Pjeni jado, pjeni ..rodom s Mejtaša je napisao/la:To si upravu, fakat nemam pojma. Nije nikakvo ponižavanje, ne znam ni šta se zbiva u federalnoj ligi.Drina1945 je napisao/la:Vidi se da ti pojma nemaš o Drini, njenom treneru, uopšte o fudbalu u RS.rodom s Mejtaša je napisao/la:
Nemoj vise gledati, majke ti. Da još jednom pogledaš ko zna šta bi tek vidio.
Od sve te tvoje priče je tačno da je Memija mogao dobiti drugi žuti. Sve ostale greške su na štetu Želje bile, počev od penala kad je trebalo biti 2:0 i gotova priča.
E sad, vidi se da ste vi došli iz nižeg ranga pa ste navikli da se sudi kako vi hoćete pogotovo kad ste se borili za prvo mjesto pa se to navlačilo na sve strane kao po običaju. Ovo je malo jači rang i ovdje se igra jače i sudije moraju puštati malo i mušku igru. Je li vam ovaj trener bio i u drugoj ligi, malo mu nejasan crveni karton što je isključivo vezano za pravila igre koja mu i nisu izgleda jača strana.
Osim toga, nije Željo Boksit iz MIlića pa da se dobiva na nekakve seljačke fore.
Inače da znaš, mi ovog sudiju znamo godinama i ništa nam dobrog nije donio.
E sad, ne znam koliko si ti pratio premijer ligu otkako je Drina ispala prije nekoliko godina, ali vjeruj ljudima (koji sigurno jesu i to pomno) kad ti kažu da nam se ovaj sudija napio krvi i to dobro.
Šta misliš da nam se sviro penal u 96 minuti ko pitarima prošlo kolo. E to je sviranje (iskreno nisam ga ni vidio, ljudi kažu da je bio i vjerujem im) samo se postavlja pitanje odakle 96 minuta (možda je i to realno) samo znam ja dobro kako se kod nas sudi (nije ovo Engleska) kad nešto treba da završi drugačije to jest ranije i što prije - nikad takve tekme ne dođu do 96 minute. Tek ćeš ti vidjeti šta je suđenje kad vam oni dođu ako im bude zagustilo - tako se sudi ekipi kojoj je obećana titula, mi nismo ti realno ni po igračkom kadru ni po ostaloj logistici. 3-4 mjesto max je naša furka.
A ovo jučer je nigdje veze. Dobro su ti ljudi rekli nama već čistih 4-5 penala nije svirano u prvih 6 kola. Istina, pripaženi smo protiv Širokog, ali ne zbog nas nego da se našteti Širokom.
Zar su toliki kompleksi, ne mozes da spavas nocima mislis o FKS, proganja te.
Vi strumfovi ste ko kobre ili lezite ili bjezite