A dan te yebo pati kad gore napisa curiliko.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo večerasmaster1015 je napisao/la:nisam ovo vido prije onaj post gore izvini momciluko i smiri se malo ako mozealeksandar_veliki je napisao/la:Pretjrali ste, nemoj da mi se nakon ovog posta ko javlja na face i u inbox sa molbom da ga vratim na forum. Dakle, pretjerali ste, sad je do vas.![]()
![]()
master1015 je napisao/la:aferim coro inace radi se o sea da ne bude nesporazum sead seo rusilac kolasinac nase ga ne vole nesto vise su uz bicakcica najvise ga vole njemice djece i stari ljudi pozivam te curliko na pecenje sa momkom momak ne ujeda jedino voli ponekad da rusi ali oprosteno mu je jer je momak legenda i sivonja mislim na sea
Sabinho je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Mogao je onda komtno i moj djed biti kapiten Jugoslavije. On je klanjao pet namaza i jos na hadz otisao.sanlituncay je napisao/la:Možete vi njega nazivati kako hoćete,al' on je kapiten u mojim očimaPetak - džuma,Ramazan-teravija... Emir Spahić u džamiji u Kolnu
Zašto? Obrazloži, molim te.BelminM23 je napisao/la:Zbog ovakvih bi volio da nam je Kapiten Misimović...
IlProfessore je napisao/la:Zašto? Obrazloži, molim te.BelminM23 je napisao/la:Zbog ovakvih bi volio da nam je Kapiten Misimović...
Vjerovatno misli da bi onda i on morao kao Spahic Petak - džuma,Ramazan-teravija.IlProfessore je napisao/la:Zašto? Obrazloži, molim te.BelminM23 je napisao/la:Zbog ovakvih bi volio da nam je Kapiten Misimović...
BelminM23 je napisao/la:Zbog ovakvih bi volio da nam je Kapiten Misimović...
jestamaji je napisao/la:gledam ovu sliku, fakat dobar dizajn, ali samo optički, statički tu ima veliki propust, kad napada snijeg sve će se naupiti u ovim žlijebovima, ako bude previše snijega moglo bi se to urušitirio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
![]()
NeverGiveUp je napisao/la:BelminM23 je napisao/la:Zbog ovakvih bi volio da nam je Kapiten Misimović...
konačno smiješan post na temihodža je napisao/la:tema : SP u rukometu - Katar
jestamaji je napisao/la:gledam ovu sliku, fakat dobar dizajn, ali samo optički, statički tu ima veliki propust, kad napada snijeg sve će se naupiti u ovim žlijebovima, ako bude previše snijega moglo bi se to urušitirio_Ferdy88 je napisao/la:![]()
![]()
Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo večerasmaster1015 je napisao/la:nisam ovo vido prije onaj post gore izvini momciluko i smiri se malo ako mozealeksandar_veliki je napisao/la:Pretjrali ste, nemoj da mi se nakon ovog posta ko javlja na face i u inbox sa molbom da ga vratim na forum. Dakle, pretjerali ste, sad je do vas.![]()
![]()
Lampard8 je napisao/la:Vraća se lik po caddy kad je čuo šta je sve Prolić naručioHigh je napisao/la:
Je li ovo Jamak?
Head je napisao/la:E yebem ti francuze, njima iranci daju preko 70 poena, ljudima se trening svodi na ubacivanje uranijuma u cijev grob te ne yebo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.