Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

miky_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la miky_hz » 01 sep 2014, 23:07

lupus je napisao/la:Nijaza ne interesuje praviti milionske gubitke sa titulama nego napraviti lijepi ambijent u kome ce uzivati prije svega on a i zaposleni

Hajde mi samo molim te odgovori sta je radio do sada sve ove godine,jel svake godine pravio "dream team " jel dovodio najbolje i najskuplje igrace lige? Niko nije doveo vise boljih i skupljih igraca nego sto je Olimpic doveo u zadnjih par godina,i ti igraci budu tu provrte se par kola i nigdje ih,i jel ima zaradu na njima ili ide u minus? Sto nemoze licencu dobiti kad je sve tako sjajno? jel tako smanjivao troskove? Kome ti zaposlenice Olimpica prosipas suplju pricu tako ti boga,o kakvom lijepom ambijentu...on sa onim sto je dovodio ne da je trebao titulu osvojiti,nego je trebo tri titule sve jednu za drugom uzimati sa onakvim igracima,ovako nista nije uzeo a samo se uvalio.I naravno da je dovodio te skupe igrace jel je zelio titulu da uzme.Sad u ekipi ima par mladih igraca pa ste nasli pametovati o pametnom poslovanju jel ste igrom slucaja uzeli lovu za Gojaka
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 sep 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 01 sep 2014, 23:09

Realno za Gojaka se uzelo bruka a vidim ide vam dobro kada tuhnete ex reprezentativca.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 01 sep 2014, 23:20

lupus je napisao/la:Realno za Gojaka se uzelo bruka a vidim ide vam dobro kada tuhnete ex reprezentativca.
Ja ću ti reći da je Olimpic kao klub dobio smiješnu cifru.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 sep 2014, 23:42

Papalukas je napisao/la:
samo je razlika da siroki moze i umije biti prvak a olimpik koliko god se trudio, nece ni za 100 godina. ne zaboravi da siroki od 2002. do danas neprestano igra evropu (osim sezone 2003/04)...
Slazem se u potpunosti i mislim da je cilj svake godine odigrati tu evropu,pratim Bh ligu od pocetka i svake godine kad je Siroki gostovao u BL djelovali su kao ubjedljivo najjaca ekipa u ligi,jedino mi je one godine Leotar izgledao mocnije kad su i bili prvaci al eto nisu se nesto naosvajali titula,zato sam misljenja da je jedini razlog kladionica.....
:rol: :rol: :rol:
kako netko može lupat to je nevjerojatno :facepalm:
kakva kladionica bola, spominjes nesto wwin...pa wwin je mozda nekki sitni sponzor nk širokog..očito si pomiješao sa hkk širokim kad je prošle 2 sezone bio glavni sponzor košarkaškog kluba..

nk široki najviše drži mepas i on je glavni sponzor..

a jedini razlog što široki nije prvak kako navodite je taj što je rekao iznad ovaj, neće dat uprava 5 mil za ekipu i onda u dugove ući..nije prioritet prvo mjesto, ako bude super, ako bude kup super..ali cilj je europa i stabilnost kluba, izgradnja infrastrukture, razvoj omladinske škole i prodaja igrača ..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 01 sep 2014, 23:49

kako netko može lupat to je nevjerojatno :facepalm:
kakva kladionica bola, spominjes nesto wwin...pa wwin je mozda nekki sitni sponzor nk širokog..očito si pomiješao sa hkk širokim kad je prošle 2 sezone bio glavni sponzor košarkaškog kluba..

nk široki najviše drži mepas i on je glavni sponzor..

a jedini razlog što široki nije prvak kako navodite je taj što je rekao iznad ovaj, neće dat uprava 5 mil za ekipu i onda u dugove ući..nije prioritet prvo mjesto, ako bude super, ako bude kup super..ali cilj je europa i stabilnost kluba, izgradnja infrastrukture, razvoj omladinske škole i prodaja igrača ..
Rekao sam to je moje misljenje i ne znaci da ne lupam,odam sam rekao,a sto se tice tih miliona i ulaganja,to uopste nije potrebno,jer Siroki je konstantno imao najbolju ekipu,jedino mozda ove godine Sarajevo ima kvalitetniji tim ali koji je napravljen instant i opet da je sve regularno ja bi dao prednost Sirokom,e sad sto se nisu uzimale titule vjerovatno ti bolje znas.......

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 23:54

Kada je i osvoje, kome je osvajaju? Ima ravno 10 hiljada ljudi što simpatiše Široki, maksimalno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 sep 2014, 00:06

FaraonTM je napisao/la:Kada je i osvoje, kome je osvajaju? Ima ravno 10 hiljada ljudi što simpatiše Široki, maksimalno.
:facepalm: :facepalm:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 00:11

Lupaj se ti po glavi koliko hoćeš druže, to je istina ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 02 sep 2014, 00:15

FaraonTM je napisao/la:Lupaj se ti po glavi koliko hoćeš druže, to je istina ;)
Lupa se zato sto nemaju ni tih 10 000

kojeg datuma pada listica - Sarajevo ?
i moze li raspored za to kolo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 sep 2014, 00:21

Onako skandalozno pretpostavljam da i jedan zivot je "neko", a kamoli 10 000.
Ako te rat i poplave nisu darovale tom poukom.. :kafa:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 02 sep 2014, 00:41

Kakve se ovdje sve bljuvotine pišu.Jedan piše protiv Nijaza,drugi kako Olimpic prodaje utakmice,treći omaložava Široki Brijeg kako nema ko slaviti titulu,četvrti provocira iste sa mijenjanjem naziva grada i piše lištica.Jedno veliko fuj.@klonirani rezervni golman Kada već spominješ Nijaza u negativnom kontekstu reci šta bi moglo biti poslije izbora ako crvena stranka izgubi izbore?Kako će vam onda premijer pronalaziti sponzore kada ne bude više u vlasti?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

northfront96
Kontakt:

Post Postao/la northfront96 » 02 sep 2014, 00:45

egocentrik je napisao/la:

NK Široki Brijeg - malezijski divovi :guz:
27/28.09.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 02 sep 2014, 00:51

northfront96 je napisao/la:
egocentrik je napisao/la:

NK Široki Brijeg - malezijski divovi :guz:
27/28.09.
hmm
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JoseMourinho » 02 sep 2014, 00:52

Jesu malo napadni al su sve napisali tacno, evo da poredak pa fino recite sta nije istina??

1. Nije cilj Europa/titula, pa sto se dovodilo toliko kvalitetnih igrača i imo se jedan od boljih timova ako to cilj nije bio?
2. Posjetom sedmi, jel nije tako da vise od pola godišnje posjete otpadne na gostujuce navijače Zelje i Sarajeva?
3. Jel nije istina da se licenca godinama ne može dobit?? A sve fino bez digova problema? Kako?

Da dalje ne idem u diskusiju kako nema klub navijača(sto je trenutno činjenica) i ostalo, et tri pitanja pa ako grijesim(i ostali koji su to iznad mene napisali) ukazite molim vas na to ;)

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 02 sep 2014, 01:22

JoseMourinho je napisao/la:Jesu malo napadni al su sve napisali tacno, evo da poredak pa fino recite sta nije istina??

1. Nije cilj Europa/titula, pa sto se dovodilo toliko kvalitetnih igrača i imo se jedan od boljih timova ako to cilj nije bio?
2. Posjetom sedmi, jel nije tako da vise od pola godišnje posjete otpadne na gostujuce navijače Zelje i Sarajeva?
3. Jel nije istina da se licenca godinama ne može dobit?? A sve fino bez digova problema? Kako?

Da dalje ne idem u diskusiju kako nema klub navijača(sto je trenutno činjenica) i ostalo, et tri pitanja pa ako grijesim(i ostali koji su to iznad mene napisali) ukazite molim vas na to ;)
Ja cu ti probati odgovoriti

Sef doveo zimus sto je valjalo i ocito rezultatski nije mogao proci ali je sebe izvadio transferima,
Posjeta koju vi mislite da nam povecavate je potpuno nebitna cinjenica a koju neki smatraju veoma krupnom,nas kapacitet je 2500 sjedecih mjesta.Znaci ukupno oko 5000.Samo na zadnjoj utakmici u Mostaru je bilo oko 2000 u Gradaccu po nevremenu oko 1500 i dr.Okimpic je rado vidjen gost u cijeloj BIH i kao takav spada u gornji dio.
Samo jedne godine kada se stimalo nekima da izadju u evropu namjesteno nam da zbog duga od 7000 KM prema igracu ne mozemo dobiti licencu.Vec naredne godine igrac dao izjavu da nema potrazivanja.Ove godine iz prve je dobio Olimpic i Siroki a za druge je neka druga tema.
Pokusavam biti korektan a sto se nekima ne dopada da je klub ostvario i ostvaruje pozitivne rezultate je tema kako opstati ili znam ja nas **** ti nas.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 01:30

Pa dođu ljudi na stadion da vide po imenima najjaču ekipu u ligu, ali oni na terenu izgledaju kao drogirani ali ne speedom :D

U vas tamo nešto ne štima, od kada ste ušli u Premijer ligu imate jednu od najjačih ekipa a ne možete u Europu, ne dobijate licencu... Niko me ne može uvjeriti da je tu sve čisto ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 sep 2014, 01:31

Isto kolo igraju Sloboda-Zeljo,Borac-Zrinjski,Mladost VO-Siroki,znaci mutne radnje u savezu i to pred izbore,tesko da ce proc bez incidenata. Sta tek reci za kolo poslije kad se igra Mostarski derbi,a Sarajevo putuje u Siroki. Sumnjivo,al bas sumnjivo.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 02 sep 2014, 01:36

FaraonTM je napisao/la:Pa dođu ljudi na stadion da vide po imenima najjaču ekipu u ligu, ali oni na terenu izgledaju kao drogirani ali ne speedom :D

U vas tamo nešto ne štima, od kada ste ušli u Premijer ligu imate jednu od najjačih ekipa a ne možete u Europu, ne dobijate licencu... Niko me ne može uvjeriti da je tu sve čisto ;)
Hajde ba,ohladi imam saznanja milion o nepravilnostima u tvom klubu a ti trazis i viris preko ograde jeli ti komsija pere guzicu ili brise papirom. :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 sep 2014, 01:38

Minjore je napisao/la:Isto kolo igraju Sloboda-Zeljo,Borac-Zrinjski,Mladost VO-Siroki,znaci mutne radnje u savezu i to pred izbore,tesko da ce proc bez incidenata. Sta tek reci za kolo poslije kad se igra Mostarski derbi,a Sarajevo putuje u Siroki. Sumnjivo,al bas sumnjivo.
Tako je bilo kada je Vedran ubijen ja mislim, igrao se mostarski derbi a Sarajevo gostovalo Širokom, znam da su se kerovi pravdali da ih je bilo malo zato što ih je većina poslana na osiguravanje derbija.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 02 sep 2014, 01:38

@lupus
Kakve veze imaju posjete u gradaccu i Mostaru majke ti?? Haj da je odradjeno gostovanje masovno pa haj, al opet nikakve veze to nema to je stvar Veleža i zvijezde jel tako??
Jel isto tako istina da se u 13 premijerligaski tekmi na otoci ne skupi raje kao na dvije tekme sa željom i Sarajevom? Jel to dokaz te neke navijačke baze??

Onda licenca se ne dobije rad dugova, u ta montiranja i sl. neću da ulazim jer ne mogu nista da dokazem, a da nako ser.emo bez cinjenica ja bi odma spomeno u tim "poštenim" radnjama i Dinu i dva gola protiv zrinjskog al pošto je to u domeni mahalske price nisam ni spominjo ;)

Onda od ovih činjeničnih stvari, jel nije istina da su se dovodili beton igrači za naše uslove, torlak, zeba itd.. koje kad dovedes ne može ti nikako cilj biti opstanak nego bar Europa, i kako ako je cilj opstanak a to uspješno radite da se redovno treneri mjenjaju (hint ne odoste nikako u Europu ;)) :kafa:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.