Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Ajax » 23 avg 2014, 15:45

A valjo im je 7 godina i kapiten bio i sve. Stvarno ne razumjem dobro da je igrao jednu sezonu za njih. Cak mu je i cijena porasla na 5 milki prije mjesec dana :roll: :roll:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 23 avg 2014, 15:49

Sejo zeli da ode a oni mu ne daju.To su ta natezanja sad,zato ne igra.
A ispravno postupa sto hoce da mijenja sredinu ,moze on jos puno toga dati u nekom boljem klubu.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 avg 2014, 13:22

Ne znam koliko su ovi uopće pouzdani, a i tekst je malo :crazy: http://www.winnersports.co.uk/exclusive ... ovic-80552" onclick="window.open(this.href);return false;

Švabe, ima li šta na transfermarkt forumu za njega? Treba nam on spreman.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 avg 2014, 16:21

BaDa12 je napisao/la:Ne znam koliko su ovi uopće pouzdani, a i tekst je malo :crazy: http://www.winnersports.co.uk/exclusive ... ovic-80552" onclick="window.open(this.href);return false;

Švabe, ima li šta na transfermarkt forumu za njega? Treba nam on spreman.
Ma, ni ja ne vjerujem , iako bi mu dobro dosao jedan transfer.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 avg 2014, 17:11

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sejad-s ... ity/139133

Ako ce igrati standardno :thumbup: :thumbup:
9 milki eura odsteta :salut: :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 avg 2014, 17:42

čuj €9 mln :facepalm: ne bih dao više od €5 mln, jer i ne vrijedi više od toga

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 29 avg 2014, 17:50

Vrijedis onoliko koliko je neko spreman da plati,nema tu nikakvih nejasnoca.
Normalno da igrac koji vec dugo godina nesto znaci u Bundesligi vrijedi 9 miliona,po meni vrijedi i vise.Dobar glas daleko se cuje i nista nije bez razloga.
Cuvajmo ovih 15-ak dobrih igraca sto nam je ostalo iz ove sjajne generacije, nemojmo ih vrijedjati i tjerati iz reprezentacije jer tesko nama kad oni vise ne budu igrali.
Steta sto davno nije presao u neki vrhunski klub,imao je i kvalitet za to a imao je i ponudu.
Igrac koji kvalitetom prevazilazi Hull.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2014, 22:09

Chinaglia je napisao/la:čuj €9 mln :facepalm: ne bih dao više od €5 mln, jer i ne vrijedi više od toga
Cuj njega biznismena :rol: Nedas ne zato sto ne vrijedi,nego zato sto nemas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 avg 2014, 14:43

Danas na klupi protiv Werder Bremena.

emir_

Post Postao/la emir_ » 01 sep 2014, 15:53

Šta je s njim, u Engleskoj ga ne spominju?! :roll:
4-IN-A-ROW

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 01 sep 2014, 19:24

Haman nema nista ostaje u Hof danas je zadnji dan transfera ,a zadnju utakmicu je bio na klupi pa je ušao kansije u igru znači imaju ga u vidu vjerovatno nece biti starter ove sezone..

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 01 sep 2014, 19:28

Sejo se zeznuo one sezone kada je produzio ugovor, a sigurno je tada mogao otici negdje. U reprezentaciji odavno nije briljirao, uvijek neke prosjecne partije i propustanje utakmica zbog povreda.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 sep 2014, 19:34

Po meni Sejo nema mjesta u reprezentaciji,ma koliko god ga mi voljeli i poštovali,momak živi od stare slave,od gola protiv Turske nije pružio kvalitetnu partiju u reprezentaciji,dok u svom klubu leti po terenu,u zadnje vrijeme ni u svom klubu nije redovan..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 19:40

Sad baš da nema mjesta u reprezentaciji ne bih se složio ali da bude u udarnih 11 kada smo svi zdravi e tu bi teško uletio. Razlog njegovih loših partija u reprezentaciji je neprirodna pozicija koju će uostalom igrati dok se Kolašinac ne oporavi. Mada ne može se samo u toj neprirodnoj poziciji tražiti izgovor, jedna od stvari koje me nerviraju kod njega je ta da kad ga gledam u Hofi centaršutevi su mu toliko dobri da ih se ne bi postidili ni najbolji na svijetu, a kada je u reprezentaciji svaki završi ili na tribini ili na drugoj strani terena...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 sep 2014, 19:44

FaraonTM je napisao/la:Sad baš da nema mjesta u reprezentaciji ne bih se složio ali da bude u udarnih 11 kada smo svi zdravi e tu bi teško uletio. Razlog njegovih loših partija u reprezentaciji je neprirodna pozicija koju će uostalom igrati dok se Kolašinac ne oporavi. Mada ne može se samo u toj neprirodnoj poziciji tražiti izgovor, jedna od stvari koje me nerviraju kod njega je ta da kad ga gledam u Hofi centaršutevi su mu toliko dobri da ih se ne bi postidili ni najbolji na svijetu, a kada je u reprezentaciji svaki završi ili na tribini ili na drugoj strani terena...
Kad se Kolašinac vrati,on nema mjesta u repki na to sam mislio,jer ima previše igrača koji igraju njegovu prirodnu poziciju,u reprezentaciji bazen ne može da pogodi svojim centaršutom a u Hoffi suigrače pogađa u trepavicu :shock:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 01 sep 2014, 19:50

Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Salihovic je najbolji nas veznjak poslije Pjanica.Bolji je od Medunjanina,Susica,Prcica za citavu klasu,od Susica za tri.
Na zalost,opet ce morati zrtvovati sebe na neprirodnoj poziciji,kao i kroz citavu reprezentativnu karijeru a raznorazni strucnjaci ce mu se na tome zahvaliti na ovakav nacin :oops:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 sep 2014, 20:05

Rusilac je napisao/la:Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Salihovic je najbolji nas veznjak poslije Pjanica.Bolji je od Medunjanina,Susica,Prcica za citavu klasu,od Susica za tri.
Na zalost,opet ce morati zrtvovati sebe na neprirodnoj poziciji,kao i kroz citavu reprezentativnu karijeru a raznorazni strucnjaci ce mu se na tome zahvaliti na ovakav nacin :oops:
Po kojem to kriteriju je Salihović naš drugi najbolji veznjak?,po formi? po igrama za repku ? zadnju dobru partiju za reprezentaciju je pružio prije 5 godina i Medunjanin i Prcic su bolji trenutno od njega,kao i Vrancic..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 sep 2014, 20:09

Željooooo je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:Smijesno je reci da Salihovic nema mjesta u reprezentaciji.I to govori kakvi smo mi ljudi i kakve kriterije imamo i kakve gluposti smo u stanju lupiti.
Po kojem to kriteriju je Salihović naš drugi najbolji veznjak?,po formi? po igrama za repku ? zadnju dobru partiju za reprezentaciju je pružio prije 5 godina i Medunjanin i Prcic su bolji trenutno od njega,kao i Vrancic..
Po kriterijumu,kojeg ti ocito nisi svjestan niti pratis.
Da pratis znao bi da vecinom povrede koje zadobio u par zadnjih godina su bas bile u toku priprema repke.
A ako zadobijes povredu,naravno da neces izvuci maksimum.
Tako da...........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 01 sep 2014, 20:13

@Zeljooo je vjerovatno mislio da nema mjesta u 11 najboljih kao što i nema realno pogotovo ako ne bude standardan u Hofenhajmu a i ako bude vazda ga povreda potrefi kad treba igrati za reprezentaciju. A u 23 najbolja bi imao mjesta uvijek, jer mi nikada nećemo imati toliko dobrih igrača.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 01 sep 2014, 20:16

Hare,ja ne pratim i nisam svjestan koji je to kriterij po kojem je on naš najbolji veznjak poslije Pjanića,al odgovori mi argumentovano,ako znaš šta to znači ?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.