Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Sretan rođendan Stu 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Malo je tesko gledati ovaj prelazni rok jer se vise ni sa kim ne povezujemo a jedan WC bi nam dobro legao...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Zadovoljan prikazanim juce, svi su odigrali vrlo dobro pa cak i Mario Balotelli. Kad sam video da je radio presing vrlo cesto, mozda i bude nesto od ovog problematicnog momka. Steta sto Sturridge svoju odlicnu partiju nije krunisao golom. Imamo kvalitetnu dubinu sad kada vidim klupu i kada vidim da jos Lallana treba da se vrati, igra je tu, nmg se pozaliti kako je odradjen prelazni rok. Mada me jos brine ovaj stoperski tandem.
Spursi su malo zamaskirali i malo smo ih precenili (mi forumasi), ipak QPR nije bio tako jako merilo, prava amaterska ekipa, videlo se da pod jacim presingom Spursi ne igraju svoju igru, i da su u principu stvarali sanse preko nasih gresaka. Kompletna ona trojka iza Adebayora nije apsolutno nista specijalno odradili niti su bili nekakva opasnost po gol.
Ja se sada samo jos razmisljam, da li zrtvovati Allena i staviti tu Coutinha ili Lallanu, ili bi to pak bilo dosta ofanzivno u dijamantu.
Spursi su malo zamaskirali i malo smo ih precenili (mi forumasi), ipak QPR nije bio tako jako merilo, prava amaterska ekipa, videlo se da pod jacim presingom Spursi ne igraju svoju igru, i da su u principu stvarali sanse preko nasih gresaka. Kompletna ona trojka iza Adebayora nije apsolutno nista specijalno odradili niti su bili nekakva opasnost po gol.
Ja se sada samo jos razmisljam, da li zrtvovati Allena i staviti tu Coutinha ili Lallanu, ili bi to pak bilo dosta ofanzivno u dijamantu.
hajmo jos Borini, Asaidi i Lukas...i ne znam sta da mislim o Valdesu, treba nam golman, ali nemam neko dobro misljenje o Valdesu, a otjerali su prije nekoliko sedmica boljeg golmana od ValdesaOTNYS_YNWA je napisao/la:Coates najvjerovatnije na posudbi u Sunderlandu

A vrlo vazna pobjeda jucer, i to kod mozda i najveceg rivala za 4 mejsto, a onako ih lagano dobili, i izuzetno vazan gol Morena, nakon one greske u proslom kolu, trebalo mu je ono, a jest lijepo vidjeti napokon kako treba lijevog beka u Liverpoolu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Valdez je zadnju sezonu u Barsi ludjacki branio. Rejna nije bolji od njega.
Mozda nekad jeste bio, tj. vjerovatno jeste, kad je osvajao zlatne rukavice u Premiersipu, ali sad nije. Valdez je dosta bolji.
Mozda nekad jeste bio, tj. vjerovatno jeste, kad je osvajao zlatne rukavice u Premiersipu, ali sad nije. Valdez je dosta bolji.
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Valdez je strasno podcjenjen golman.Ono , kada primis go svi se zale a u sustini covjek je u situacijama gdje mu igrac glavom zakucava loptu sa peterca ili mu istrcavaju kontru gdje je kao na streljani.Meni licno , on je najbolji golman 1 na 1 na Svijetu.Odlicno se postavlja a reflex mu je nenormalno dobar.
Sklon je kiskevima ali u proslom vremenu , proslu sezonu je branio na nevidjenom nivou i bio sigurno top3 golmana na Svijetu do povrede.
Nema se sta izgubiti sa njim , od Mignoleta je kvalitetniji a ako bude u formi kao sto je bio , Liverpool ce dobiti top golmana
Sklon je kiskevima ali u proslom vremenu , proslu sezonu je branio na nevidjenom nivou i bio sigurno top3 golmana na Svijetu do povrede.
Nema se sta izgubiti sa njim , od Mignoleta je kvalitetniji a ako bude u formi kao sto je bio , Liverpool ce dobiti top golmana

- kumkalesic
- Kontakt:
Ma nema sumnje da je Valdes bio zadnje dvije sezone u boljoj formi od Reine, a bolji je golman i od Romera...
Ehhh, sad u kakvom je on stanju nakon teške povrede, to je baš teško procijeniti...to će najbolje procijeniti Igbal i vjerovatno donijeti odluku da li je ovaj golman spreman ponuditi još koju kvalitetnu sezonu u dresu Liverpoola.
Samo se nadam da, ako dođe do tog dogovora, neće dobivati veću platu od Mignoleta...
Naravno, ako je zasluži odličnim partijama, nikakav problem nije istu povećati nakon nekog vremena (isti slučaj kao i sa Balotelliem).
Ono u čemu bi Valdes mogao biti, kako to da kažem, 'upgrade' u odnosu na Mignoleta jeste što nije čisto linijski golman i mnogo bolje aktivno učestuje u igri momčadi, što je Rodgersu, u ovakom načinu igre, sigurno potrebno...
Al' vidjet ćemo na kraju dana šta će biti od toga
Ehhh, sad u kakvom je on stanju nakon teške povrede, to je baš teško procijeniti...to će najbolje procijeniti Igbal i vjerovatno donijeti odluku da li je ovaj golman spreman ponuditi još koju kvalitetnu sezonu u dresu Liverpoola.
Samo se nadam da, ako dođe do tog dogovora, neće dobivati veću platu od Mignoleta...
Naravno, ako je zasluži odličnim partijama, nikakav problem nije istu povećati nakon nekog vremena (isti slučaj kao i sa Balotelliem).
Ono u čemu bi Valdes mogao biti, kako to da kažem, 'upgrade' u odnosu na Mignoleta jeste što nije čisto linijski golman i mnogo bolje aktivno učestuje u igri momčadi, što je Rodgersu, u ovakom načinu igre, sigurno potrebno...
Al' vidjet ćemo na kraju dana šta će biti od toga

Joint_fc
- the scouser
- Kontakt:
Mislim da bi najbolje bilo tu staviti Cana, Allena su par puta raznijeli u duelu, a i prema naprijed je dosta loš. U najboljem slučaju on će dati overall solidan nastup, uz par sitnih greškica, što je juče bio slučaj. Can, ovo malo što smo od njega vidjela, ulijeva povjerenje, smiren je na lopti, nije ga strah krenuti naprijed i dobar je passer. Uz to je defanzivno sigurno bolja opcija od Allena. Očekujem da ćemo njega vidjeti dosta više u nastavku sezone.Paradajz je napisao/la:
A stvarno se postavlja pitanje, gdje će Cou i Lallana, ako nastavimo igrati 4-4-2 sa dijamantom,jedina/najbolja formacija u kojoj mogu igrati Balotelli i Sturridge zajedno (Brendan preferira igru sa tri centralna veznjaka koliko sam primjetio)? Za Allenovu poziciju su preofanzivni (iako je Cou igrao dobar dio prošle sezone tu), a ne mogu izbaciti Sterlinga ako nastavi ovako igrati.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Sterling je definitivno najavio odličnu sezonu u dresu Liverpoola 

Walk on, with hope in your hearts.
ide li igdje lucas ?
Izgleda da je QPR poslao £10 mil. za Borinija i na njemu je da prihvati ili ne. AJMO FABIO! 

Treba biti strpljiv jos sa Canom, mislim da je on svakako opcija, ali me vise zanima da li Cou i Lallana mogu da upadnu tu. Can jos mora da se razvija i mislim da su mu ovi minuti sa klupe dragoceni. Ne treba srljati sa njim, masivan potencijal, ali jos treba da se brusi. Jos je nedisciplinovan, i nije kao Allen sa kojim znas na cemu si, koji je siguran i obavlja taj prljavi presing i odradjuje svoj zadatak, problem je sto sa Allenom ne dobijamo u napadu nista, jer je on maksimalno indolentan u tom segmentu, a Can opet ume dosta. Nismo jos videli Cana u full 90 minuta, ali nadam se da cemo imati priliku.the scouser je napisao/la: Mislim da bi najbolje bilo tu staviti Cana, Allena su par puta raznijeli u duelu, a i prema naprijed je dosta loš. U najboljem slučaju on će dati overall solidan nastup, uz par sitnih greškica, što je juče bio slučaj. Can, ovo malo što smo od njega vidjela, ulijeva povjerenje, smiren je na lopti, nije ga strah krenuti naprijed i dobar je passer. Uz to je defanzivno sigurno bolja opcija od Allena. Očekujem da ćemo njega vidjeti dosta više u nastavku sezone.
Krizstian Adorjan je novi nogometaš Novare
- BeyKopites
- Kontakt:
Baš me interesuje da li smo marke uzeli za Petersona, Adorjana, Robinsona, Coadya i sl. igrače koji su napustili klub 

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Mignolet
Manquillo Lovren Skrtel Moreno
Gerrard
Coutinho Henderson
Sterling
Balotelli Sturridge
ovo je najjace sto imamo sad,ali bih volio vidjeti Lallanu i Coutinha zajedno sa Sterlingom,Sturridgeom i Balotellijem sto je nemoguce
Manquillo Lovren Skrtel Moreno
Gerrard
Coutinho Henderson
Sterling
Balotelli Sturridge
ovo je najjace sto imamo sad,ali bih volio vidjeti Lallanu i Coutinha zajedno sa Sterlingom,Sturridgeom i Balotellijem sto je nemoguce

Pitanje je zeli li Borini u QPR, ali vidjet cemo. Dovest Valdesa ili Romera posto se Mignolet malo promangupisao. Assaidi u Stokeu na posudbi za 1m funti.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
i jesmo nakupili ove stoke poput Assaidija,Borinija Johnsona da ih cak ni neki Chievo nece da kupi 

Coadya smo prodali za £500k a Robinsona navodno za £1M, za Petersona i Adorjana nisam ni otprilike čuo kolika je cifra.BeyKopites je napisao/la:Baš me interesuje da li smo marke uzeli za Petersona, Adorjana, Robinsona, Coadya i sl. igrače koji su napustili klub

- thekoplegend
- Kontakt:
Robinson £1,000,000BeyKopites je napisao/la:Baš me interesuje da li smo marke uzeli za Petersona, Adorjana, Robinsona, Coadya i sl. igrače koji su napustili klub
Kelly £1,500,000
Coady £500,000
Kelly £1,500,000
Agger £3,000,000
Reina £2,000,000
to je to sto je poznato..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.