Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve se radi u dogovoru. Niti klub odredjuje broj policajaca niti murija to sama radi. U utorak obicno za sto sjednu komesar za bezbjednost, neko jos iz kluba, i ovamo neko iz murije, i pravi se okvirni plan. Kada klubovi posalju dopis koliko dolazi gostujucih navijaca, a to mora biti 48 sati prije meca, onda se pravi zvanican plan, opet u istom sastavu. 

Komsije angazujte Omara on vas moze iscupat.
Idu izbori svako naredno kolo treba ocekivati kakve gluposti, ovo je bosna.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Sad sam slucajno pretrazivao najvece gostujuce i najvece domace pobjede u premijer ligi
najveca domaca je Radnicki Lukavac - Velez Mostar 12-1 odigrana 16.03.1996. i Brotnjo Citluk - Krajina Cazin 11-0 odigrana 02.05.2001. godine.
najveca gostujuca pobjeda je Djerzelez Zenica - Olimpik Sarajevo 0-10 odigrana 26.05.2001. godine.

najveca domaca je Radnicki Lukavac - Velez Mostar 12-1 odigrana 16.03.1996. i Brotnjo Citluk - Krajina Cazin 11-0 odigrana 02.05.2001. godine.
najveca gostujuca pobjeda je Djerzelez Zenica - Olimpik Sarajevo 0-10 odigrana 26.05.2001. godine.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ta utakmica u Lukavcu je zapamćena po tome što rezultat 11:1 na semaforu nije mogao biti prikazan korektno jer nisu bile tri jedinice na raspolaganju, pa su ljudi sa tribina tražili od Belke (Amir Osmanović) da pogodi još jednom kako bi rezultat mogao da bude korektno prikazan. Ovaj je uzeo loptu na centru, prešao sve i pogodio nakon čega je Prolić svirao kraj. Tada je Prolić svirao pet penala od čega jedan za Velež iz kojeg su i dali taj jedini gol.
+1terabajt je napisao/la:Idu izbori svako naredno kolo treba ocekivati kakve gluposti, ovo je bosna.
I šta je ovo sa Slavijom, lafo para nemaju, nemaju uprave, ništa nemaju, al' nemaju ni poraza

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jao nama lige u to vrijemeDukeOfWellington je napisao/la:Ta utakmica u Lukavcu je zapamćena po tome što rezultat 11:1 na semaforu nije mogao biti prikazan korektno jer nisu bile tri jedinice na raspolaganju, pa su ljudi sa tribina tražili od Belke (Amir Osmanović) da pogodi još jednom kako bi rezultat mogao da bude korektno prikazan. Ovaj je uzeo loptu na centru, prešao sve i pogodio nakon čega je Prolić svirao kraj. Tada je Prolić svirao pet penala od čega jedan za Velež iz kojeg su i dali taj jedini gol.

a bilo je timova kroz premijer ligu koji su zalutali kao radnik 96/97, drina 99/00, krajina i djerzelez 00/01, bosna 02/03, zepce 07/08 itd... nikad se prestati smijati kakvi su oni rezultate postizali u tim navedenim sezonama...

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Gdje je paVStrmka da objasni ovaj neslavni rekord sto mu klub drzi?!DukeOfWellington je napisao/la:Ta utakmica u Lukavcu je zapamćena po tome što rezultat 11:1 na semaforu nije mogao biti prikazan korektno jer nisu bile tri jedinice na raspolaganju, pa su ljudi sa tribina tražili od Belke (Amir Osmanović) da pogodi još jednom kako bi rezultat mogao da bude korektno prikazan. Ovaj je uzeo loptu na centru, prešao sve i pogodio nakon čega je Prolić svirao kraj. Tada je Prolić svirao pet penala od čega jedan za Velež iz kojeg su i dali taj jedini gol.

Liga nam je uvijek bila smjesna ali jbg nasa je i takva je!
Sve bi se to dovelo u red da ima malo volje i tolerancije!
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tad se većina klubova oporavljala od rata, nema se tu šta objašnjavati previše. Koliko-toliko sređena situacija u Lukavcu, Tuzli i Zenici rezultirala je da klubovi iz ovih gradova budu daleko kvalitetniji od ostalih u toj prvoj sezoni.
@crnov
imaš obraza to govoriti. da je neko drugi na tvom mjetu, poklopio bi se.
gdje su Oni koji su govorili da nisam upravu kada sam još ljetos rekao da će ova godina biti vesela, jer je predizborna i da se može svašt očekivati? pa evo vidite, ovo je ek početak cirkusa. šta nas čeka tek u oktobru?
imaš obraza to govoriti. da je neko drugi na tvom mjetu, poklopio bi se.

gdje su Oni koji su govorili da nisam upravu kada sam još ljetos rekao da će ova godina biti vesela, jer je predizborna i da se može svašt očekivati? pa evo vidite, ovo je ek početak cirkusa. šta nas čeka tek u oktobru?
Nemamo ništa, al' imamo muda i ekstra ekipu.FaraonTM je napisao/la:+1terabajt je napisao/la:Idu izbori svako naredno kolo treba ocekivati kakve gluposti, ovo je bosna.
I šta je ovo sa Slavijom, lafo para nemaju, nemaju uprave, ništa nemaju, al' nemaju ni poraza

I KulinuPappy je napisao/la:Nemamo ništa, al' imamo muda i ekstra ekipu.FaraonTM je napisao/la:+1terabajt je napisao/la:Idu izbori svako naredno kolo treba ocekivati kakve gluposti, ovo je bosna.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mhm. Da se svađa sa svojim navijačima.FaraonTM je napisao/la:I KulinuPappy je napisao/la:Nemamo ništa, al' imamo muda i ekstra ekipu.FaraonTM je napisao/la:
+1

Ma fin neki čovjek, na faci mu se vidi 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- invincible1921
- Kontakt:
Mali sam bio al sjecam se jedne tekme Zmaj od bosne i sarajevo ja mislim i sad nekom je trebo bod, mesanovicu 4-5 golova da bude najbolji strijelac i zavrsilo je 5 5 ili 4 4 a sve golove za zmaj je dao mesanovicjovanmaksimovic je napisao/la:jao nama lige u to vrijemeDukeOfWellington je napisao/la:Ta utakmica u Lukavcu je zapamćena po tome što rezultat 11:1 na semaforu nije mogao biti prikazan korektno jer nisu bile tri jedinice na raspolaganju, pa su ljudi sa tribina tražili od Belke (Amir Osmanović) da pogodi još jednom kako bi rezultat mogao da bude korektno prikazan. Ovaj je uzeo loptu na centru, prešao sve i pogodio nakon čega je Prolić svirao kraj. Tada je Prolić svirao pet penala od čega jedan za Velež iz kojeg su i dali taj jedini gol.![]()
a bilo je timova kroz premijer ligu koji su zalutali kao radnik 96/97, drina 99/00, krajina i djerzelez 00/01, bosna 02/03, zepce 07/08 itd... nikad se prestati smijati kakvi su oni rezultate postizali u tim navedenim sezonama...

=\_1921_/=
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To ti je bilo protiv Slobodeinvincible1921 je napisao/la:
Mali sam bio al sjecam se jedne tekme Zmaj od bosne i sarajevo ja mislim i sad nekom je trebo bod, mesanovicu 4-5 golova da bude najbolji strijelac i zavrsilo je 5 5 ili 4 4 a sve golove za zmaj je dao mesanovicizvinjavam se ako grijesm u neki podacima, al kolko me sjecanje sluzi vako je nekako bilo

Mesanovic bio velika nada i zvijezda sa Tusnja.
Mesanovic Zmaju zabio 5 golova, zavrsilo 5:5.
Zadnja izmjena: dr.van nostrand, dana/u 01 sep 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- invincible1921
- Kontakt:
E moze bit al znam da je dao golova kolko mu je trebalo 5 ili 4 ne sjecam se ,a kolko me sjecanje sluzi bilo je i penala nekihdr.van nostrand je napisao/la:To ti je bilo protiv Slobodeinvincible1921 je napisao/la:
Mali sam bio al sjecam se jedne tekme Zmaj od bosne i sarajevo ja mislim i sad nekom je trebo bod, mesanovicu 4-5 golova da bude najbolji strijelac i zavrsilo je 5 5 ili 4 4 a sve golove za zmaj je dao mesanovicizvinjavam se ako grijesm u neki podacima, al kolko me sjecanje sluzi vako je nekako bilo
![]()
Mesanovic bio velika nada i zvijezda sa Tusnja.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.