ne moze se to ovoj djecurliji objasniti,jer su oni jucer poceli pratiti reprezentaciju,a nemaju pojma sta je za ovu reprezentaciju dao jedan Salihamidzic,pa Barbarez,Music,Konjic,Hibic,Kodro,Kapetanovic, rahmetli Suad Katana i mnogi drugi igraci koji su pravili ime reprezentacije BiH,u poslijeratnim godinama...Takvi znaju samo ko je Dzeko,Misimovic,Pjanic,Salihovic i dosli su ovdje baljezgati nesto o cemu veze nemaju... :evil:
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 feb 2010, 23:19

Ne znam kako neki uvjek iskopaju Salihamidzica i na kraju on ispadne kriv, a ni kriv ni duzan. Slazem se potpuno sa NoName, Salihamidzic je legenda, i ostim rata je on bio jedino za sto su stranci culi o nasoj zemlji u to vrijeme. Zato njemci sad kupuju nase igrace, i traze novog Brazzu. Salihamidzic je legenda, ali na zalost nikad nije dobio priznanje sto zasluzuje u BiH, a eto cuda u Njemackoj ima vise respekta nego kod pojedinih kod nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 23:24

Cartman je napisao/la:Ne znam kako neki uvjek iskopaju Salihamidzica i na kraju on ispadne kriv, a ni kriv ni duzan. Slazem se potpuno sa NoName, Salihamidzic je legenda, i ostim rata je on bio jedino za sto su stranci culi o nasoj zemlji u to vrijeme. Zato njemci sad kupuju nase igrace, i traze novog Brazzu. Salihamidzic je legenda, ali na zalost nikad nije dobio priznanje sto zasluzuje u BiH, a eto cuda u Njemackoj ima vise respekta nego kod pojedinih kod nas.
Jesi li ti ikad cuo za rijec propaganda ili antipropaganda.
Baho koji se samo iz nekih svojih razloga nalomio na Bracu.U par navrata ga je oblatio do bola i kad bio i kad nebio kriv.Znajuci nas narod kako se upija na to.Nije ni cudo sto se pojavilo odredjen broj hejtera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 23 feb 2010, 23:34

harishp je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Ti si jedan od onih kojim udje lakse metar u guzicu nego cenat u glavu.
Uzivaj kraj rasprave, eto vam kapEtana Spaica, ne bi me cudilo da zavrsi karijeru trijebeci rizu po kini kod velikog poglavice Mikada.
Kome je to namijenjeno :roll: Ne ''odrazi ''se dobro 8-)
Nije tebi ;)
Cuva Bog Zelju svog!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 feb 2010, 23:37

Slijedece sezone gledamo Spahu u LP. :D
Malo po malo, i sve vise i vise BiH igraca igra u najjacem takmicenju u Europi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 feb 2010, 23:38

omerbavarac je napisao/la:Slijedece sezone gledamo Spahu u LP. :D
Malo po malo, i sve vise i vise BiH igraca igra u najjacem takmicenju u Europi.
Jest al zato nasih Svaba nece biti ni u intertoto.Jedino mozda Spanaca :mrgreen:
P.S Skontao sam na koga se odnosilo @mirzza ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 24 feb 2010, 14:08

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam kako neki uvjek iskopaju Salihamidzica i na kraju on ispadne kriv, a ni kriv ni duzan. Slazem se potpuno sa NoName, Salihamidzic je legenda, i ostim rata je on bio jedino za sto su stranci culi o nasoj zemlji u to vrijeme. Zato njemci sad kupuju nase igrace, i traze novog Brazzu. Salihamidzic je legenda, ali na zalost nikad nije dobio priznanje sto zasluzuje u BiH, a eto cuda u Njemackoj ima vise respekta nego kod pojedinih kod nas.
Jesi li ti ikad cuo za rijec propaganda ili antipropaganda.
Baho koji se samo iz nekih svojih razloga nalomio na Bracu.U par navrata ga je oblatio do bola i kad bio i kad nebio kriv.Znajuci nas narod kako se upija na to.Nije ni cudo sto se pojavilo odredjen broj hejtera.
Moram malo Bahu prokomentarisati. Iako je bio dobar kao komentaror, možda i više od toga, ja ga smatram nepoštenim čovjekom, iz jednog prostog razloga: Na kraju svog rada za BHT nekih godinu dana je proveo u Engleskoj, školujući se za sportskog novinara, naravno sve o trošku BHT (poreznih obveznika) da bi odmah po povratku dao otkaz i otišao na onu šund tv. Nema smisla.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

dado83
Kontakt:

Post Postao/la dado83 » 07 mar 2010, 21:47

Montpelje protiv Bordoa promasio dva penala za 40 min. trenutno je O-O.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 mar 2010, 21:49

A ja lude utakmice majko draga. :shock:
Dva penala za Spahicev Monpelier obadva promasili,crveni za bordo i opet 0-0.inace Monpo u po Bordoa igra 4-3-3 :shock: Ludi momci.
Jos ima drugo poluvrijeme.Pobijeda Monpe bi ih postavila na prvo mjesto.
Spahic odlican.
Trener izgleda cuo za onu svi unapad jedan Spaha. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 mar 2010, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 07 mar 2010, 21:50

dado83 je napisao/la:Montpelje protiv Bordoa promasio dva penala za 40 min. trenutno je O-O.
nisam znao da su 2 promasili. jos bordo ima crveni.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 mar 2010, 22:19

harishp je napisao/la:A ja lude utakmice majko draga. :shock:
Dva penala za Spahicev Monpelier obadva promasili,crveni za bordo i opet 0-0.inace Monpo u po Bordoa igra 4-3-3 :shock: Ludi momci.
Jos ima drugo poluvrijeme.Pobijeda Monpe bi ih postavila na prvo mjesto.
Spahic odlican.
Trener izgleda cuo za onu svi unapad jedan Spaha. :mrgreen:
Ovo je 4-3-3 samo na papiru. Defanzivni su do bola, i ovo je 4-5-1.

Evo i gol Bordeauxa. Naravno Spahic bio izvan terena kad je pao gol...Chamakh se nije vidio dok ga je Spaha cuvo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 mar 2010, 23:02

Nisu bili na pocetku.Nije mi jasno koji su se klinac bili povukli ako imaju igraca vise.
Inace ovo tvrdim bez Spahica oni bi se sa Mesinim Grenoblom borili za pretposljednje mjesto.
Tip samo minuta dva bio van terena zbog ozlijede i ovaj Chamakh koji se vidio nije a Spaha ga cuvao odmah zabi.
Inace nenormalno bolesna utakmica.Dva penala promasena,gubili sa igracem vise i onda u 95 minutu dali izjednacujuci.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 mar 2010, 00:29

harishp je napisao/la:Nisu bili na pocetku.Nije mi jasno koji su se klinac bili povukli ako imaju igraca vise.
Inace ovo tvrdim bez Spahica oni bi se sa Mesinim Grenoblom borili za pretposljednje mjesto.
Tip samo minuta dva bio van terena zbog ozlijede i ovaj Chamakh koji se vidio nije a Spaha ga cuvao odmah zabi.
Inace nenormalno bolesna utakmica.Dva penala promasena,gubili sa igracem vise i onda u 95 minutu dali izjednacujuci.
Spaha je fenomenalan. Moze igrati u bilo kojem timu. Usudio bih se da kazem da je medju 10 najboljih stopera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 02:32

omerbavarac je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nisu bili na pocetku.Nije mi jasno koji su se klinac bili povukli ako imaju igraca vise.
Spaha je fenomenalan. Moze igrati u bilo kojem timu. Usudio bih se da kazem da je medju 10 najboljih stopera.
Ne iz razloga sto igra u BIH repci da igra i u Zimbamveu bio garant jedan od najboljih deset stopera.
Ni jedan se veliki igracina u poslednje vrijeme nije naigrao kraj njega.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 08 mar 2010, 03:51

sedma sekunda. Koja legenda, mozes samo zamisliti sta mu je kroz glavu prolazilo. :) :)

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 08 mar 2010, 09:58

Emir je beton, i ima odlican timeing za skokove, sigurno jedan je u top 10 igraca europe sto se tice odbrane..
BLUE NATION.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 mar 2010, 11:37

Spaha je apsolutni MVP u Montpellier-u, on je lider i potpuno nezamjenjiv. Ima pregled igre, hladnoću, fokus, iskustvo i jedinstven fudbalski IQ.
Nažalost, njegove timske kolege ne mogu uvijek da ga prate – to se dobro vidjelo i sinoć u 78. minuti kad Spaha kod kornera dodaje loptu petom unazad Costi koji to sve samo posmatra… Velika šteta… 2 penala promašiti – vidjelo se da su bili nervozni i Costa i Montaño u drugom pokušaju.

P.S. Da li neko možda zna mora li Spaha u karantenu slijedeće sedmice pošto je sinoć dobio 5. žuti? Ne znam kakav uticaj ima onaj crveni što ga je primio protiv Valenciennes-a; da li se raniji žuti anuliraju ili kako to ide…
---- Spaha 4 president ----

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 mar 2010, 14:15

omerbavarac je napisao/la:
Ma uvjek je sjajan bio-. Kako je samo odigro protiv Spanije u Zenici kad smo odigrali 1:1...Pa onda Henrya stavio u dzep protiv Francuske. Samo ga je pristup i nocni zivot u Moskvi sprijecio da ne napravi jos vecu karijeru. Ali eto sad je u vrlo jakoj ligi, i stvarno se nadam da ce nas on izvest na teren po prvi put na nekom prvenstvu. Stvarno je zasluzio.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 mar 2010, 14:27

Njemu se komotno moze i nocni zivot progledati kroz prste kao i Dzeki.
Oni su pred tekmu u Zenici protiv Belgije ruzili do kasno u noc u diskoteci s
Sarajevskoj.
Epilog znamo pobjeda, dva gola Dzeke i sasvim sigurni u odbrani.U lokomotivi je igrao dobro,samo sto je tamo udarao puno komunisticki sistem vodjenja ekipe zato su onako i pali.A i sumnje protiv njega koje naravno nikad nisu dokazane.
Nemogu da shvatim recimo Real koji je katastrofalan u odbrani.Mogu kupiti cjeli Monpelier a ne samo Spahica.
Ali kad je neko ''pripametan'' :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Sheyi, zikerrz21 i 27 gostiju.