jeste pao je lik ali vamo na nasu stranu...i dobar jeKevin je napisao/la:samo da pitam ove manijake, da li je jedan od vas pao s tribine ili šta jer sam s juga vidio da su nekog odnijeli u svlačionicu poslije prvog gola ja mislim..??

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jeste pao je lik ali vamo na nasu stranu...i dobar jeKevin je napisao/la:samo da pitam ove manijake, da li je jedan od vas pao s tribine ili šta jer sam s juga vidio da su nekog odnijeli u svlačionicu poslije prvog gola ja mislim..??
nemam blage veze bgmi cccc nista ni na dnevniku nije bilo ni na netu valjda nijeKevin je napisao/la:samo da pitam ove manijake, da li je jedan od vas pao s tribine ili šta jer sam s juga vidio da su nekog odnijeli u svlačionicu poslije prvog gola ja mislim..??
najbolja gostujuca ekipaMaliMemo je napisao/la:samo jos da nastave da dobro igraju, i eto nas u evropidefender je napisao/la:Kuci - 8 utakmica - 5 pobjeda 2 remija i 1 poraz = 17 bodova
Gosti - 9 utakmica - 4 pobjede 2 remija i 3 poraza = 14 bodova
Najbolja smo gostujuca ekipa !
E iskreno meni si isao na zivce sa tolikim forsiranjem Laze ali zaista svaka ti cast,ti si prvi uz Pileta poceo da ''vjerujes'' u Lazu.... svaka cast i tebi i njemusamir_tm87 je napisao/la:eh ev i mene , ma nema dalje
LAZOOO MAJSTOREEEE GDJE SU SAD ONI STO SU MI GOVORILI DA TI VEZE NE´AS
i jel bilo sve ok u Širokom..."selendri"?? jesu vas pokrali i to...atmosfera?Esii TM87 je napisao/la:evo sad s tekme...auu brate kako smo odigrali mangupski,jos ne mogu da dodjem sebi...
a Lazo je posebna prica,prvo sa skidanjem dresa..hhehe ma najludji je...al kad se zagradi,nosi na ledjima po dvojicu![]()
nemam rijeci....
je..isto pretkolo..nedaTM87 je napisao/la:Cekajte ljudi nisam nacisto nikako s jednom stvari u nasoj ligi 1. ekipa ide u pretkola lige sampiona, 2. ide u pretkola kup uefa, pobjednik kupa u pretkola kupa uefa a ide li gdje 3. plasirani?
isto pretkolo kupa uefa, prosle godine je sarajevo slavija i siroki isli u uefu a zrinjski u LPnedaTM87 je napisao/la:Cekajte ljudi nisam nacisto nikako s jednom stvari u nasoj ligi 1. ekipa ide u pretkola lige sampiona, 2. ide u pretkola kup uefa, pobjednik kupa u pretkola kupa uefa a ide li gdje 3. plasirani?
bas smo ih razvalili..u jednom momentu poslije 0:1 igramo presing maltene u petercu kad je je Bekric uzeo...sve u svemu ja sam prezadovoljan...Lazo igKevin je napisao/la:i jel bilo sve ok u Širokom..."selendri"?? jesu vas pokrali i to...atmosfera?Esii TM87 je napisao/la:evo sad s tekme...auu brate kako smo odigrali mangupski,jos ne mogu da dodjem sebi...
a Lazo je posebna prica,prvo sa skidanjem dresa..hhehe ma najludji je...al kad se zagradi,nosi na ledjima po dvojicu![]()
nemam rijeci....
pa znam ja kako je bilo..bio sam i ja pošto sam iz Širokog...nego pitam pošto se najavljivalo svašta ovdje..pitam vas koji ste bili kako je bilo..jeste zadovoljni uvjetima, s atmosferom i toEsii TM87 je napisao/la:bas smo ih razvalili..u jednom momentu poslije 0:1 igramo presing maltene u petercu kad je je Bekric uzeo...sve u svemu ja sam prezadovoljan...Lazo igKevin je napisao/la:i jel bilo sve ok u Širokom..."selendri"?? jesu vas pokrali i to...atmosfera?Esii TM87 je napisao/la:evo sad s tekme...auu brate kako smo odigrali mangupski,jos ne mogu da dodjem sebi...
nemam rijeci....rac utakmice
C.Ronaldo_9 je napisao/la:
E iskreno meni si isao na zivce sa tolikim forsiranjem Laze ali zaista svaka ti cast,ti si prvi uz Pileta poceo da ''vjerujes'' u Lazu.... svaka cast i tebi i njemu
ide u pi... materinunedaTM87 je napisao/la:Cekajte ljudi nisam nacisto nikako s jednom stvari u nasoj ligi 1. ekipa ide u pretkola lige sampiona, 2. ide u pretkola kup uefa, pobjednik kupa u pretkola kupa uefa a ide li gdje 3. plasirani?
C.Ronaldo_9 je napisao/la:Alen ce ga zabiti aBd i nasa pobjeda 0-1,a ako Lazo iznenadi kao protiv Celika onda 0-2![]()