pravo poslozena ekipa i kulturna bez prigovora bez valjanja po terenu. pobjeda zasluzena.sretno u nastavkulovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
a ako je boris gavran novi trener onda yebi ga
pravo poslozena ekipa i kulturna bez prigovora bez valjanja po terenu. pobjeda zasluzena.sretno u nastavkulovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
Utakmica prekinuta par minuta prije kraja, mali Čolić jako udario našeg golmana u želji da dodje do lopte.nedžad je napisao/la:juniori Slavija - Zvijezda 1:1 (Stojanović 75' / Čolić 2')
kako sam malo prije cuo jucer na tribinama je bio i anid travancic
Boris Gavranzmaj348 je napisao/la:Slavija bila puno opasnija,konkretnija i u više navrata prijetila našem golu,sasvim zaslužena pobjeda,malo je sudac ponovo bio na vašoj strani ali ništa što bi uticalo na tok utakmice,zaslužena pobjeda...Nego za simpatizere Zvijezde vidim da nije niko napisao da je novi šef struke Boris Gavran?lovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....
Nije Gavran, nego Kemal Alispahic. Ako nemate provjerene informacije onda radije nemojte ništa pisat.moranjak je napisao/la:Boris Gavranzmaj348 je napisao/la:Slavija bila puno opasnija,konkretnija i u više navrata prijetila našem golu,sasvim zaslužena pobjeda,malo je sudac ponovo bio na vašoj strani ali ništa što bi uticalo na tok utakmice,zaslužena pobjeda...Nego za simpatizere Zvijezde vidim da nije niko napisao da je novi šef struke Boris Gavran?lovcen16 je napisao/la:Ako moze neko nesto malo vise da mi napise o igri Slavije protiv vas....![]()
![]()
U avazu pise najblizi za trenera Zvijezde Husnija Arapovic dali su ovi nasi normalni spominjati njegovo ime sramote se dzaba po novinamanedžad je napisao/la:a koliko je tacna ta informacija da je Kemal Alispahic novi trener jer po meni bolji je izbor on nego boris gavran
Nadamo se da ce nas izvuc iz krize ,bas me zanima koji stil igre preferira kemobistrikboy je napisao/la:Kemo je pravi izbor!
Kozić ukolilo bi došao ne bi imao pravo nastupa do narednog prijelaznog roka jer je nastupao za Rudar u zvaničnim utakmicama nakon što je zatvoren prijelazni rok u BiHnedžad je napisao/la:ne znam koliko je tacno ali malo prije sam cuo da se spominje dalibor kozic kao novi golman zvijezde
http://www.transfermarkt.co.uk/dalibor- ... ler/190820
On ako se dohaviza , moze stvarno postati odlican igrac.Ima fin dribling i sut , ali on maksimalno ima snage za 25 minuta.On poslije toga ni hodati ni disati ne može.Brezovac je napisao/la:Valjda bude kakve fajde od ovog Travancica, za razliku od Sarajeva i Zenice i nemamo mu bas sta za ponuditi, bar sto se nocnog zivota ticepa se nadam da bi to nam mogao biti od koristi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.