Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Papalukas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Papalukas » 01 sep 2014, 21:27

Ja imam utisak da Siroki zeli da bi bio prvak 10 godina zaredom,vjerovatno je to moje misljenje ali opet sponzor je dugo kladionica WWIN pa dodje neki mali klub kvota 1.2 a ono zavrsi x.Nemaju pritisak velike armije navijaca,ne traze se trofeji kao u velikim sredinama....

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 01 sep 2014, 21:39

Papalukas je napisao/la:Ja imam utisak da Siroki zeli da bi bio prvak 10 godina zaredom,vjerovatno je to moje misljenje ali opet sponzor je dugo kladionica WWIN pa dodje neki mali klub kvota 1.2 a ono zavrsi x.Nemaju pritisak velike armije navijaca,ne traze se trofeji kao u velikim sredinama....
ima ti ta mjesta, slicno je i sa Olimpikom, nema pritiska javnosti
jednom pitar-uvijek supak

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 01 sep 2014, 21:40

mentalitet87 je napisao/la:
Papalukas je napisao/la:Ja imam utisak da Siroki zeli da bi bio prvak 10 godina zaredom,vjerovatno je to moje misljenje ali opet sponzor je dugo kladionica WWIN pa dodje neki mali klub kvota 1.2 a ono zavrsi x.Nemaju pritisak velike armije navijaca,ne traze se trofeji kao u velikim sredinama....
ima ti ta mjesta, slicno je i sa Olimpikom, nema pritiska javnosti
samo je razlika da siroki moze i umije biti prvak a olimpik koliko god se trudio, nece ni za 100 godina. ne zaboravi da siroki od 2002. do danas neprestano igra evropu (osim sezone 2003/04)...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 01 sep 2014, 21:43

Najveći problem Širokog su male utakmice. Tu redovnu gubimo bodove za prvaka. Mada imam osjećaj da se ove godine i to malo promijenilo. Politika Širokog je jasna. Mi želimo trofej prvaka!! Ali, ne pod svaku cijenu. Prije će uprava dići kredit i napraviti kamp „Musa-Karačić“, nego novac potrošiti na igračka pojačanja. U raspodijeli financija im nema ravnih u BiH. Sarajevo, koje se trenutno, smatra financijski najmoćnijim klubom ne moze stati u isti nivo sa Širokim, trenutno, igrački da, infrastrukturno ne. Čak će im trebati koja godina da srede financije na razinu Širokog. Tu se razlikujemo od ostalih. Ove godine je kamp otplaćen, ide se na natkrivanje sjeverne tribine. Ako iskoči neko pojačanje, neka klasa koja će stvarno pojačati Široki, uprava će dovesti takvog igrača. Prvak , nije pod moranje, ali Europa jeste.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 21:45

Ma ne mogu se porediti Široki i Olimpik. Široki bar ima neku publiku, Olimpik nema ama baš ništa. I po hiljaditi put Širokog gura svaki privrednik iz tog grada ma mogu slobodno reći i kantona, dok Olimpik ima konkurenciju u Želji i Sarajevu, mada ni nama ni pitarima privrednici ne daju ništa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 01 sep 2014, 21:48

samo je razlika da siroki moze i umije biti prvak a olimpik koliko god se trudio, nece ni za 100 godina. ne zaboravi da siroki od 2002. do danas neprestano igra evropu (osim sezone 2003/04)...
Slazem se u potpunosti i mislim da je cilj svake godine odigrati tu evropu,pratim Bh ligu od pocetka i svake godine kad je Siroki gostovao u BL djelovali su kao ubjedljivo najjaca ekipa u ligi,jedino mi je one godine Leotar izgledao mocnije kad su i bili prvaci al eto nisu se nesto naosvajali titula,zato sam misljenja da je jedini razlog kladionica.....

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 01 sep 2014, 22:28

FaraonTM je napisao/la:Ma ne mogu se porediti Široki i Olimpik. Široki bar ima neku publiku, Olimpik nema ama baš ništa. I po hiljaditi put Širokog gura svaki privrednik iz tog grada ma mogu slobodno reći i kantona, dok Olimpik ima konkurenciju u Želji i Sarajevu, mada ni nama ni pitarima privrednici ne daju ništa.
Olimpic po gledanosti je sedmi u PL.Ukupan prihod kod svih klubova je zanemarljiv od prodaje karata i ne cine ni 10 posto od ukupnog budjeta.Gledanost se povecava i na Otoci a kada se odluci formiranje neke navijacke grupe to ce se i uraditi.Nas sef je to davno shvatio i pobjegao od suplje i okrenuo se sto donosi prihode.Sada smo klub koji ima vece prihode od dugova i daleko smo pri vrhu ne BH nego i sire kada je u pitanju finansijska situacija.Sto je najvaznije nema pritiska niti ga zelimo nego radimo i stvaramo bez pomoci politike,privrednika i dr. vec opstajemo samo sposobnoscu jednog covjeka.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 22:34

lupus je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma ne mogu se porediti Široki i Olimpik. Široki bar ima neku publiku, Olimpik nema ama baš ništa. I po hiljaditi put Širokog gura svaki privrednik iz tog grada ma mogu slobodno reći i kantona, dok Olimpik ima konkurenciju u Želji i Sarajevu, mada ni nama ni pitarima privrednici ne daju ništa.
Olimpic po gledanosti je sedmi u PL.Ukupan prihod kod svih klubova je zanemarljiv od prodaje karata i ne cine ni 10 posto od ukupnog budjeta.Gledanost se povecava i na Otoci a kada se odluci formiranje neke navijacke grupe to ce se i uraditi.Nas sef je to davno shvatio i pobjegao od suplje i okrenuo se sto donosi prihode.Sada smo klub koji ima vece prihode od dugova i daleko smo pri vrhu ne BH nego i sire kada je u pitanju finansijska situacija.Sto je najvaznije nema pritiska niti ga zelimo nego radimo i stvaramo bez pomoci politike,privrednika i dr. vec opstajemo samo sposobnoscu jednog covjeka.
Nećete vi nikada ništa osvojiti bez navijača, a navijače nikada nećete imati, može ih samo Nijaz napraviti i finansirati al' u to iskreno sumnjam.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 01 sep 2014, 22:41

Nijaza ne interesuje praviti milionske gubitke sa titulama nego napraviti lijepi ambijent u kome ce uzivati prije svega on a i zaposleni.Ponavljam da nakon kampa u Hadjicima,klub bez duga,sa igrackim kadrom koji je sada njegova zarada ti vidi ko je lud a ko pametan.Ako bude htio uci ce u evropu ali sam misljenja da je prioritet promocija i prodaja igraca.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2014, 22:44

lupus je napisao/la:Nijaza ne interesuje praviti milionske gubitke sa titulama nego napraviti lijepi ambijent u kome ce uzivati prije svega on a i zaposleni.Ponavljam da nakon kampa u Hadjicima,klub bez duga,sa igrackim kadrom koji je sada njegova zarada ti vidi ko je lud a ko pametan.Ako bude htio uci ce u evropu ali sam misljenja da je prioritet promocija i prodaja igraca.
Zar igračima ne skače cijena igranjem u evropi ili se na Otoci to drugačije vrednuje?
DRUG NEBI TI PUNCA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 01 sep 2014, 22:45

lupus je napisao/la:Nijaza ne interesuje praviti milionske gubitke sa titulama nego napraviti lijepi ambijent u kome ce uzivati prije svega on a i zaposleni.Ponavljam da nakon kampa u Hadjicima,klub bez duga,sa igrackim kadrom koji je sada njegova zarada ti vidi ko je lud a ko pametan.Ako bude htio uci ce u evropu ali sam misljenja da je prioritet promocija i prodaja igraca.
Brato ako ti Nijaz podleti pod šleper qurcu sviraj :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 01 sep 2014, 22:45

lupus je napisao/la:
A hajde izbij posjetu protiv Sarajeva i Želje i koji je onda Olimpic po gledanosti?

cobefks
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la cobefks » 01 sep 2014, 22:46

Pa zar nije lakse promovisati i prodati igraca kroz evropske utakmice? Mogao bi u evropu da ne prodaje utakmice kao na kraju prosle sezone.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 01 sep 2014, 22:54

Dobro je reko lupus oni su sedmi po gledanosti u PL, al treba napomenuti i da su takodjer i 1 po gledanosti u PL al gostujucih navijaca. :mrgreen:
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 01 sep 2014, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 01 sep 2014, 22:55

cobefks je napisao/la:
Pa zar nije lakse promovisati i prodati igraca kroz evropske utakmice? Mogao bi u evropu da ne prodaje utakmice kao na kraju prosle sezone.

Kada propratis njegov rad ima smisla sve sto radi.Vracanje duga i kamp je glavno a sada mu ostaje bajramluk.Evropa ti gotovo nista ne donosi,ako ne prodjes bar dva kola.Da izadjes u evropu moras napucavati budjet do nerealnog ili ces uspjeti ili zavaliti klub.Kada uspijes prvo kolo ispadanje i jedva troskove pokrijes.A transferi i sam vidis.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 01 sep 2014, 22:57

@lupus
Ne odgovori ti.. Kolika vam je posjeta kada odbiješ utakmice protiv Zelje i Sarajeva?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 sep 2014, 22:59

Vuk, vučica i nekoliko vučića.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 22:59

Ma ja, ne trebaju njemu navijači. On napravio klub onako da mogu merakati on i saradnici :facepalm:

Nekad i proda utakmice, i možda još mutnije radnje al' nećemo to spominjati, dobar je Zoni.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 01 sep 2014, 23:01

lupus je napisao/la:
cobefks je napisao/la:

Kada propratis njegov rad ima smisla sve sto radi.Vracanje duga i kamp je glavno a sada mu ostaje bajramluk.Evropa ti gotovo nista ne donosi,ako ne prodjes bar dva kola.Da izadjes u evropu moras napucavati budjet do nerealnog ili ces uspjeti ili zavaliti klub.Kada uspijes prvo kolo ispadanje i jedva troskove pokrijes.A transferi i sam vidis.
Suplja prica. Koji to jos klub iz nase lige ne bi volio da igra u evropi...

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 01 sep 2014, 23:04

Onaj koji je fol na zelenim granama al` koji nikad nemoze da sredi licencu za evropu. 1 izlazak u evropu i prolaz 1 kola donosi vise para nego sto je uzeo sa zeljinog juniora. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.