Ovo me podsjeća na početak sezone, dobili Čelika i Širokog, zaplovili u oblacima i poraz od Zvijezde i remi protiv Zrinjskog. Nakon toga smo "prosuli" bodove protiv Rudara i Torpeda. Znači, mi moramo ovjeriti bodove u narednom meču na Grbavici. Nakon toga Zrinjski gdje se može igrati i gdje igramo solidno, ovaj put bez ikakvog pritiska uz VELIKU PODRŠKU NAVIJAČA, a onda dvije ključne utakmice i potvrda imamo li ekipu sa sami vrh PL. Travnik i Slavija. Slavija je u naletu i treba se pripaziti da ne fasujemo ili da nam se ne ponovi Rudar u obliku Travnika.Seyo_TM je napisao/la: ma bice...pored sto imamo dobre rezultate, sada se ima i sta vidjeti na terenu...kerla, popovic i mozda visca nece igrati. Ne znam ima li jos neko probleme sa kartonima...zvijezda uzela zrinjski, nije to bas lagan protivnik, igraju dosta cvrsto...
Realno, ova ekipa je mnogo bolja od one sa početka sezone, ne po imenima, jer nam igraju više-manje isti igrači izuzev Višće i Radoševića koji se baš i nisu naigrali, nego po mentalitetu, količini trke i borbenosti što nam postaje odlika. Ono što mene raduje jeste stav ekipa koja vodi u Širokom 0:1 i igra veoma ofanzivno. Naš korner, dva-tri igrača ostala na centru, svi ostali u protivničkom šesnaestercu. Ono što me raduje jeste pritisak koji smo vršili na zadnje linije Čelika i Širokog i tjerali ih na nabijanje lopte i nekontrolisanu igru. Ono što me raduje je činjenica da smo ove dvije utakmice odigrali bez Selimoviča i Čolića uz rovitog i nespremnog Stanića koji su nam bili među najboljim igračima, pored Cocalića koji je otišao.
Ono što me ne raduje jeste prevelika euforija koja se stvara, dva kola su bila dovoljna da počnemo pričati o tituli, duploj kruni

Polako, utakmicu po utakmicu rješavati, BODRITI SVOJ KLUB i nadati se najboljem. To je ono što mi možemo da uradimo. Pretjerana euforija(koja se upravo dešava i lagano otima kontroli) nam sigurno neće pomoći, u to sam siguran.
Što se tiče Lazara, heh, glupo je napadati čovjeka koji je počeo davati golove, pitanje je koliko šansi upropasti, ne odigra dobro, izgubi lopti ili jednostavno bude odguran od strane protivničkog igrača. Lazarovi golovi su također plod mnogo bolje igre našeg veznog reda, odnosno više upotrebljivih lopti koje dobije. Što se Bešlije tiče, moram priznati da sam pogriješio. U njemu ima više želje za igrom i borbom nego što sam mislio. Duboki naklon uz izvinjenje(što mi inače nije stil)

S tim da nam je cijela ekipa odigrala dobro, prokomentarisaću dva igrača.
Šeha, Željino dijete, veliki potencijal i već sada VRLO DOBAR GOLMAN. Masa tako nije mislila i očito POGRIJEŠILA. U redu, sereš, al onda pojedi svoja **** ako nisi u pravu.
Kerla, odličan, nije izgubio duela, pametan, kada ne zna šta će sa loptom, nabije je u aut