scorpion je napisao/la:Glavni problem je sto smo mi vec neko izvjesno vrijeme odustali od neke do tada tradicionalne kombinacije-bijeli dres,plavi sorc i bijele stucne kao zastitni znak ove repke.
Ali mi naravno kao neozbiljna drzava u svemu,pa i ovome segmentu prezentovanja drzave u svijetu kombinujemo sa raznim bojama.
Svaka iole organizovana zemlja,ima svoj tradicionalni sklop boja.
To je nesto po cemu se zemlja identifikuje u svijetu fudbala,ta vizelna prezentacija,samo sto to glupi bosanaci i hercegovci ne vide,nego im je svejedno,u vecini slucajeva,cast izuzecima.
potpuno si upravu,, nemozemo se nikako indenfikovati,,, sta ste svi neki patrioti zapeli za ljiljane,, treba jednostavno da odlucimo koje boje su boje drzave i da to furamo,,, pogledajte slovence, srbe, hrvate, njemce svedane, austrijance,, svi pa skoro svi su povezani na neki nacin sa drzavnom zastavom ,, a kod nas totalno suprotno,,,, na stadionu sve drzavne zastave a igraci igraju u bijelim dresovima ( i ako nemam nista protiv dresa),, nema one povezanosti!!! ma koliko vam se ne svidala malo zute boje na dresovima ne bi bilo lose,, ta boja je dosta upadljiva i na stadionu je onda dosta bolja atmosfera!!! to je moje misljenje,, bez uvrede patrioti!!!