Ako ostanu Khedira i Illara nema potrebe.Mozambik je napisao/la:Makar Verrattia, onda bi nekako prebolio Tigra
Kross..........Modric
.......Khedira.....
Sasvim OK, sto se mene tice.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ako ostanu Khedira i Illara nema potrebe.Mozambik je napisao/la:Makar Verrattia, onda bi nekako prebolio Tigra
Meni je Khedira dva puta bolji od Illare... Zna se izgubiti, ali ni blizu k'o ovaj koji nas je umalo kostao ispadanja od Dortmunda prosle godine.Mozambik je napisao/la:Ma kakav Khedira, Illarrameni je za njega Xabi Alonso.
Sve u svemu, mozemo sumirati da je Real, nakon ovog transfer roka, slabiji nego prosle sezone.
OK je,ali mogli smo mi to i boljeConsigliere je napisao/la:Ako ostanu Khedira i Illara nema potrebe.Mozambik je napisao/la:Makar Verrattia, onda bi nekako prebolio Tigra
Kross..........Modric
.......Khedira.....
Sasvim OK, sto se mene tice.
Ma, pusti price. Nema igraca kojem je zelja otici iz Madrida ako je prethodnu sezonu bio standardan. Da je sve kako treba di Maria bi imao platu u rangu sa Baleom, recimo..Mozambik je napisao/la:James i Di Maria nemaju nikakve veze.
Di Maria je odbijao novi ugovor kad se za Jamesa nije ni znalo da postoji.
Upravo tako,jos na pocetku svjetskog na pitanje novinara o tome gdje ce biti na kraju ljeta odgovarao je da ne zna..Mozambik je napisao/la:James i Di Maria nemaju nikakve veze.
Di Maria je odbijao novi ugovor kad se za Jamesa nije ni znalo da postoji.
Odmah nakon decime Perez je pozvao Di Mariu, Ramosa i Benzemu na pregovore oko novog ugovora.Consigliere je napisao/la: Ma, pusti price. Nema igraca kojem je zelja otici iz Madrida ako je prethodnu sezonu bio standardan. Da je sve kako treba di Maria bi imao platu u rangu sa Baleom, recimo..
Kada je James kupljen, morao se desiti neki veci odlazak.
Nije valjda ovo istina? Ako je ovako, onda je ovo najvece preseravanje sto se moze desiti. Gdje ovo sve vodi?DeeWa je napisao/la:Falcao postaje najplaceniji igrac svijeta, plata ce mu biti oko 438000 eura sedmicno sto je oko 22mil godisnje sto je u prevodu duplo vise od onog sto je zaradjivo u monacu i vise i od ronalda i messija.
Naravno da nije istina. Falcao ce u Unitedu imati oko 250k sedmicno, funti naravno.muamerc je napisao/la:Nije valjda ovo istina? Ako je ovako, onda je ovo najvece preseravanje sto se moze desiti. Gdje ovo sve vodi?DeeWa je napisao/la:Falcao postaje najplaceniji igrac svijeta, plata ce mu biti oko 438000 eura sedmicno sto je oko 22mil godisnje sto je u prevodu duplo vise od onog sto je zaradjivo u monacu i vise i od ronalda i messija.
ovo se zove financijska MOC!DeeWa je napisao/la:Falcao postaje najplaceniji igrac svijeta, plata ce mu biti oko 438000 eura sedmicno sto je oko 22mil godisnje sto je u prevodu duplo vise od onog sto je zaradjivo u monacu i vise i od ronalda i messija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.