Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Naravno da je bolje imati veliki budžet i veliki dug nego mali budžet i mali dug.
Naši klubovi mole da im se oproste nekakvi sitni dugovi od par pišljivih miliona maraka, što ovi potroše svake godine na nekoliko plata.
Naši klubovi mole da im se oproste nekakvi sitni dugovi od par pišljivih miliona maraka, što ovi potroše svake godine na nekoliko plata.
I sta su dobili od tih plata?
Nekad su bili drugi klub u Hrvatskoj, sad su treci, a ubrzo ce biti i cetvrti.
Dobili su to da mogu parirati jednom Dnipru, dok naši navijači iz godine u godinu kao zanimaciju imaju porediti ko je "bolje" izgubio, bilo protiv Gladbacha, Litexa, Hapoela, Sparte,... da ne nabrajam, bilo je tih kantanja sa pet i više golova koliko hoćeš.Mozambik je napisao/la:I sta su dobili od tih plata?
Vezano za drugu rečenicu, i jači klubovi u drugim zemljama su izgubili bitku s privatnim kapitalom.
Da se razumijemo, ne može niko poreći da su u krizi, ali i takvi su jači od svih naših klubova i na terenu i finansijski. Tek sad Sarajevo daje naznake da bi moglo preći na jedan viši nivo, mada smo sinoć svi vidjeli da treba još dosta posla i vremena.
Sarajevo bi itekako moglo parirati Dnjipru. Koji je igrao bez trojice glavnih ofanzivnih igraca i prvu na neutralnom terenu. Ovaj Gladbach bi ovakav Dnjipar isto pobjedio kod kuce bar 2,3 razlike sigurno. Jedina je razlika sto bi oni igrali puno organiziranije odbranu od Sarajeva koje se izgleda jako lose brani. Isto tako mislim da je Hajduk prosle ili predprosle godine ispao od stanovite Dila Gori. Koja je jos gora od klubova koje si nabrojao. Sarajevo i Hajduk su sada podjednakog kvaliteta mada je po meni Sarajevo malo bolje ili bar igra atraktivnije. Sve zavisi ko ce se bolje pojacati u sljedecem transfer roku ( zimskom ). Ako se g. Tan odluci da se kupi skupi napadac, golman i jos par igraca da se pojaca konkurencija bice HajdukEdol je napisao/la:Dobili su to da mogu parirati jednom Dnipru, dok naši navijači iz godine u godinu kao zanimaciju imaju porediti ko je "bolje" izgubio, bilo protiv Gladbacha, Litexa, Hapoela, Sparte,... da ne nabrajam, bilo je tih kantanja sa pet i više golova koliko hoćeš.Mozambik je napisao/la:I sta su dobili od tih plata?

Pairali im nisu nikako. Vile se ih nosale 180 minuta... Golman odbranio 25 zicera. Ne znam kakvo je to pariranje. Da je Sarajevo imalo onakvog Kalinica i mi bi ukupno izgubili jedan razlike. Dnipro dosao u Split bez pola ekipe.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Kakva golčina, bravo majstore!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hadjuk - Dinamo 1:0
Susic na asisitencju Avdije !!!
Susic na asisitencju Avdije !!!

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
perverzija od gola... U stilu Henrya iz najboljih dana u Arsenalu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma sta ce Tino Susic, ne zna on igrati, on je u reprezentaciji radi prezimena. Ipak forumasi su ustanovili da on nema kvalitet.
PLJUS! PO KO ZNA KOJI PUT!
PLJUS! PO KO ZNA KOJI PUT!

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa kako to da HRT ne prenosi tekmu. 

Oci amidzine!
Pljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
90% foruma na aparatima , nemoj Tino molim te vise 

- legenda reala
- Kontakt:
Klasični zadnji vezni, ala Gatuso, a stalno daje golove, kakoVirtu4l je napisao/la:Pljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
PLJUS, dzaba pokusavas Podrinjaclegenda reala je napisao/la:Klasični zadnji vezni, ala Gatuso, a stalno daje golove, kakoVirtu4l je napisao/la:Pljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Pa 'nako k'o Šćuk.legenda reala je napisao/la:Klasični zadnji vezni, ala Gatuso, a stalno daje golove, kako![]()
Ko zna, zna.legenda reala je napisao/la:Klasični zadnji vezni, ala Gatuso, a stalno daje golove, kakoVirtu4l je napisao/la:Pljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus!![]()

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Kaunas, zastitaIdentiteta, Zglavkar i 40 gostiju.