Hajduk Split
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Sad ako ne prodaju Kukurzsporu Tinu i Avdiju,neće nikadMikiHJ je napisao/la:Hajduče gazi sirotinju !!

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Nevezano za kvalitet fudbala, ali vas derbi je po tenzijama na tribinama i na samom terenu kamilica za nas veciti... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- sanlituncay
- Kontakt:
čuvarkuća i med im je derbymarconato je napisao/la:Nevezano za kvalitet fudbala, ali vas derbi je po tenzijama na tribinama i na samom terenu kamilica za nas veciti...

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
niti 2 gola prednosti nije vam dosta za pobjeduMikiHJ je napisao/la:Hajduče gazi sirotinju !!

333333333333333333333333333333333

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Oj sta im uradise

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nastavlja se dominacija 

Nevjerovatno...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bez brige,Gaydug je i dalje lider u prodaji klupskih proizvoda tipa japanke,jogurt,Gayducko pivo....Tata i ekipa im hladno dali 2 gola prednosti,pa tek onda zaigrali i pokazali da im je dosta 15 minuta za uvalit tricu na Poljudu.
Hoce nocas biti karusel u Splitu,festa na rivi ?
Hoce nocas biti karusel u Splitu,festa na rivi ?
koji qrac? pa ja sam bio zaokružio 1!!!!
@marconato eh kako je to nekad bio dobar derbi! topovski udari, šta sve ne sa brodova uzeto, baklje, koreografije, ali BBB se raspali, a Torcida otišla u penziju jer i.ne pamte kad su bili prvaci
@marconato eh kako je to nekad bio dobar derbi! topovski udari, šta sve ne sa brodova uzeto, baklje, koreografije, ali BBB se raspali, a Torcida otišla u penziju jer i.ne pamte kad su bili prvaci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koja luzerska ekipa je ovaj Hajduk zadnjih 10 godina
Dinamo koraca sigurno prema 10 tituli cini mi seu nizu,e to je dominacija

Dinamo koraca sigurno prema 10 tituli cini mi seu nizu,e to je dominacija
SLOBODA NAVIJAČIMA
ja ne mogu vjerovat...ja ne mogu vjerovat...sjedim i ne vjerujem...ja ne mogu vjerovat 

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- themaniaks
- Kontakt:
ovi prelazi su postali vise smijesni u hnl
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
- Kontakt:
Teško, ali neka sve ovo budu prepreke koje ćemo svladati na našem putu. Nikako se raspasti kao što se to zna dogoditi, nego skupiti glave i pronaći izlaz, nastaviti putem kojim smo krenuli.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Teško, ali neka sve ovo budu prepreke koje ćemo svladati na našem putu. Nikako se raspasti kao što se to zna dogoditi, nego skupiti glave i pronaći izlaz, nastaviti putem kojim smo krenuli.
Izgubiti od boljeg,jaceg,kvalitenijeg,spremnijeg protivnika nije tragedija. Ima sljedeca sezona opet. Iako vam sezona zavrsi nakon mjesec dana,unazad 10 godina. Bit ce bolje. Da imaju pristup na svakoj utakmici kao s Dinamom ne bi gubili bodove od Istre,Osijeka i slicno.
-
- Kontakt:
Ne znam gdje vidiš da sam napisao da je tragedija izgubiti, napisao sam da je teško zbog način na koji smo izgubili. Primili smo dva gola u sudačkoj nadoknadi. Da ti se ovako nešto dogodi u prijateljskoj utakmici osjećao bi se užasno, a ne kad je derbi u pitanju.sekretar je napisao/la:Izgubiti od boljeg,jaceg,kvalitenijeg,spremnijeg protivnika nije tragedija. Ima sljedeca sezona opet. Iako vam sezona zavrsi nakon mjesec dana,unazad 10 godina. Bit ce bolje. Da imaju pristup na svakoj utakmici kao s Dinamom ne bi gubili bodove od Istre,Osijeka i slicno.
I zašto bi sezona bila gotova? Za mene nije, i idući ću vikend nestrpljivo iščekivati prijateljsku utakmicu sa Slavijom u Pragu. Neka se i momčad skupi i neka se bori. Neka ne potonu, to je ono što očekujem od njih.
Nije ovo lagan put kojim idemo, ali je ispravan i sve ove stvari neka nas ojačaju.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
@nemastrancadobosanca
Samo sam se nadovezao na tebe. Iskreno,navijam za Dinamo dobrih 13,14 godina. I pogledao sam dosta utakmica,tj.kad god sam imao priliku,i na strani i kuci. Nisam tako daleko od Zagreba,ali sam pratio i dosta Dinamovih utakmica u Zadru,Splitu,Sibeniku. Hajduk je vec par godina u jako losoj fazi. I ja ove derbije uopste vise ne docekujem strastveno kao prije, jer to za mene vise nije derbi. Hajduk je pao na jako niske grane,ali opet zadovoljstvo je pobijediti kao nocas u Splitu. A i raduje me ovakva utakmica jer odavno nisam vidio na terenu zustrinu,naboj i slicno,kao veceras. Svi mi volimo svoje ekipe,ali ja kao navijac Dinama Hajduku zelim sve najgore. Iako se nadam da ce i derbi na Maksimiru biti jednako zanimljiv,pa neka bolji pobijedi.
Samo sam se nadovezao na tebe. Iskreno,navijam za Dinamo dobrih 13,14 godina. I pogledao sam dosta utakmica,tj.kad god sam imao priliku,i na strani i kuci. Nisam tako daleko od Zagreba,ali sam pratio i dosta Dinamovih utakmica u Zadru,Splitu,Sibeniku. Hajduk je vec par godina u jako losoj fazi. I ja ove derbije uopste vise ne docekujem strastveno kao prije, jer to za mene vise nije derbi. Hajduk je pao na jako niske grane,ali opet zadovoljstvo je pobijediti kao nocas u Splitu. A i raduje me ovakva utakmica jer odavno nisam vidio na terenu zustrinu,naboj i slicno,kao veceras. Svi mi volimo svoje ekipe,ali ja kao navijac Dinama Hajduku zelim sve najgore. Iako se nadam da ce i derbi na Maksimiru biti jednako zanimljiv,pa neka bolji pobijedi.
Sta ba nastaviti,ovaj Hajduk je rupa bez dna,ako misle da se izdignu i pocnu parirati Dinamu i Rijeci mora doci do promjene svjesti,i pustiti ozbiljne poslovne ljude da preuzmu stvar u svoje ruke.NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Teško, ali neka sve ovo budu prepreke koje ćemo svladati na našem putu. Nikako se raspasti kao što se to zna dogoditi, nego skupiti glave i pronaći izlaz, nastaviti putem kojim smo krenuli.
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem
Pa kako ih nije sramota, mater im yebem hadaljsku! Jel ih stid Torcide kakvu im atmosferu pravi i podržava oni onako kao najveći amateri popuše. Sve kazniti redom od Tudora koji je zajebao sa izmjenama do svakog igrača i čistačice i domara!

Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.