Ne smije ih covjek zezat kad znam koji me belaj ocekuje od oktobra...Unknown Genius je napisao/la:Napokon došlo vrijeme kad nedjelju neću mrziti zbog ponedjeljka, nakon 12 godina školovanja.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Chat
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Marsal
- Kontakt:
Zato kad ti počnu rokovi mrzit ćeš sam sebe.Unknown Genius je napisao/la:Napokon došlo vrijeme kad nedjelju neću mrziti zbog ponedjeljka, nakon 12 godina školovanja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ma nece,Marsal je napisao/la:Zato kad ti počnu rokovi mrzit ćeš sam sebe.Unknown Genius je napisao/la:Napokon došlo vrijeme kad nedjelju neću mrziti zbog ponedjeljka, nakon 12 godina školovanja.
prebaci se u I don't give a fuck mode i sve 5
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Marsal
- Kontakt:
Evo septembar, imam 6 do uslova, ja tek jučer počeo učit i spremat.miki_92 je napisao/la: ma nece,
prebaci se u I don't give a fuck mode i sve 5
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Consigliere
- Kontakt:
Kojem domu?Unknown Genius je napisao/la:Fizički: jedi koliko možeš sad, vidjet ćeš kako je u domu sa njihovom hranom. Ja sam za dvije sedmice provedene tamo smršao 4 kile.![]()
Psihički: uh, nema odvikavanja, kad te žene tamo safataju, pogotovo u domu...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Je.bo ti ovo ja ne znam ni kad se ide u školu. Još je čiste. 
Al poželio sam malo otići do škole, da vidim šta ima.
Al poželio sam malo otići do škole, da vidim šta ima.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fotke koje je onaj hakovao sa Iclouda danas već na netu, Kate Upton deeebela, JLaw ništa posebno 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Daj u PP, trazim citavo jutro. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
I mene zanima Genije iz Kenije u kojem si domu, a i ti Dex. KonkurencijaConsigliere je napisao/la:Kojem domu?Unknown Genius je napisao/la:Fizički: jedi koliko možeš sad, vidjet ćeš kako je u domu sa njihovom hranom. Ja sam za dvije sedmice provedene tamo smršao 4 kile.![]()
Ja spavam sad' 12-13h dnevno(mimo vikenda), pripremam se poštenski. Mada već pomalo gradivo proučavam koje me sljeduje. I provodim se maximalno. Svaki vikend u augustu sam zakuc'o što se tiče sna 4-5h u 2 noći . Bilo je konferencija, rođendana.
Ali od 6.10. drugi način života
Što se tiče hrane u domu. Pa neki kažu da i nije toliko loša. Sad' sve zavisi kakvog je apetita čoik
Tako blizu, a tako daleko.
Meni je JLaw normala,nekako taman,ne bih je odbio nikako..rio_Ferdy88 je napisao/la:Fotke koje je onaj hakovao sa Iclouda danas već na netu, Kate Upton deeebela, JLaw ništa posebno
A Kate upton jos nisam vidio..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako nisi, morao si, ako si gledao sve fotke, njezinih ima koliko hoćeš sa onim frajeromNarin je napisao/la: A Kate upton jos nisam vidio..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Haha,evo sad sam vidio,znaci ona je s onim frajerom,ima bas intimnih slika,gdje je on tambura,jel to ona haha..to u onom albumu gdje je vecina slika od Jlaw..rio_Ferdy88 je napisao/la:Kako nisi, morao si, ako si gledao sve fotke, njezinih ima koliko hoćeš sa onim frajeromNarin je napisao/la: A Kate upton jos nisam vidio..
Ev i Kaley Cuoco sljedeca kazu haha
Ma nemo's onoliku dojku fuliti. 
Call the coroner!
Dajte slike, jbo ga led. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sam cuo jutros za to, moze link u PP. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
The Fappening
Puma šalji ljudima albume, i torrent je već dostupan
Sad trebe krenule po društvenim mrežama objavljivati toples slike kao znak solidarnosti sa JLaw
Sad trebe krenule po društvenim mrežama objavljivati toples slike kao znak solidarnosti sa JLaw
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Unknown Genius
- Kontakt:
Bar znaš u šta se upuštaš, meni će ovo sad sve biti novo... Još je prva godina najteža.reds_forever je napisao/la:Ne smije ih covjek zezat kad znam koji me belaj ocekuje od oktobra...Unknown Genius je napisao/la:Napokon došlo vrijeme kad nedjelju neću mrziti zbog ponedjeljka, nakon 12 godina školovanja.
To otprilike znam i sam, ali bar će nedjelje od sad biti ljepše.Marsal je napisao/la:Zato kad ti počnu rokovi mrzit ćeš sam sebe.Unknown Genius je napisao/la:Napokon došlo vrijeme kad nedjelju neću mrziti zbog ponedjeljka, nakon 12 godina školovanja.
Dvije sedmice sam proveo na Bjelavama.Consigliere je napisao/la:Kojem domu?Unknown Genius je napisao/la:Fizički: jedi koliko možeš sad, vidjet ćeš kako je u domu sa njihovom hranom. Ja sam za dvije sedmice provedene tamo smršao 4 kile.![]()
A sad ćemo i Dex i ja u Nedžarićima valjda biti.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Katniss,