To je to.MidhatVelicanstveni je napisao/la: Odlican pokusaj Rusa da opere golemu svotu novca je propao ali mu se treba dati zlatna medalja za ideju i smjelost.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Herrera, Shaw, ADM, Rojo i Blind = 145.6 mil funti..
- Ed Woodward for Prime Minister !

jednostavno klub broj 1

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Jel ovo na siranuPoliceman je napisao/la:
jednostavno klub broj 1![]()

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Još samo da su pozicije pogodili.Donnie Darko je napisao/la:prvo dovedu jednog igraca koji je bolji od svih ostalih koje imaju. a onda dovedu drugog za kojeg vazi ista stvar. nelose united, nelose.

Ovaj (eventualni) transfer Falcaa (isto vrijedi i za Di Mariu) bi u nekim normalnim okolnostima bio svršavanje, ali ja i dalje nisam ni sekunde optimističan ako se nastavi sa ovom formacijom i ovim fondom igrača na svim pozicijama izuzev napada i golmana.
No, trebalo bi ipak sačekat kraj dana, pa dati taj konačni komentar na kompletan prijelazni rok.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 01 sep 2014, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Anderson could be on his way to Burnley.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Dešnjak koji ubija ljevicom, Herrera ga ne pamti po dobrom

Masinerija samo takva, pratio sam ga davno jos dok je u Portu igrao, vazda sam ga gotivio nesto, a njegov sam transfer prizivao jos iz tih vremena..
Dobrodosao Radamele!
Dobrodosao Radamele!
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trenutno:
Welbeck- loan Tottenham
Cleverley- loan/transfer Everton
Powell- loan Leicester
Tom Lavrence- transfer Leicester

Welbeck- loan Tottenham
Cleverley- loan/transfer Everton
Powell- loan Leicester
Tom Lavrence- transfer Leicester

Sta je sa Blindom? Jos nije zvanicno novi clan kluba pa me to pomalo brine.
Ipak, treba sacekati kraj prelaznog i davati neke ocjene. Na kraju krajeva ni Falcao nije jos potpisao.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Consigliere
- Kontakt:
Ako ne dovedete Strootmana ili Vidala nista niste napravili 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Preplatili igrače novcem koji je klub napravio, ne suggardady uplatio na račun klubaCaeruleus je napisao/la:Da, da, došli ljudi da igraju zbog Unitedove slaveMidhatVelicanstveni je napisao/la:Sila od kluba.Svaka cast Unitedu , klub koji ne igra Evropu je u stanju dovesti par WC igraca.Najmocniji klub na Ostrvu definitivno.
Gal je dobio top pojacanja , ovo izmjeniti u 4-3-2-1 ili 4-3-1-2 i igra ce biti atomska.![]()
Ni slučajno niste preplatili niti jednog od spomenutih igrača, ma ne ne, gdje bi to...

I većina igrača koji su došli su izabrali United iz drugih razloga, a ne novčanih, koji su im nuđeni i od klubova koji igraju CL

Svi znamo koga su oni potpisali, koga miBrendan Rodgers(15/3/2014) : "In order to get the type of players you want, you have to be in the UCL. Manchester United know that."

@Rooney88
Sky Sports: Daley Blind has passed his medical and will officially a Manchester United player later today.
@Consigliere
Strootman najvjerovatnije sledeći prelazni rok!
The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
United pokazao zube konkurentima, i objasnio im koliko su zapravo mali u odnosu na njihxGGMU je napisao/la:Svi znamo koga su oni potpisali, koga miBrendan Rodgers(15/3/2014) : "In order to get the type of players you want, you have to be in the UCL. Manchester United know that."![]()
![]()

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj zadnji gol je jedan od najboljih u historiji fudbalaDevi1 je napisao/la:
Dešnjak koji ubija ljevicom, Herrera ga ne pamti po dobrom

Fit Tony: I keep my friends close...
svaka cast na falcau ,vidilo se u ovoj prosloj utakmici da manci treba jedan striker,van persie je nesto usporio,
bar je u ovoj sezoni nesto spor ,nezainteresovan ,ovako sa falcaom rooneyem,di marijom ,hererom jos ak dodje kakav centralni vezni i blind ,bice to super ekipa
da to poslozi van gaal i super ce to izgledat
bar je u ovoj sezoni nesto spor ,nezainteresovan ,ovako sa falcaom rooneyem,di marijom ,hererom jos ak dodje kakav centralni vezni i blind ,bice to super ekipa
da to poslozi van gaal i super ce to izgledat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
ne kontam te vase mozgove u upravi,sjajni igraci di marija i pogotovo falcao,al dovodite prejake igrace na pozicijama gdje ste vec jaki,a tamo gdje ste tanki ostajete tanki,ne kontam,bolje bi vam dosao vidal,koke,fabregas ili pjanic nego di marija i falcao zajedno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Manchester United are in talks with AS Monaco midfielder Joao Moutinho.Consigliere je napisao/la:Ako ne dovedete Strootmana ili Vidala nista niste napravili
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

Znaju svi sta nam treba, i odmah nagadjanja i spekulacije.
Mozda je i istina

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Kako nije ...Rooney88 je napisao/la:Sta je sa Blindom? Jos nije zvanicno novi clan kluba pa me to pomalo brine.Ipak, treba sacekati kraj prelaznog i davati neke ocjene. Na kraju krajeva ni Falcao nije jos potpisao.
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... blind.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
nyxem je napisao/la:Kako nije ...Rooney88 je napisao/la:Sta je sa Blindom? Jos nije zvanicno novi clan kluba pa me to pomalo brine.Ipak, treba sacekati kraj prelaznog i davati neke ocjene. Na kraju krajeva ni Falcao nije jos potpisao.
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... blind.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
A further announcement will be made when the process is complete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.