SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Evo i Cekicari su spremni za jednu prijateljsku ako mi se kolege slazu 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Ako hoćete protiv nas , neka netko postavi utakmicehammers je napisao/la:Evo i Cekicari su spremni za jednu prijateljsku ako mi se kolege slazu
Sekretaru, ako si u mogucnosti, mozes li prijateljsku Topnici-Gusteri zakljucati u utorak u 20:00h?????
Evo za nedjelju tekma možezenicanin je napisao/la:mogli bi igrat protiv nas (FK GROMOVI)
Evo super tri tekme u jednoj sedmici
Delfin-Prvaci 1.lige
Mumije-6 u 3.ligi
Gromovi-ušli u drugu
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ribery,geronimo hocemol mi igrati prijateljske ??? Mada sumnjam da bi ko s nama htio

A C A B !
-
Arsenal FC
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Ribery,geronimo hocemol mi igrati prijateljske ??? Mada sumnjam da bi ko s nama htio![]()
![]()
![]()
![]()
Haj mi Pjetlovi
Navijači:Koke
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pomalo,nisu se oglasili kapiten i organizator igreArsenal FC je napisao/la:
Haj mi Pjetlovi
Navijači:Koke![]()
A C A B !
Ma moze jastaLFC je napisao/la:Ako hoćete protiv nas , neka netko postavi utakmicehammers je napisao/la:Evo i Cekicari su spremni za jednu prijateljsku ako mi se kolege slazu
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Ja bih rado jednu prijateljsku sa Delfinima, ili pobijednicima druge ili treće lige, malo jače utakmice, da se zagrijemo pred kup 
- Marseille84
- Kontakt:
Hvala ti za lijepe rijeci,gol je gol!Ako bude neka nagrada za najboljeg str.,samo jedna, ja je se odricem u tvoju korist¨!Stevie-G je napisao/la:Ove velike pobjede Gustera i Spamma uzrokovane su time sto su utakmice na kojima smo tipovali sve zavrsile realnim rezultatima, nije bilo toliko iznenadjenja. Inace, koliko vidim najteze je pogodit Talijane i Francuze. Ja Francuze redovno pogadjam, a Talijane redovno fulam, mislim da sam ih jednom li dva puta samo pogodio.Neutral je napisao/la:Ne kažem ja općenito to. Nego kažem za ovo kolo.![]()
Koga briga, ko je najbolji strijelac, to sam tek tako radi reda napisao, to nije nimalo važno. Poenta ove lige je da se zabavimo malo, a Stevinha ja znam
I samo da ponovim opet da mi nije drago sto sam se izjednacio sa csh. Ja sam ga stigao sa 4 gola u zadnjoj utakmici, a imao sam 11 golova. Csh je bio konstantan, koliko sam upratio imao je jednu ili divje utakmice bez gola, i zaista zelim da mu cestitam na njegovom fudbalskom znanju i predvidjanju rezultata. Respect!
AMAR OSIM!!!
mozenane58 je napisao/la:Evo za nedjelju tekma možezenicanin je napisao/la:mogli bi igrat protiv nas (FK GROMOVI)![]()
![]()
![]()
Evo super tri tekme u jednoj sedmici![]()
![]()
![]()
Delfin-Prvaci 1.lige
Mumije-6 u 3.ligi
Gromovi-ušli u drugu
Hoce KljusinariCescinho4 je napisao/la:Ima li neko da hoce prijateljsku sa FC Grizzliesima?![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
Koji je cilj odigravanje ove prijateljske, je li samo onako iz cista mira ili ima jos nesto, ness mene strah sa ovim grizlijimaCescinho4 je napisao/la:Moze...The Game je napisao/la:Hoce KljusinariCescinho4 je napisao/la:Ima li neko da hoce prijateljsku sa FC Grizzliesima?![]()
![]()
![]()
Kada cemo?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kad god, moze ovaj vikendCescinho4 je napisao/la:Moze...The Game je napisao/la:Hoce KljusinariCescinho4 je napisao/la:Ima li neko da hoce prijateljsku sa FC Grizzliesima?![]()
![]()
![]()
Kada cemo?
@robe, to je da ostanem u formi, tj. da mi ne ispadne iz navike da tipujem, da ne bi poslije imali problema
- rob do bagro
- Kontakt:
Onda cemo trebat svaki dan projateljsku organizirat
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Zar još nema nekoga ko bih želio odigrati sa nama jednu prijateljsku utakmicu.
Scared ?
Scared ?
-
Arsenal FC
- Kontakt:
hoće PjetloviNeutral je napisao/la:Zar još nema nekoga ko bih želio odigrati sa nama jednu prijateljsku utakmicu.
Scared ?
Hocemo miNeutral je napisao/la:Zar još nema nekoga ko bih želio odigrati sa nama jednu prijateljsku utakmicu.
Scared ?
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Marseille84
- Kontakt:
3 tekme u sedmici

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.