Kako los game od Federera i to poslije breaka.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Wozniacki ima mozak. Sharapova ne.darker10 je napisao/la:Ma dobro.Misljenja sam da bi ju Sarapova dobila da ima bilo kakvu varijaciju u igri.
Nije on dobar nešto,isto kao da mu je mrsko igrat. :Sdarker10 je napisao/la:Odmah Roger vraca break.Fino mu dodje ovaj prekid.Granollers se nesto razmaho na pocetku
Kako los game od Federera i to poslije breaka.
karolina se sprema za Njujorški maraton, pa je zato spremna,a USO osvojiti neće nikadmasteRofPoker je napisao/la:Pa ko je covjek koji kondiciono pripremlja Wozniacki. Pa kako je djevojka spremna. Odgledao sam
snimak, mec je bio fantastican, Carolina je odlicna, na svakoj je loptici ali bukvalno.
Ono sto fali u zenskom tenisu, a to je konstantnost, ona to sada itekako ima.
Moram gdje tipovati da osvaja US open ove godine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta si ti bolan nervozan pa letas sa teme na temu da svakom loncu budes poklopac?DANTES je napisao/la:karolina se sprema za Njujorški maraton, pa je zato spremna,a USO osvojiti neće nikadmasteRofPoker je napisao/la:Pa ko je covjek koji kondiciono pripremlja Wozniacki. Pa kako je djevojka spremna. Odgledao sam
snimak, mec je bio fantastican, Carolina je odlicna, na svakoj je loptici ali bukvalno.
Ono sto fali u zenskom tenisu, a to je konstantnost, ona to sada itekako ima.
Moram gdje tipovati da osvaja US open ove godine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Virtu4l je napisao/la:Nek' uče od Sebastianovog sina šta je pravi stav na terenu, stav kakav bi trebao da ima svaki sportista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.