Malo ti je falilo da sve izpogadjasC.Ronaldo_9 je napisao/la:C.Ronaldo_9 je napisao/la:Alen ce ga zabiti aBd i nasa pobjeda 0-1,a ako Lazo iznenadi kao protiv Celika onda 0-2![]()
Samo da podsjetim na moju prognozu od prije par dana
Niko sretniji od mene....
Lazo me je nervirao ali SVAKA CAST LAZO MAJSTORE
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Hahahahhahah smo malolisander je napisao/la:Malo ti je falilo da sve izpogadjasC.Ronaldo_9 je napisao/la:C.Ronaldo_9 je napisao/la:Alen ce ga zabiti aBd i nasa pobjeda 0-1,a ako Lazo iznenadi kao protiv Celika onda 0-2![]()
Samo da podsjetim na moju prognozu od prije par dana
Niko sretniji od mene....
Lazo me je nervirao ali SVAKA CAST LAZO MAJSTORE
ali i ovo je savrseno
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Prilikom proslave prvog gola, kada je masa navijaca skocila na ogradu, momak se uhvatio za šiljke te su oba za koja se je uhvatio pukla, nakon cega je doticni pao na ledja. Gadan pad, koji je srecom prosao bez posljedica, osim povece modrice na njegovim ledjima.Kevin je napisao/la:samo da pitam ove manijake, da li je jedan od vas pao s tribine ili šta jer sam s juga vidio da su nekog odnijeli u svlačionicu poslije prvog gola ja mislim..??
Dobro je pao, sa one visine cudo da sta nije slomio.iggy_tm87 je napisao/la:Prilikom proslave prvog gola, kada je masa navijaca skocila na ogradu, momak se uhvatio za šiljke te su oba za koja se je uhvatio pukla, nakon cega je doticni pao na ledja. Gadan pad, koji je srecom prosao bez posljedica, osim povece modrice na njegovim ledjima.Kevin je napisao/la:samo da pitam ove manijake, da li je jedan od vas pao s tribine ili šta jer sam s juga vidio da su nekog odnijeli u svlačionicu poslije prvog gola ja mislim..??
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ono sto je jako bitno u danasnjoj utakmici (pored 3 boda) je to da se ekipa nije povukla nakon vodstva i da se nisu valjali po terenu svo vrijeme do kraja utakmice.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
mislim da je samo jednom Svraka malo duze lezao...bilo je bas muski za svaku loptu..Stole iz Bora je napisao/la:Ono sto je jako bitno u danasnjoj utakmici (pored 3 boda) je to da se ekipa nije povukla nakon vodstva i da se nisu valjali po terenu svo vrijeme do kraja utakmice.
1921-2011
a jadan...baš mi ga ža bi..iggy_tm87 je napisao/la:Prilikom proslave prvog gola, kada je masa navijaca skocila na ogradu, momak se uhvatio za šiljke te su oba za koja se je uhvatio pukla, nakon cega je doticni pao na ledja. Gadan pad, koji je srecom prosao bez posljedica, osim povece modrice na njegovim ledjima.Kevin je napisao/la:samo da pitam ove manijake, da li je jedan od vas pao s tribine ili šta jer sam s juga vidio da su nekog odnijeli u svlačionicu poslije prvog gola ja mislim..??
druugi put više pameti u glavu i bez penjanja..
pozdrav
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
Necromacer
- Kontakt:
Svaka cast nasim komsijama sa Grbavice na pobijedi..iako sam pitar drago mi je zbog pobjede nad skutorijom teskom. Kada bih morao birati za prvaka izmedju Zeljeznicara i Sirokog izabrao bih nase komsije...neka se nasa raja Sarajevska raduju...iako bi mi krv na slamku pili ...naravno to je nemoguce jer mi titulu uzimamo 
jao sehe sta skide warei swaka mu cast!!
„Mi smo mašinerija koja gazi sve pred sobom." A.M. 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- TheManiacs
- Kontakt:
Eh sta reci
Prezadovoljan sa tri boda,Vidi se da Sehicu je dobro dosla konkurencija na golu,preporodjen je
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ako Bog da napunimo grbavicu protiv zvijezde
Prezadovoljan sa tri boda,Vidi se da Sehicu je dobro dosla konkurencija na golu,preporodjen je
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ako Bog da napunimo grbavicu protiv zvijezde
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
plava_pruga
- Kontakt:
Prelistaj malo, na stranici prije imas link od s.o.u.r.c.e, samo pobrisi tacke u linku!plava_pruga je napisao/la:imal IKAKAV video manijaka sa danasnje utakmice?
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
predlazem da Radosevic brani na domacim a Šeha na gostujucim tekmama, jer tu je kako izgleda bolji.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
umene zeljo
- Kontakt:
ojjj ljudi dragi nikad srecniji nikad bolje nije bilo gostovanje, bio sam i u splitu al ovo ljudi je imalo svoju draz ovde mi je bilo kao nikad u zivotu...obavio sam hadz jos da uzmemo titulu onda rahat mogu i umrijet.....

vidi se i kod Sehe koliko je ozbiljniji,jednu ohladio,mada silom prilika...ali ucinak se vidi iz aviona.
danas je branio kako mi svi ocekujemo..ko bufon
danas je branio kako mi svi ocekujemo..ko bufon
1921-2011
-
samo rajvosa
- Kontakt:
Cestitke Zelji na pobjedi!
Vidi prve slike kako je Mesanovic ja mislim Radovanovica uhvatio za guz
Jos jednom cestitke,samo da tako nastavite u nastavku sezone bice dobro.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!