NoName je napisao/la:Ovo nije okršaj na relaciji Spahić - Salihamidžić i nemojte ga na silu predstavljati kao takvog. Oni su svoj okršaj imali i znamo kako se sve završilo, nažalost. A vi, balavurdijo, koji se*ete po bilo kome od reprezentativaca marš na spavanje. Vi ste našli pričati o tome kakav je bio Hasan, znate o tome isto koliko i moja mati o nuklearnoj fizici.
Ja sam, recimo, sa harisom imao jedan okršaj na ovom forumu, ali mu priznajem realno gledanje na situaciju oko igrača. Dakle, nije bitno što ja harisa podnosim ili ne podnosim bitno je ono što govori. Da, i ako jednom nije bio u pravu, ne znači da nikad nije u pravu.
Ovo govorim iz razloga što se može primjeniti i na naše reprezentativce i inače sve u životu. Šahbaz kad zapne, recimo, da je Vedo najbolji, ne bi ga Bog ubijedio da je JEDNU utakmicu odigrao loše. Kad ja kažem da je Spahić jaran sa Ušljom vi to, balavurdijo, tretirate kao pljuvanje?! Pa stvarno vi pojma o životu nemate.
Dakle, nisu naši reprezentativci božji poslanici pa da o njima ne smijemo diskutovati i iznositi nešto za što smatramo da nije dobro. Isto tako, zapamtite, uči se dok je čovjek živ i mišljenje koje je neko formirao sa 12 godina (ili sa 14, kao Tarik recimo

) ne treba da znači da je to zabetonirano i da se ne treba mijenjati.
Demire, i ti fino zboriš, ali izgleda da si i ti ko Šahbaz - slabo čitaš, samo da ti je nešto napisati. Ovo shvati kao prijateljski savjet, mislim da ste i ti i haris, kao i mirzza na istoj frekvenciji, samo s druge strane
Hasan je bio i ostao legenda našeg fudbala, čovjek koji ga je izdigao iz pepela, čovjek koji je trasirao put jednom Džeki, Misimoviću, Ibiševiću, Salihoviću. Mislite da bi oni zaigrali u Njemačkoj da nije bilo njega? Teško. Isto tako kao što niko od naših (gotovo niko, Begović je na klupi) ne igra u Engleskoj, jer tamo nikada nije igrao jedan Hasan, da otvori vrata za naše igrače. Pa kud ne ode onaj Nadarević što prenesoše
engleski mediji (harise ovo je tebi malo da te podbodem

).
Fatite se knjige i učite, a ove svoje budalaštine snimite pa pročitajte kad porastete. Do tada psssst!