Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
slazem se. vala, ako sa ovom ekipom ne moze izdominirati ligu i dogurati do finala lp, najprece je da ode.Amidza ha cuj , sa ovakim kadrom to ako ne ostvari reko sam sto puta i reci cu opet slobodno neka ide iz bayerna ,nije me briga hoceli igrati 352 iii 343 ili 4231 nebitno ,neka ta formacija funkcionise i daje rezultat ,zaista ne bio muy u kozu u slucaju blama ,to ce mu biti ogromna mrlja u karijeri .Sve sto je zelio dobio je,sada je sve na njemu i samo njemu i nikome vise.
uh, gledaj ga sto se nahorozioTi kao stariji i iskusniji navijac prvi ne trebas tako sr'at po igracima ili sistemu igre.
aham, trebam li napominjati da do ove tekme salke vec 4 godine nije uzeo bod bayiOvo je bilo sjajno,odlicne transformacije iz odbrane u napad i napada u odbranu,ali ovo nije bio prvi tim i vecina ovih igraca jos sebi nije dosla.
Vidjeli ste Alaba kako trci,jer nije igrao SP,a Lahm poslije 25 minuta nije mogao disat kako treba.
Kasnije cu nesto vise napisat,igra konacno pocinje da lici nesto,samo ste vi ovaj remi jedva docekali da se Pep pljuje.
Može, ali samo od strane nekih. Evo recimo i ja ne pišem ništa protiv trenera. No, nije to toliko bitno koliko se pojedini bore da odbrane neke igrače (valjda njihove ljubimce) i onda ne podnose kritiku ama baš nikako.schweinsteiger je napisao/la: A to se ne moze komentarisati utakmica bez da se pljuje po treneru?
Ma nee, to se slučajno desilo. Što si takav čojk?anelbavarac je napisao/la:
Nek' si mi se nagovorio.
Nije valjda da se ovo mora isticatiKlare je napisao/la: Obojica tih igraca prave razliku na terenu, i koliko je god nama trenutno vazniji Roben od Gecea toliko je njima Farfan od Sama, Huntelar od Cupe i tako dalje.
Zašto lažeš? I ovo ti nije prvi put. Za nemir manje-više (tvoje mišljenje) ali moja malenkost ovdje nije izbrisala post barem pola godine!anelbavarac je napisao/la: A poglavica je tu da unosi nemir, i da brise njemu (njima) komentare koji im ne odgovaraju.
To nije potrebno ni naglasavati,samo budale mogu reci da im Farfan nije bitan igrac,a vec sedmu sezonu igra za Schalke konstantno u prvih 11.Po imenima igraca bili su slabiji od nas u subotu,ali Muller,Gotze,Boa,Lahm,Neuer,Robben i Dante su bili do zadnjeg dana na SP,Badstuber igra nakon skoro 2 godine pauze,Alonso u tim dosao dan prije.Ne znam da li si procitao sto sam napisao,ali Robben je za onaj gol protiv vukova rekao da ga je zabio zato sto je prije toga bila pauza,da je vec nakon pola sata izgubio snagu.Klare je napisao/la:De reci....schweinsteiger je napisao/la:@klare![]()
Naravno opet podcijenjivanja i veliki manjak znanja, jer da imalo znas i pratis Bundesligu znao bi da je Farfan njima vazan kao nama Riberi, a Huntelar kao neko drugi od nasih.
Obojica tih igraca prave razliku na terenu, i koliko je god nama trenutno vazniji Roben od Gecea toliko je njima Farfan od Sama, Huntelar od Cupe i tako dalje.
Sto je tuzno ista prica je bila i nakon patnje i dosta srece protiv Wolfsburga,
cak se govorilo i jak protivnik je bio, a ja sam znao u kakvoj su bijedi Vukovi kroz cijele pripreme i trenutno, pa sta jucer uradise protiv Frankfurta.![]()
Isto znam i za Schalke, znamo da su nula u taktickom smislu, Pep ima naprijed Milera, Gecea i Lewandowskog,
zamjene za Robena i Riberija koje su vrhunske, male razlike su medju tim igracima,
no opet se prizivamo na to da nismo kompletni, dokle vise?![]()
Mislim da je i pticama na grani jasno da je Bayernova igra nesto sasvim drugo kad Schweinsteiger igra kako treba,glupo mi je sto ga ja tako hvalim zbog nicka koji imam,ali to je tako.Svajna ne trebamo ni pominjati jer on svakako i nije neki uticaj kod Gvarde,
ako mislite da bi s njim ovo bolje izgledalo.![]()
Ali meni se ne isplati vama pricati, i meni ovo ide na zivce,
Gvardo je imao godinu dana da se uigra i sta je uradio?![]()
De pogledaj,kad nadjes vremena,prvih 25 minuta utakmice protiv Schalkea opet i reci da ono ne lici nista.Znam da prvih 25 minuta nije cijela utakmica,ali kasnije se vidi kako nasi igraci vise nemaju snage.Nasa igra nakon godinu dana ne lici ni na sto,
stavise na istom smo gdje smo bili prije godinu dana.
A svi smo slozni da je ovo daleko najjaca ekipa u Evropi.
S ovim se slazem u potpunosti,to se i protiv Schalkea vidjelo i ne mogu nam dvojica cuvat gol i to na 50 metara od gola.Protiv jake kontraski nastrojene ekipe Gvardo ce opet puci ki lubenica.
ps:sta je lose edobvb rekao?![]()
Ovdje se ne uvazava tudje misljenje, iako ispravno bilo, jer pobogu gdje ce nama neko reci da cemo Bundesligu bez problema osvojiti, a LP necemo.
Kako se on to usudio reci?
Mislio sam na ovo u smislu da bas moras popljuvat' kako treba ekipu i trenera da se neki padobranac ovako slozi s tobomedobvb je napisao/la:Bravo Klare!!
Procitao sam tvoj post,i svaka je na mjestu.
Napokon neko realan.
Vidi se da imas stofa Klare...a ostali forumasi jos pite trebaju jesti!!
Znam da nije,napisao sam na prethodnoj stranici da smo ih zadnjih 8 utakmica pobijedili i to uz gol razliku 28:2.sekerbay je napisao/la:aham, trebam li napominjati da do ove tekme salke vec 4 godine nije uzeo bod bayiOvo je bilo sjajno,odlicne transformacije iz odbrane u napad i napada u odbranu,ali ovo nije bio prvi tim i vecina ovih igraca jos sebi nije dosla.
Vidjeli ste Alaba kako trci,jer nije igrao SP,a Lahm poslije 25 minuta nije mogao disat kako treba.
Kasnije cu nesto vise napisat,igra konacno pocinje da lici nesto,samo ste vi ovaj remi jedva docekali da se Pep pljuje.![]()
svi bi voljeli da pepove lude ideje daju rezultat, da bayo osvoji sve moguce terofeje, samo sto mi ne vidimo nista dobro u ovome sto radi. nadam se da grijesimo.
Problem je sto svi misle da bismo uz Juppovu igru opet prekucali sve,ali veliko je pitanje na sta bi to licilo,mozda bismo i odbrani tripple,ali mozda bismo bili i procitani.Kada covjek malo razmisli i shvati da je Pep osvojio 4 trofeja (2 zahvaljujuci Juppu doduse),a pri tome je istrajao u svojoj igri onda ne bi trebali imati problema s tim,ali problem je u blamazi protiv Reala.Mi smo u toj utakmici u Minhenu primili 2,sto bi se reklo,standard gola.Ne sjecam se kad je Bayern prije toga u jednoj utakmici primio 2 gola iz prekida...skrecem s teme,uglavnom da smo prosli Real i osvojili LP onda se niko ne bi zalio.geronimo je napisao/la:Može, ali samo od strane nekih. Evo recimo i ja ne pišem ništa protiv trenera. No, nije to toliko bitno koliko se pojedini bore da odbrane neke igrače (valjda njihove ljubimce) i onda ne podnose kritiku ama baš nikako.schweinsteiger je napisao/la: A to se ne moze komentarisati utakmica bez da se pljuje po treneru?
Trener jeste osporavan i biće, jer se znalo da nakon one sezone sa JH nikome neće biti lako. Karizmatični Španac je ionako bio pod lupm kod većine stručnjaka, bez obzira šta neki od njih mislili o dotičnom.
Ne znam, meni je ovo simpatično, puno uzbuđenja, nikad dosadno...
Al' sa druge strane prijeti opasnost da u ovakvom trenutku kada je klub ponajbolji u istoriji, klima na forumu bude jako loša sa puno razdora i to ne baš zbog trenera koliko će biti zbog igrača kada se desi (ako?) da budu svi spremni.
Uvijek će svako gurati svoje i bez popuštanja, dok će neki vazda biti osporavani bez obzira koliko značili ekipi.
Kada se forum bude vrtio samo oko tih stvari (kaprca) onda ovdje neke stvari ne valjaju i mnogima neće biti zadovoljstvo biti sudionik nekih rasprava.
Odlican posao. Jest kod nas mirno sto ae tice transfera. Kod engleza gori:-) a bas je zanimljivo pratiti.orionFCB je napisao/la:Green posuđen HSV-u, i po isteku posudbe dobija ugovor kod nas na 2 godine.
Njega samo Pep treba da stavi na pravo mjesto. A ne na sva mjesta kao do sad.edotabako je napisao/la:Götze se mora malo vise uozbiljit ako misli nesto napravit. Ni strpljenje u vezi njega nece biti vjecno. Ja ipak mislim da ce on eksplodirat i pokazat sto zna, iako svaka sljedeca izvedba ne govori tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.