Groundhopper je napisao/la:
Ne spada medju gigante,vec klub sa tradicijom i imenom,kad je Sloboda nastala 90% sadasnjih klubova nije bilo nigdje,i zasto bi SLoboda ispala,liga ne bi bila liga bez kluba iz Tuzle,jer iz Tuzle ima samo jedan klub a to je Sloboda i ustvari ima jos jedan NK Tuzla samo ne znam koja su liga,a Mostar ima 2 kluba,tako da ako jedan ispadne ima drugi,svaki veliki grad u BiH mora imat svog predstavniku u ovoj saban ligi.[/quote]
I bugojanska Iskra je klub sa velikom tradicijom pa već koliko godina igra federalnu ligu,nemojmo mješati babe i žabe.Ja se iskreno nadam da neće ispasti,al izborite to na terenu,ne narušavajući propisana pravila

Uvijek je bolje gostovati u Tuzli nego po ko zna kakvim livadama,doduše ni smještaj za gostujuće navijače na Tušnju posljednjih godina nije ništa bio bolji od livade[/quote]
Jbg.za smjestaj nismo mi navijaci SLobode krivi,i mi bi volili da se zavrsi to sa tribinom,vise nego vi koji dodjete bodrit svoj klub u Tz,ev jos jednom za PRAVILA,UPRAVA SLOBODE OD OLIMPIKA I SAVEZA NIJE DOBILA PAPIR NA KOJEM PISE DA GAVARIC NE SMIJE NASTUPAT U MECU SA SARAJEVOM,VEC KAD JE SE TEKMA ZAVRSILA UPRAVA OLIMPIKA JE POSLALA FK SARAJEVO PAPIR DA GAVARIC NE SMIJE NASTUPAT,SLOBODA OVDJE NIJE KRIVA,KRIVA JE UPRAVA OLIMPIKA ZA SVE OVO,I NEMOJ DA VISE PISEMO O TOME.Sad ti kazem u proslom postu,svaki veci grad u BiH mora imati svog predstavnika u ovoj ligi.