ma treba biti oprezan kako god ,oni znaju biti nezgodni narocito kod kuce kad igraju .al vjerujem u nasu pobjedu a naravno ako budu maximalno igrali .FaraonTM je napisao/la:Kipar nije ništa bolji od Latvije i Litvanije. A u tom APOELU i Apollonu igraju svi osim Kiprana, možda ukupno da ima 4,5 kiparskih igrača zajedno u ta dva kluba, sve ostalo stranci.Rusilac je napisao/la:Vidim i Kipar se ne shvaca ozbiljno,opet se ne skautira,princip lako cemo.
Zaboravlja se da Kipar ima predstavnike u grupi LP i EL,da je Kipar malo,ako je uopste imalo,slabiji od Welsa i Izraela,da su znali pomrsiti racune i puno jacima od nas,sjetice se neki 4:4 protiv Portugala u Lisabonu.
Na zalost imamo puno razloga da strahujemo od Kipra a u tu situaciju smo se sami doveli klimanjem glavom na mutne radnje i nepotizam,pljujuci nase najbolje igrace,vjerujuci u medijske lazi i podvale itd.
Vratiti se na pobjednicki kolosjek nakon praznjenja i neuspjeha na SP nije jednostavno ni najboljim reprezentacijama,u tome se ogleda moj najveci strah+odlazak igraca i losa ukupna atmosfera u i oko reprezentacije.
BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Naravno da treba biti oprezan niko to nije rekao, samo sam se nadovezao na ovo da nisu puno slabiji od Walesa i da imaju predstavnike u grupnoj fazi Euro takmičenja. Ne treba od njih praviti neku silu kad nisu realno.bordobijeli je napisao/la:ma treba biti oprezan kako god ,oni znaju biti nezgodni narocito kod kuce kad igraju .al vjerujem u nasu pobjedu a naravno ako budu maximalno igrali .FaraonTM je napisao/la:Kipar nije ništa bolji od Latvije i Litvanije. A u tom APOELU i Apollonu igraju svi osim Kiprana, možda ukupno da ima 4,5 kiparskih igrača zajedno u ta dva kluba, sve ostalo stranci.Rusilac je napisao/la:Vidim i Kipar se ne shvaca ozbiljno,opet se ne skautira,princip lako cemo.
Zaboravlja se da Kipar ima predstavnike u grupi LP i EL,da je Kipar malo,ako je uopste imalo,slabiji od Welsa i Izraela,da su znali pomrsiti racune i puno jacima od nas,sjetice se neki 4:4 protiv Portugala u Lisabonu.
Na zalost imamo puno razloga da strahujemo od Kipra a u tu situaciju smo se sami doveli klimanjem glavom na mutne radnje i nepotizam,pljujuci nase najbolje igrace,vjerujuci u medijske lazi i podvale itd.
Vratiti se na pobjednicki kolosjek nakon praznjenja i neuspjeha na SP nije jednostavno ni najboljim reprezentacijama,u tome se ogleda moj najveci strah+odlazak igraca i losa ukupna atmosfera u i oko reprezentacije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cijene ne znam koje su za tekmu sa Kiprom, ali ctam neko pise jug 20.. pa nije prva tekma gdje su cijene 20-30-40. Po mom misljenju to je realno jer svakako pojedinci placaju 50-80-100 ako ne i vise tapkarosima
U vezi ove rasprave sto su neki imali oko popunjavanja stadiona, ja koliko se sjecam prva tekma Bosne i Hercegovine u Zenici gdje kartu nisi mogo nabavit po realnoj cijeni vec samo od tapkarosa je tekma sa Norveskom.
Sad mozda je samo u Zenici karti nestalo, ali znam da si moro dati u to vrijeme koju marku vise mozda 5, nije se tad pretjerivalo sa napucavanjem cijena.

U vezi ove rasprave sto su neki imali oko popunjavanja stadiona, ja koliko se sjecam prva tekma Bosne i Hercegovine u Zenici gdje kartu nisi mogo nabavit po realnoj cijeni vec samo od tapkarosa je tekma sa Norveskom.
Sad mozda je samo u Zenici karti nestalo, ali znam da si moro dati u to vrijeme koju marku vise mozda 5, nije se tad pretjerivalo sa napucavanjem cijena.
Moze li mi neko reci kad se igraju ove utakmice? Hvala. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Cetvrtak u 8, Utorak 8:45Greivis je napisao/la:Moze li mi neko reci kad se igraju ove utakmice? Hvala.
edit. Evo ova u cetvrtak ipak mozda u 5
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 01 sep 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi utakmica sa Lihtenštajnom je u 17h, a ne u 20 ili 20:30 kako pojedinci pišu.
Ima li Tušanj reflektore u funkciji?
Znam da imaju reflektori ali ne znam da li rade pošto vidim da Sloboda nije igrala nijednu u noćnom terminu, a i Lihtenštajn kao da su stavili nekad popodne da se završi tamam do mraka?
Jer bilo bi logičnije da su tekmu stavili nekad navečer..
Znam da imaju reflektori ali ne znam da li rade pošto vidim da Sloboda nije igrala nijednu u noćnom terminu, a i Lihtenštajn kao da su stavili nekad popodne da se završi tamam do mraka?
Jer bilo bi logičnije da su tekmu stavili nekad navečer..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Imal kakav izvor? Ja sve sto sam vidio na netu pise 20.Coraco je napisao/la:Ljudi utakmica sa Lihtenštajnom je u 17h, a ne u 20 ili 20:30 kako pojedinci pišu.
- Juventinisimo
- Kontakt:
U koliko sati pocinje bojkot. 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Na ulaznici je naznačen taj termin, da ne moram slikat imaš na piku kreteni prodaju pa ima slika.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Imal kakav izvor? Ja sve sto sam vidio na netu pise 20.Coraco je napisao/la:Ljudi utakmica sa Lihtenštajnom je u 17h, a ne u 20 ili 20:30 kako pojedinci pišu.
FaraonTM, nisu komplet ispravni, nemaju dovoljno jačine. Bilo je neke priče o restauraciji.
Bilo bi fino kada bi se osposobili, pa večernja tekma, furka i tako to 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bilo bi jbg, ali teško jer je stara tehnologija i ta rasvjeta neka se više i ne proizvodi. Za potpunu rekonstrukciju sigurno trebaju velika ulaganja što grad u ovoj situaciji ne može obezbijediti.
Kocka je bacena, ili ti ga karte su otprintane 

Znači 75km po osobi. Šta je tu loše, ako imaš posao? To reprezentacija igra svakog vikenda? To u zadnjih x mjeseci što reprezentacija nije igrala domaće utakmice nije se bilo u stanju sačuvati 75km? Tugo moja. Naučite sa parama.bulbasor je napisao/la:Ovo sa kartama postaje s.r.a.nje. Preskupe su za ovakve protivnike, u odnosu na ekonomsko stanje u drzavi.tuzlak1987 je napisao/la:Jasta je, sve digli po 5 maraka. Isto koda smo bogata neka zemlja, bas ova reprezentacija prava dijasporaskaDeeWa je napisao/la:jel mi se cini ili su karte za kipar skuplje nego prije? Sve mi se cini da je jug npr bio 15KM umjesto 20 sada?
Da bi 4 osobe iz nekog grada (osim Zenice) dosle na tekmu, treba minimalno 250 300 maraka (karte, gorivo, hrana, pice, parking).

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- sanlituncay
- Kontakt:
20 eurića zapad PROTIV KIPRA 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Prodajes ili?sanlituncay je napisao/la:20 eurića zapad PROTIV KIPRA
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- sanlituncay
- Kontakt:
Ma kakvi,kazem ti kolika je cijena karti_dreamer_ je napisao/la:Prodajes ili?sanlituncay je napisao/la:20 eurića zapad PROTIV KIPRA

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
- sanlituncay
- Kontakt:
Evo je prva sa terase... izasli su
Od standardnih samo Bešić je tu,i Prcić trčkara
Ostalo niko bitan,a koliki je ovaj golman Dujković mati mila
Evo i avazovi novinari ulaze u crkvicko gnijezdo!

Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 02 sep 2014, 10:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- Consigliere
- Kontakt:
Oj, dosade...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.