FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Put me zove laganini na Haseta,a mali plavi e'o

Trener je bio plisek hahaha
Dobro ste ga smjenili onda odvede vam "kloca" kao odštetu moja greška smjenili ste upravu ali ste pojedine kasnije vratili nema veze dobro ste uradili tako treba .zeljo1974 je napisao/la:Trener je bio plisek hahaha
Sarajevo ljubavi moja!
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Jel ima prijenos na Moja TV veceras?
Ovo mi je drugi put da pisem na forumu, uglavnom ponekad procitam sta se pise. jako mi smeta hajka na Deju iako je par njegovih golova u Evropi. protiv Borusije je vise kriva odbrana i vezni red. Kada u ligama petice golman odbrani vise lopti nego sto ovi izblokiraju onda se kaze da je dobro branio. Ja necu reci da je bio dobar, ali sigurno nije glavni krivac i nije zasluzio da ga pluje ko stigne. Iicno idem na Kosevo od 1967. i uvijek preferiram domace i mlade igrace pa ce mi biti drago kad na gol stane Plakalo i kad drugi mladi dobiju svoju minutazu. za sada je Dejo po meni broj 1 i na kraju i on je nas.
Jel potpisao onaj golman iz Hrvatske..da zamjeni bandovica 007???
Imali iko da preenosi veceras sa Travnikom
jest na jednu godinu a i kostic ce napokon dobit priliku da igra evo ovdje imate sastavbudzak je napisao/la:Jel potpisao onaj golman iz Hrvatske..da zamjeni bandovica 007???
http://****.com/live/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hoće biti prenos?
Sta je ovo Stojcev klupa ??
4-0 Bilbija 1 Velokosi 1, Hare 2
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ajmoooo. 
-
mrvinzymohaa
- Kontakt:
I meni takodermrvinzymohaa je napisao/la:Ako bude prenos moze li link na PP , hvala
Ima prenosa....
šala...
šala...
-
farukzidane
- Kontakt:
imali kakav link
-
mrvinzymohaa
- Kontakt: