Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la calcio » 31 avg 2014, 21:25

sanlituncay je napisao/la:
Ajax je napisao/la:@ sanlituncay
Dobar je Tino igrac samo je jos nedovrsen. On bi trebao da bude lider svog tima ( za koji god igrao ) da se za sve on pita. Da svaki drugi napad ide preko njega. Tek tada bi stekao jos poneku vjestinu koja mu nedostaje. Od driblinga, asistencija, golova iz svih pozicija, sigurnosti na lopti itd. A sada on dobije loptu a onda 20 minuta nista. Ali za nesto takvo igra se mora bazirati oko njega i dati mu svu slobodu. Ocigledno to Tudor nije spreman ili se nije nametnuuo kao prvi igrac tima. Sve treba doci u svoje vrijeme najgore je kada se nesto na silu gura jer se kao mora ili u inat drugima.
Znaš Ajax šta je glavni problem,što je Senijad Ibričić prekucao tu HNL i bio najbolji igrač Hajduka i dobio poziv u repku na osnovu toga! Hajdučko Srce = Senijad Ibričić! A Tino nije ni blizu niova na kojem je bio Ibro i neće ni biti najvjerovatnije,da Safet nije na klupi,ova tema na forumu ne bi sad ni postojala,kao ni Avdijina...
Opet ce biti pljuski.... :mrgreen: ¨
Kako vam nije dosadilo vise, obrazi vam se crvene :P

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 31 avg 2014, 21:26

Dinamo se 10 godina igra sa ovim Hajdukom...Znači mogu pobediti kad žele,ligu su već sad osvojili! I kako ekipa koja ne može parirati ni Rijeci ni Dinamu može davat igrače reprezentativnog kalibra,to nigde na svetu nema :D slika
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2014, 21:27

sanlituncay je napisao/la:
calcio je napisao/la:Kada Vrancic sredi papire i pokaze da zasluzuje poziv, onda cemo pricati. Imam osjecaj da su mnogi tek culi za njega pa misle da je neka igracina, ali ima nas koji ga pratimo vec 5-6 godina pa znamo da nije opravdao ocekivanja koja je nekad imao. Nije on bez razloga proveo godine i godine na posudbama po trecim ligama.
Ko ovde piše o Vrančiću,Tino je defanzivni vezni (ako je vjerovat Papetu) a Vrančić centralni vezni,njih dvojica nisu konkurencija :D
Ma te pozicije su relativna stvar, pitaj @Ajaxa ako ne vjerujes. Centralni vezni, krilo.... same shit.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2014, 21:28

Nebitno Tino zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Tako je bilo i prije tako je i sada. Avdija je druga prica. Susicu ce biti sada jako tesko. Jer osim Pjanica i Besica. Za trece mjesto se ravnopravno bore Medunjanin, Prcic i Susic bar trenutno. Vjerovatno i Vrancic jako brzo. Koga izabrati :hmmmmm: :hmmmmm: Jer momak ce igrat ove godine standardno bundesligu. Ali koliko citam sada treba jos da se dokaze pojedinima da ima kvalitet. Samo da ne bude kasno.

Sta da mene pita mister @ Calcio, sta ti nije jasno ??
Jedino ako mislis na to da sam rekao da bi Vrancic mozda mogao da odigra pored Besica bolje zadnjeg veznog nego Medunjanin. Samo to ne znaci da on nije i dobar ofanzivni ili centralni vezni. Pogledaj samo njegov zadnji gol juce. Moj prvi komentar o Tinu Susicu je bio dobar ofanzivni vezni ne zadnji vezni i zasluzuje biti jedan od 23 igraca ako nista zbog Papeta. Jer od 20-23 igraca spada pod slobodnu trenersku procjenu. Pod uslovom da pozove 20 najboljih igraca. I to sam govorio kada ga je 80% ljudi pljuvalo na ovom forumu. I sad mislim isto.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2014, 21:39

Ajax je napisao/la:Sta da mene pita mister @ Calcio, sta ti nije jasno ??
Pa mislio sam na nasu malu diskusiju od prije neki dan kada si pobrk'o formacije i pozicije :)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 7#p3653457" onclick="window.open(this.href);return false;

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 31 avg 2014, 21:41

I Kantar se nadavao eurogolova za Rudar Prijedor protiv Leotara,Veleza pa cak Želje,Sarajeva....
Ja bi samo poentu ako moze:Svaki igrac koji ista vrijedi se prodaje iz HNL a igrac koji je nastupao na SP se prodaje ko halva.A iz Hajduka se prodaje ako bilo ko ponudi i pola miliona eura,kriza zesca.
Prijelazni je zavrsen veceras u ponoc,informacije govore da za Tina nema interesanata.
Dovoljno?I vise nego dovoljno.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 31 avg 2014, 21:46

Ajax je napisao/la:Nebitno Tino zasluzuje biti jedan od 23 igraca. Tako je bilo i prije tako je i sada. Avdija je druga prica. Susicu ce biti sada jako tesko. Jer osim Pjanica i Besica. Za trece mjesto se ravnopravno bore Medunjanin, Prcic i Susic bar trenutno. Vjerovatno i Vrancic jako brzo. Koga izabrati :hmmmmm: :hmmmmm: Jer momak ce igrat ove godine standardno bundesligu. Ali koliko citam sada treba jos da se dokaze pojedinima da ima kvalitet. Samo da ne bude kasno.

Sta da mene pita mister @ Calcio, sta ti nije jasno ??
Jedino ako mislis na to da sam rekao da bi Vrancic mozda mogao da odigra pored Besica bolje zadnjeg veznog nego Medunjanin. Samo to ne znaci da on nije i dobar ofanzivni ili centralni vezni. Pogledaj samo njegov zadnji gol juce. Moj prvi komentar o Tinu Susicu je bio dobar ofanzivni vezni ne zadnji vezni i zasluzuje biti jedan od 23 igraca ako nista zbog Papeta. Jer od 20-23 igraca spada pod slobodnu trenersku procjenu. Pod uslovom da pozove 20 najboljih igraca. I to sam govorio kada ga je 80% ljudi pljuvalo na ovom forumu. I sad mislim isto.
Susic se ne moze ravnopravno boriti za mjesto sa Medunjaninom i Prcicem,ni sa Salihovicem i Vrancicem.Moze kod spinera i obozavalaca priucenog.
Susic se moze boriti za mjesto sa Cimirotom,to je taj nivo.To mjesto je,kad bi svi nabrojani bili na spisku, na nekom sirem spisku od 30-ak igraca,nikako medju 23.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2014, 21:49

calcio je napisao/la:
Pa mislio sam na nasu malu diskusiju od prije neki dan kada si pobrk'o formacije i pozicije :)
Kao prvo 4-3-3 i 4-2-3-1 nisu iste formacije. To su dvije sasvim razlicite formacije i nista ja nisam pobrkao. I ne skreci sa teme sasvim je nebitna formacije i igraci protiv Lichtensteina. Nego kada vec pises napisi nam po tebi najbolju formaciju ( i igrace ) protiv Kipra to nas sve puno vise zanima. Najvise od svega ta trojica u sredini i kakvu poziciju ce igrati Vedo. @ Ajax za razliku od pojedinih ovdje nema nikakvog razloga da pljuje selektora ili pojedine igrace ali isto tako nemam razloga da hvalim pojedine ljude i svaki njihov potez. Ja samo mislim da Tino Susic nije trenutno za prvih 11 reprezentacije. Mogu oni svi odigrati dobro protiv Lichtensteina i Kipra. Bitno je da dobro odigra protiv Belgije, Walesa i na EP.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 avg 2014, 21:54

@Virtu4l, prikoci malo, ides niz brdo.

Xavi

1997 Spain U17 10 (2)
1997–1998 Spain U18 10 (0)
1999 Spain U20 6 (2)
1998–2001 Spain U21 25 (7)
2000 Spain U23 6 (2)
2000–2014 Spain 133 (13)
1998– Catalonia 10 (2)

Cijela karijera,jednog od najvecih srednjih igraca svijeta ikada.
535 59 67 9 160 13 22 5 784 86

Pjanic

2007–2008 Metz 32 (3)
2008–2011 Lyon 90 (10)
2011– Roma 90 (12)

2005–2007 Luxembourg U17 4 (5)
2007 Luxembourg U19 3 (1)
2008– Bosnia and Herzegovina 51 (9)

Po ovim "golovima", Xavi veze nema...u prosjeku gori od Pjanica.. :crazy:

Vazda se vracamo na to kome je Pjanic dao te golove, valjda ne vrijede...pa evo da vidimo kome je zabijao Xavi..

1 26 March 2005 El Helmántico, Salamanca, Spain China PR 2–0 3–0 Friendly
2 6 September 2006 Windsor Park, Belfast, Northern Ireland Northern Ireland 0–1 3–2 Euro 2008 qualifying
3 11 October 2006 Nueva Condomina, Murcia, Spain Argentina 1–0 2–1 Friendly
4 2 June 2007 Skonto, Riga, Latvia Latvia 0–2 0–2 Euro 2008 qualifying
5 12 September 2007 Carlos Tartiere, Oviedo, Spain Latvia 1–0 2–0 Euro 2008 qualifying
6 21 November 2007 Gran Canaria, Las Palmas, Spain Northern Ireland 1–0 1–0 Euro 2008 qualifying
7 4 June 2008 El Sardinero, Santander, Spain United States 1–0 1–0 Friendly
8 26 June 2008 Ernst Happel, Vienna, Austria Russia 0–1 0–3 UEFA Euro 2008
9 20 August 2008 Parken, Copenhagen, Denmark Denmark 0–2 0–3 Friendly
10 29 March 2011 Darius and Girėnas, Kaunas, Lithuania Lithuania 0–1 1–3 Euro 2012 qualifying
11 6 September 2011 Las Gaunas, Logroño, Spain Liechtenstein 3–0 6–0 Euro 2012 qualifying
12 7 September 2012 Pasarón, Pontevedra, Spain Saudi Arabia 3–0 5–0 Friendly
13 11 October 2013 Iberostar Stadium, Palma, Spain Belarus 1–0 2–1 2014 World Cup qualification

Izdvojio bi: Argentina(prijateljska), Danska(prijateljska), USA(prijateljska) i Russija(EURO)

Valjda je svima jasno koja je razlika igrati za Spaniju, igrati za Bosnu....razlika igrati za Barcelonu, igrati za Romu.
Koliko napada Spanija, koliko Bosna...ko igra za Spaniju, ko za Bosnu...ima tu razlike, vjeruj..

Na kraju povuci paralelu, Spanija je igrala preko Xavija a Bosna preko Misketa. :kafa:

Virtu, pretjeras ga ponekad, dizes Misketa do nebesa a sputajes Pjanica. :nene:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2014, 22:00

Sve po zaslugama. Miske je najbolji, a Pjanić bi to mogao biti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 31 avg 2014, 22:08

Nikada nisam sporio sta je Miske uradio za repku(to i sam znas).Neki jesu, nije u redu, nije do mene.

Neki isto tako, spore Pjanica i njegove golove, zasluge, to isto nije u redu.

PS. nesto te nije bilo zadnjih dana/sedmica...nije valjda da ti Spaha dohakao.. :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 31 avg 2014, 22:08

[youtube][/youtube]
Uhhh kakva golcina. Moras biti neznalica da ne vidis potencijal ovog momka. TSS dijeli pljuske, jaci je od svih onih zajedno sto su ga vrijedjali. Hajmo sujetnici iskoristavajte te repertoare svojih vokabulara. Ocekujem mnogo ogorcenih komentara, mada ih vec vidim. :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2014, 22:20

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Kao prvo 4-3-3 i 4-2-3-1 nisu iste formacije. To su dvije sasvim razlicite formacije i nista ja nisam pobrkao. I ne skreci sa teme sasvim je nebitna formacije i igraci protiv Lichtensteina. Nego kada vec pises napisi nam po tebi najbolju formaciju ( i igrace ) protiv Kipra to nas sve puno vise zanima. Najvise od svega ta trojica u sredini i kakvu poziciju ce igrati Vedo. @ Ajax za razliku od pojedinih ovdje nema nikakvog razloga da pljuje selektora ili pojedine igrace ali isto tako nemam razloga da hvalim pojedine ljude i svaki njihov potez. Ja samo mislim da Tino Susic nije trenutno za prvih 11 reprezentacije. Mogu oni svi odigrati dobro protiv Lichtensteina i Kipra. Bitno je da dobro odigra protiv Belgije, Walesa i na EP.

--------------------Fejzic----------------
Vranjes--Bicakcic--Sunjic---Salihovic
------Cimirot----Besic----Prcic-------
----Hajrovic---Ibisevic---Visca-----

Pa ja sam postavio ovu formaciju (za Lihtenstajn) a ti si skontao da su Cimirot i Prcic krila, kako nisi nista pobrkao? :)
Ja nisam ni spominjao formaciju 4-2-3-1, poenta mog posta je bila da bih volio viditi kako izgledamo u 4-3-3 formaciji. Ali nije bitno.
Protiv Kipra bih nastavio u istoj formaciji ako bi se pokazala uspjesnom.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 31 avg 2014, 22:26

Amarkony je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uhhh kakva golcina. Moras biti neznalica da ne vidis potencijal ovog momka. TSS dijeli pljuske, jaci je od svih onih zajedno sto su ga vrijedjali. Hajmo sujetnici iskoristavajte te repertoare svojih vokabulara. Ocekujem mnogo ogorcenih komentara, mada ih vec vidim. :D

Ne rise, matere ti. Ni 1000 golova Tina nece opovrgnuti cinjenicu da je on pozvan zbog promocije, preko reda (bez nastupanja za mlade kategorije) i naustrb drugih tada standardnijih i kvalitetnijih igraca. I to jos na poziciju zadnjeg veznog. :facepalm:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2014, 22:27

calcio je napisao/la: Protiv Kipra bih nastavio u istoj formaciji ako bi se pokazala uspjesnom.
Ista formacija DA. Nego reci mi prvih 11 igraca protiv Kipra ?? To me bas zanima. A ako neces nema problema :D

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 avg 2014, 22:33

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la: Protiv Kipra bih nastavio u istoj formaciji ako bi se pokazala uspjesnom.
Ista formacija DA. Nego reci mi prvih 11 igraca protiv Kipra ?? To me bas zanima.

Za bekove nisam siguran, Mujdza ili Vranjes na desnom, Lulic ili Salihovic na lijevom. Ali sto se tice ostalog, mozda ovako.

-------------Begovic
XX---- Bicakcic --- Sunjic ----XX
----Pjanic----Besic----Prcic
---Hajrovic----Dzeko-----Visca

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 31 avg 2014, 22:36

Edol je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
GangstaX je napisao/la: Nemoj, sad će stručnjaci reći da HNL nije neko mjerilo
Ma HNL je zlatno mjerilo, igrati protiv Istre i Osijeka, pa tek onda spektakl protiv Slaven Koprivnice uuh. :clap:
Kod nas se izgleda HNL neće prestati potcjenjivati dok Dinamo ne osvoji Ligu prvaka. Samo me zanima, jesi li tako govorio za Bešićevu mađarsku ligu i spektakle sa Kecskemétijem, Szombathelyijem i Nyíregyházam?

Možda Osijek i nije neki klub (mada je i on jako privlačan za "bolje" igrače bh. lige poput Jamaka i Mešanovića), ali zato Rijeka, Hajduk, Dinamo, Split itekako jesu. Istra, s kojom se sprdaš, u vlasništvu je ruskog bogataša pa im u našoj ligi finansijski može parirati samo FKS, a po infrastrukturi možda Čelik. E, a kod njih je ovih 5 klubova 50% lige, jer su učinili pravu stvar i skratili ligu.
Da ne spominjem to kako su bili jedina evropska liga sa svim klubovima u play-offu EL, a jednom od tih klubova je EL čak i neuspjeh; kod nas se jedan klub došao u tu fazu i to se dočekalo kao historijski uspjeh.
Smiješni su ba, naravno da nije HNL među najjačim ligama u Evropi, ali nije ni među najslabijim pa ni onim koje su "zlatna sredina".
Četiri kluba u play offu UEFA Europe lige, dva u grupnoj fazi. Ako se još neki rezultati poklope iz HNL idu dva kluba u pretkola Lige Šampiona u sezoni 2015/2016.
Ne kontam šta se htjelo napisat sa ovim Istra ili Slaven, kao da "Olimpic" zvuči ozbiljno.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 31 avg 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2014, 22:42

calcio je napisao/la:
Ajax je napisao/la:
Ista formacija DA. Nego reci mi prvih 11 igraca protiv Kipra ?? To me bas zanima.

Za bekove nisam siguran, Mujdza ili Vranjes na desnom, Lulic ili Salihovic na lijevom. Ali sto se tice ostalog, mozda ovako.

-------------Begovic
XX---- Bicakcic --- Sunjic ----XX
----Pjanic----Besic----Prcic
---Hajrovic----Dzeko-----Visca
Nije lose mada Avdija je imao prednost ispred Ogija i prije a nije bolji bek od njega ( krilo da ). Steta da se Salihovic nateze sa klubom jer je ipak neuporedivo bolji igac od Visce ( makar kao bek jer onda Lulic igra krilo ). A to ovaj interes Hulla koji nudi jako velike pare samo jos vise dokazuje. Ali posto nije standardan to jos moze proci nekako. Samo mislim da ce ipak poceti Vedo, jar Pape voli da igra sa dvojicom napadaca. Skroz je nepredvidljivo kakav ce tim izvesti po meni.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 31 avg 2014, 22:50

begovic

vrsajevic bicakcic sunjic salihovic

besic pjanic

susic

ibisevic lulic

dzeko

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 31 avg 2014, 23:11

sejo90 je napisao/la:begovic

vrsajevic bicakcic sunjic salihovic

besic pjanic

susic

ibisevic lulic

dzeko
Odlicna postava. Samo umjesto Ibisevica Hajrovic i umjesto Salihage Lulic (lijevo krilo Visca), mada i ovako nije nimalo lose. ;)
Zadnja izmjena: Amarkony, dana/u 31 avg 2014, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Google Adsense [Bot], Sveti i 53 gosta.