Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

DinceManijak
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la DinceManijak » 13 jan 2009, 22:19

Samo se trudit da damo gol vise nego belgijanci kada budemo igrali u gostima, hebes odbranu.. Neka se Hasagic sam snalazi kako zna :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 jan 2009, 22:57

Bosnier je napisao/la:Evo jedan video da se malo opustite :D

E dobar video, svaka cast
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

MUFC

Post Postao/la MUFC » 13 jan 2009, 23:59

DinceManijak je napisao/la:Samo se trudit da damo gol vise nego belgijanci kada budemo igrali u gostima, hebes odbranu.. Neka se Hasagic sam snalazi kako zna :mrgreen:

ha ja ...sta se ovi stratezi ubise taktikama ... evo taktike :D
I'm An FC Fan !!!

Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 jan 2009, 00:13

Treba sto vise vjerovati u nasim sansama. :)

Borbenost nece odustati!

HaRRiZ
Kontakt:

Post Postao/la HaRRiZ » 14 jan 2009, 11:53

Znali iko od vas kako doci do karata za Belgiju iz Njemacke?

I kada pocinje predprodaja? Trebala bi polako ako vec i nije...

Znam da ima malo karata za nas ali ****, moze se pokusati...

Pozdrav...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 jan 2009, 11:58

HaRRiZ je napisao/la:Znali iko od vas kako doci do karata za Belgiju iz Njemacke?

I kada pocinje predprodaja? Trebala bi polako ako vec i nije...

Znam da ima malo karata za nas ali ****, moze se pokusati...

Pozdrav...

http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-11541.htm
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 jan 2009, 12:21

ma **** sve taktike..napad je najbolja odbrana..4-3-3 formacija spicevi dzeko vedo i zlatan iza njih mikse i ni brazil nas nemoze dobit ocam...

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 14 jan 2009, 12:37

U cijenu aranžmana nije uračunata ulaznica za utakmicu, a i o njihovim cijenama, zavisno sa koje tribine želite gledati meč Belgija – BiH, moći ćete se, takođe, informisati u „Sol Azuru“ i „Buena Visti“. Ono što je najvažnije, ukoliko se odlučite sa nama putovati u Belgiju do ulaznice ćete sigurno doći.

KOLIKO JE KARTA??????????????????????????? zna li iko....ja haman skupio pare :D
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 14 jan 2009, 15:49

MUFC je napisao/la:
DinceManijak je napisao/la:Samo se trudit da damo gol vise nego belgijanci kada budemo igrali u gostima, hebes odbranu.. Neka se Hasagic sam snalazi kako zna :mrgreen:

ha ja ...sta se ovi stratezi ubise taktikama ... evo taktike :D
Bas i moje misljenje, ubijaju se taktikama a i nas usput :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ammim
Kontakt:

)Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Ammim » 14 jan 2009, 16:49

Nesto me jos kopka onaj Van Buyten.Nije sto je nazad dobar preskocice ga Vedo i Dzeko nego sto je cova jak iz prekida pa bi Keno mogao imati problema.Nadam se ne kao protiv Turske ali je stvarno vrijeme da se vidi ko igra nazad(da se uigra )pa ako je Mravac da se bar razumije na slijepo sa Spahicem ali eto igramo protiv najvjerovatnije Stanic Kreseva u februaru ili ce Ciro izmisliti nesto.Samo da shvati da je dvomec protiv Belgije odlucujuci.

seldo
Kontakt:

Re: )Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la seldo » 14 jan 2009, 16:56

Ammim je napisao/la:Nesto me jos kopka onaj Van Buyten.Nije sto je nazad dobar preskocice ga Vedo i Dzeko nego sto je cova jak iz prekida pa bi Keno mogao imati problema.Nadam se ne kao protiv Turske ali je stvarno vrijeme da se vidi ko igra nazad(da se uigra )pa ako je Mravac da se bar razumije na slijepo sa Spahicem ali eto igramo protiv najvjerovatnije Stanic Kreseva u februaru ili ce Ciro izmisliti nesto.Samo da shvati da je dvomec protiv Belgije odlucujuci.
Mene je strah onog malog Felainia iz evertona strah igra u dobroj formi ebo on sebe !!!!Moze igrat i lijevo i desno a Salihovic mi nije nesto najbolji u defanzivi a Djemo to je vec ............ nemoguce procjenit njegove utamice????

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 14 jan 2009, 16:59

Seldo nisu oni losi kao ekipa cak sta vise nego sjetim se ja onih golova primljenih u Turskoj pa mi pade napamet da je Van Buyten prejak u skoku a nas Spaha nije a i ne moze sve sam.

seldo
Kontakt:

Post Postao/la seldo » 14 jan 2009, 17:14

Ammim je napisao/la:Seldo nisu oni losi kao ekipa cak sta vise nego sjetim se ja onih golova primljenih u Turskoj pa mi pade napamet da je Van Buyten prejak u skoku a nas Spaha nije a i ne moze sve sam.
Ma drug razumijm te u potpunsti,oni su od ovih Olimpisjki igara promjenu li dosta ekipu,malo se podmladili i odlicno igrali na Olimpijadi sam neznam tacno dokle su dogurali cak mozda i do polufinala nisam siguran ispravite me ako zna neko ,neznam vidjet cemo......A imamo i mi svoje adute ,ja vjerujem da i oni na nase reprezentativce motre...pozzzz

Ammim
Kontakt:

Post Postao/la Ammim » 14 jan 2009, 17:24

Motre svi jer su normalni svi samo nas savez nije pa nasi ne motre(ili u manjoj mjeri).Mogu samo ponoviti da sam optimistican za ovaj dvomec i da konacno imamo fantasticnu ekipu.Imali bi mi i odbranu samo da se prestane robovati uobicajenim stvarima koje nas krase.Mislim da znas sta hocu reci.

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 14 jan 2009, 18:07

Mozemo mi svasta pricat, da cemo ih oderat i slicno, ali kad sam gledao njihovu utakmicu protiv spanije tek sam vidio koliko su jaki. Mogli su spancima zabit 3-4 gola, ovi su sve izbijali gotovo sa linije. Bit ce tesko ali nadam se da cemo ih uzet.
...JA SAM SARAJEVO...

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 14 jan 2009, 19:08

Ma sta se brinete nemogu oni nadavati golova kada bi im po 2 racunali, koliko mi mozemo dati ako oni nama daju jedan mi cemo njima 3 ha ja!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 jan 2009, 19:35

To je sigurno da Belgija nije San Marino ili Andora, imaju solidnu reprezentaciju, nemogu reci odlicnu jer nisu odlicni, mislim da smo ipak jaci od njih i trbali bi uzeti 6 bodova, mozda se varam ali to je moja drzava, moja reprezentacija, moja draga BiH i mislim da nasi zlatni momci to mogu, mozda sam veliki optimista ali sigurno sa pravom.
AkoBogda idem u Belgiju(dozvolila mi je zena) i vjerujem da cu se dobro osjecati poslije utakmice i da cu se veseliti
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: )Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 jan 2009, 20:15

seldo je napisao/la:
Ammim je napisao/la:Nesto me jos kopka onaj Van Buyten.Nije sto je nazad dobar preskocice ga Vedo i Dzeko nego sto je cova jak iz prekida pa bi Keno mogao imati problema.Nadam se ne kao protiv Turske ali je stvarno vrijeme da se vidi ko igra nazad(da se uigra )pa ako je Mravac da se bar razumije na slijepo sa Spahicem ali eto igramo protiv najvjerovatnije Stanic Kreseva u februaru ili ce Ciro izmisliti nesto.Samo da shvati da je dvomec protiv Belgije odlucujuci.
Mene je strah onog malog Felainia iz evertona strah igra u dobroj formi ebo on sebe !!!!Moze igrat i lijevo i desno a Salihovic mi nije nesto najbolji u defanzivi a Djemo to je vec ............ nemoguce procjenit njegove utamice????

e **** ga vala strah me ovog strah me onog.........šta vam je ba.....a možete li zamisliti kako oni govore o ibiševiću, salihoviću, misimoviću, muslimoviću....itd pa više se oni nas plaše nego mi njih
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 14 jan 2009, 21:34

Nebi rekao ;)

Mi smo njima jos uvjiek anominusi.. znaju mozda za Ibisevica i Misketa ali vecinom, nemaju pojma.. Mozda nam je to i prednost
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 jan 2009, 23:53

Cincinnatus je napisao/la:Nebi rekao ;)

Mi smo njima jos uvjiek anominusi.. znaju mozda za Ibisevica i Misketa ali vecinom, nemaju pojma.. Mozda nam je to i prednost
pa nemaju ni oni neke zvijezde, samo sto ih mi ovdje na forumu dizemo u nebesa :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.