NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

PatrickBateman
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la PatrickBateman » 30 avg 2014, 22:03

Da vam se stoper nije okliznuo kod prvog gola, mogli ste komotno do tri boda jer ste dominirali do tada. Poslije prvog gola ste se raspali, digao vas Musa u drugom poluvremenu, ali ne previse. Sve u svemu, uzeo Rudar na iskustvo i srecu :mrgreen:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 30 avg 2014, 22:18

ALBOX je napisao/la:Pod hitno smjena trenera , a evo i covjeka za nas

http://sportsport.ba/bh_fudbal/potrosen ... rad/139207" onclick="window.open(this.href);return false;
Polahko Ale..... imamo i drugih kandidata ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 30 avg 2014, 22:35

Pa vi vec "sahranili" Grbesica?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 30 avg 2014, 22:49

Zoom kako ga necemo sahranit , 2 gostovanja i 2 poraza nema to smisla jbg. Druga stvar Pljevljak dokazao da je igracina i prevaga i oba gostovanja na klupi jos danas nije usao nikako. HOCEMO VOJVODU !
www.nkbratstvogracanica.com

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 30 avg 2014, 23:18

Realan komentar na utakmicu je,da je Bratstvo svojim greskama poklonilo Rudaru tri boda,i ne mogu da vjerujem da ste ono sve uspjeli promasiti,Musa i ostali u drugom poluvremenu dvije tri sanse pa s 3 metra su prebacili gol :D

Isto tako i u prvom iz kornera lik s 5 metara precku pogadja,i u sljedecem napadu poklonise Dzeli loptu i primise prvi gol :D

Rudar odigrao onako koliko je bilo dovoljno,prihvatili poklon sto se kaze,i utakmicu rutinski priveli kraju.
Rudar Kakanj !!!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 30 avg 2014, 23:26

vidim da neko spominje doru za trenera,od toga nema ništa nikad on neće bit ovdje trener,a ni vojvoda nije neki stručnjak,treba nać nekog sposobnijeg sa ovom ekipom svaki normalan trener bi se prošeto ovom ligom,šta fali ahmetu zejnilagiću našim ljudima ne godi.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 30 avg 2014, 23:26

Tacno tako komso, Rudar iskoristio sanse i bez puno muke izasao kao pobjednik :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 31 avg 2014, 00:53

Jel Grbešić mašio te prilike danas u Kaknju il igrači vaši? :bow:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 31 avg 2014, 08:53

Benjo_AFC86 je napisao/la:Jel Grbešić mašio te prilike danas u Kaknju il igrači vaši? :bow:

Kad vec vuces za jezik da ti kazem. Nasi igraci su masili prilike, al evo otkad vec Grbesic radi sa njima oni nisu nista uigravali ljudi samo trce na treninzima. Pa halo majstore znas li uigrat prekid , korner , uigrat akciju , dodavanja , kretnje da igrac osjeti svog kolegu kad ce proc gdje ce proc ??? Eh to je Grbesic promasio. Promasio je i dvije gostujuce utakmice gde mu Pljevljak sjedi na klupi , u Gabeli je usao 15 min a juce nikako , a momak je dokazao u 2 domace utakmice da donosi prevagu svojom borbenoscu svojim driblinzima brzinom.... I to je Grbesic promasio. Nije se nista bolje moglo ni ocekivat momci igraju ko da su na rekreaciji jbg pokusavaju al sve to lose ide jer nemaju trenera da ih takticki malo uigra itd itd.... Svi igraci sa kojim sam pricao poslije jucerasnje utakmice su rekli da su odigrali jako lose al i iz te lose igre su stvorili 5 6 zicera i nisu zabili. Pitanje za kraj , kad su juce "bez trenera" odigrali tako , sta bi bilo da su igrali kako mogu i da ih je imao ko uigrat ? :D
www.nkbratstvogracanica.com

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 31 avg 2014, 09:43

Možda bi bilo lakše kada bi se realno sagledalo stvari. Bratstvo nije Real pa da uzme 90 bodova u ligi, a porazi su bili na terenima gdje slabo ko uzima i bod, osim ako domaći to ne žele (Gošk). Za ekipu koja ne ide na ulazak, puno očekujete ;)

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 31 avg 2014, 10:07

Sta bi na godisnjoj skupstini kluba 31.juna ? :mrgreen: Jel ko bio? Sta je Brkati ljubavnik obecao? Jel ulazak u PL izvjestan?

Nije me bilo neko vrijeme pa bi molio dezurne navijace privatnog kluba NK Bratstvo da me prosvjetle malo. Nemojte se ljutit odmah i odmah sikire na mene, duga je sezona, gadjat cemo se svim i svacim, polako. :wave:

Nabavio sam posebne slamkice za pit krv sa njima. Uzivancija je sa njima povuc cug :mrgreen:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 31 avg 2014, 10:45

Mijenjajte onda trenera dok vam nije kasno. Kad vam je sad teže uzeti negdje bodove, kako će biti pred kraj sezone kad baš zagusti. Mijenjajte tog što prije, kiksaće i kod kuće neku i onda ga ****..

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 31 avg 2014, 19:21

Ma ljudi dragi ne mogu da vjerujem sta se dogadja sa Bratstvom,cuo sam sta nisu zabili u Kaknju ali kad sam vidio sastav ovaj Grbesic podhitno treba da ide iz Bratstva,treba Nacelnik to ozbiljno s njim zavrsiti nema tu napretka sa njim,nekad odem posjetim trening nema nikakvog rada sa loptom igraci samo trce,to je u fudbalu davno zavrseno svugdje vise se ubacuje rad sa loptom,ne shvatljivo je da ima ovakvu ekipu i ove igrace i da ima u 4 kola 6 bodova,pa bolan u njega mali Pljevljak nije igro ni minute pa Grbesicu idi pod hitno,protiv capljine ovdje smo se ispatili bolan,bolan,kazem tek je 4 kolo zavrseno treba naci novog trenera i bratstvu sa ovom ekipom jos nije kasno (muslimovic,vojvodic su po meni najbolje opcije) da razdrmaju ekipu koje moze uveliko se boriti za 1 mjesto a ako daso ovog grbesica poslije ovog opet ostavi nema tu napretka ni u kakvom pogledu,SAMO SMJENA GRBESICA!!!!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 31 avg 2014, 19:23

ado78 je napisao/la:Ma ljudi dragi ne mogu da vjerujem sta se dogadja sa Bratstvom,cuo sam sta nisu zabili u Kaknju ali kad sam vidio sastav ovaj Grbesic podhitno treba da ide iz Bratstva,treba Nacelnik to ozbiljno s njim zavrsiti nema tu napretka sa njim,nekad odem posjetim trening nema nikakvog rada sa loptom igraci samo trce,to je u fudbalu davno zavrseno svugdje vise se ubacuje rad sa loptom,ne shvatljivo je da ima ovakvu ekipu i ove igrace i da ima u 4 kola 6 bodova,pa bolan u njega mali Pljevljak nije igro ni minute pa Grbesicu idi pod hitno,protiv capljine ovdje smo se ispatili bolan,bolan,kazem tek je 4 kolo zavrseno treba naci novog trenera i bratstvu sa ovom ekipom jos nije kasno (muslimovic,vojvodic su po meni najbolje opcije) da razdrmaju ekipu koje moze uveliko se boriti za 1 mjesto a ako daso ovog grbesica poslije ovog opet ostavi nema tu napretka ni u kakvom pogledu,SAMO SMJENA GRBESICA!!!!!
Logicno, bio si ti eto dole na tekmi i vidio si.....Mi mozemo kod kuce pobjedivati 2-0, 3-0 ali na strani cemo biti 0, ja vam kazem. :thumbdown: :thumbdown:
Po Meni neka vrate naj najboljeg trenera Nuceta....On zna igrat sa nasom ekipom, vrati se Legendo :tokralju: :tokralju:

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 31 avg 2014, 19:33

GracanicaAA je napisao/la:
ado78 je napisao/la:Ma ljudi dragi ne mogu da vjerujem sta se dogadja sa Bratstvom,cuo sam sta nisu zabili u Kaknju ali kad sam vidio sastav ovaj Grbesic podhitno treba da ide iz Bratstva,treba Nacelnik to ozbiljno s njim zavrsiti nema tu napretka sa njim,nekad odem posjetim trening nema nikakvog rada sa loptom igraci samo trce,to je u fudbalu davno zavrseno svugdje vise se ubacuje rad sa loptom,ne shvatljivo je da ima ovakvu ekipu i ove igrace i da ima u 4 kola 6 bodova,pa bolan u njega mali Pljevljak nije igro ni minute pa Grbesicu idi pod hitno,protiv capljine ovdje smo se ispatili bolan,bolan,kazem tek je 4 kolo zavrseno treba naci novog trenera i bratstvu sa ovom ekipom jos nije kasno (muslimovic,vojvodic su po meni najbolje opcije) da razdrmaju ekipu koje moze uveliko se boriti za 1 mjesto a ako daso ovog grbesica poslije ovog opet ostavi nema tu napretka ni u kakvom pogledu,SAMO SMJENA GRBESICA!!!!!
Logicno, bio si ti eto dole na tekmi i vidio si.....Mi mozemo kod kuce pobjedivati 2-0, 3-0 ali na strani cemo biti 0, ja vam kazem. :thumbdown: :thumbdown:
Po Meni neka vrate naj najboljeg trenera Nuceta....On zna igrat sa nasom ekipom, vrati se Legendo :tokralju: :tokralju:

Ma nuce bi bio najbolja opcija uz vojvodica,kod nuceta je vise od pola ekipe ove igralo a ni blizu nije ekipa po jacini ko sad,pa jbt mi u 4 kola primili 4 gola,sto kod nuceta sa ovom istom odbranom kadic,šuša,pantic,salkic nismo primili gol u 9 kola a sad vec 4 pa eto nek mi neko kaze imal i ko bolju odbranu ali to je kad trener dodje koji nema pojma, nuce bi tu napravio odlican rezultat siguran sam ssamo daso treba ovog grbesica razrijesiti i onako mu je publika psovala ove dvije utakmice sta ce biti sad,ekipa sa nucetom je izgledala mirno i igralo se lopte a ovo sad da bog sacuva,kazem vec sutra bi se trebalo sta rijesiti pa cak mislim da je i šinja bolje rijesenje od njega.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 31 avg 2014, 19:37

Vidit ces da ce ga Daso ostavit jos malo i onda kad ga ostavi jos malo onda se mozemo halalit od PL..

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 31 avg 2014, 19:51

GracanicaAA je napisao/la:Vidit ces da ce ga Daso ostavit jos malo i onda kad ga ostavi jos malo onda se mozemo halalit od PL..
Ako Daso ne rijesi nista sutra ili u ovoj sedmici nemamo mi sta traziti ovaj ce sve razjebat i ovo malo sto je ostalo,Nuce mu je najbolje i najjeftinije rijesenje plus nas covjek a najbolje poznaje ovu ekipu pa kad bi vratio nuceta smio bih se okladit da ne bi izgubili utakmicu u naredni 5 i vise kola sa ovom ekipom i ovim igracima jer niko mi ne moze reci da ovdje nema kvaliteta u ovim igracima,kazem svako dalje ostavljanje ovog trenera je propast za bratstvo i nas klub,grad.

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 02 sep 2014, 15:09

Jel ima nekih promjena, znal neko kakvo je stanje sa Grbešićem ?

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 02 sep 2014, 15:20

Ekipa je prošle godine bila odlična (za ovu ligu, naravno), a ove godine je još bolja. Znači, trenerov pos'o je samo da ne zase*e, tj. da samo iskoristi ekipu koju ima. Konkurencija bi ove godine trebala biti slabija u odnosu na prošlu godinu, tako da i to ide u prilog.

Bila su to dva možda najteža gostovanja ove sezone, ali se mogao barem (po) bod uzet. No, vidjećemo u nastavku sezone, prerano je još za neki sud o treneru ili neke radikalnije poteze.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 03 sep 2014, 12:05

Armirači ili bigeri nešto se ušutili,tek prošla četiri kola a polako odustajete od premije lige,,,danas nafilovat Orašje pa u subotu uvijek nezgodni Podgrmeč a onda u Srebrenik po bodove doduše dosad ste uvijek skidali gaće na Bukvi, :lol: :lol: ,,a da probate preko Šićkog otić mozda bude više sreće,, :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.