Pa normalno je da je napad odsjecen kad na sredini nema igraca koji zna sta ce sa loptom.rope11 je napisao/la:Treba malo smiriti i stati na loptu, bezveze panice. Doduse, sta ocekivati od ovakvog veznog reda, lome za desetku, al' to je sve od njih. Ni sam Poli ne zna koja je njegova funkcija.
Napad bi isto trebao ostati malo blize golu ili se brze transformisati prema naprijed, ovako su previse odsjeceni.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
nee samo njeg udarat bem te u oci, izdrzi saravi
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
Hattrick123
- Kontakt:
Nekako su svi nervozno usli u tekmu, valjda zbog dugih priprema a bez zvanicnih utakmica.
Imace Pippo jos puno posla.Ali se primjeti da radi na tome da igraci imaju taj neki fajterski duh.
@francobaresi
Meni samo nije jasno zasto ne igra 4-3-1-2 s Hondom iza napdaca, jer ocigledno je da nam sredina pilva, da Muntari POli su jako slabi i ovaj gol sto je Milan dao je bilo iz kontre....
dobro je vodimo na poluvremenu, ali osim gola i jos par kontri nista vise konkretno, steta sto faraon zakasni na onaj pas Meneza, i sto mu ovaj levat od sudije svira offside ( a nije postojao )
nista idemo dalje, u drugom krenuti malo zesce da se zabije jos taj jedan gol i da se rijesi utakmica, ako ne bice sve opasnije i opasnije, lazio se poceo otvarati i sve ce vise i vise prijtiti, a to je sansa za nase krilne napadace meneza i Saravija, jer kako sam vidio Menez se puno izvlaci na desnu stranu dok Honda ide u sredinu. to mi se svidja.
bice nesto iod ovog Honde, nek je i on procepio vala..
Bonera ja tacno ne znam sta on radi na terenu, jos ko fol kapiten
mene bi bilo sramota da sam mjesto njeg.
bice ovdje i crveni kartona ako se nastave ovako rokat. moj pik je Radu
volio bi vidjeti i Nianga u drugom dijelu, te mozda cristantea umjesto Polia.
Forza Milan.
nista idemo dalje, u drugom krenuti malo zesce da se zabije jos taj jedan gol i da se rijesi utakmica, ako ne bice sve opasnije i opasnije, lazio se poceo otvarati i sve ce vise i vise prijtiti, a to je sansa za nase krilne napadace meneza i Saravija, jer kako sam vidio Menez se puno izvlaci na desnu stranu dok Honda ide u sredinu. to mi se svidja.
bice nesto iod ovog Honde, nek je i on procepio vala..
Bonera ja tacno ne znam sta on radi na terenu, jos ko fol kapiten
bice ovdje i crveni kartona ako se nastave ovako rokat. moj pik je Radu
volio bi vidjeti i Nianga u drugom dijelu, te mozda cristantea umjesto Polia.
Forza Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ne bas najbolja igra, al' dobro, prva je utakmica i tek su na 50% spremnosti. Vazno da mi vodimo, a sada promjeniti formaciju na 4312, ovako nista ne valja.
De Jong lavcina, ali Muntari i Poli sacuvaj me boze. Bit ce ovo puno bolje po citavu ekipu kada se Honda i Ginkel gurnu u sredinu.
Odbrana neprolazna, bilo je par kriticnih situacija zahvaljujuci gore spomenutim igracima i grande Bonerom.
Napad odsjecen, Honda i Saravi imaju kretanje jednog beka a ne "napadaca", Menez nekako ocekivano slab na neprirodnoj poziciji, ali se momak trudi.
Al' fino je vidjeti kako se bore i udaraju
samo neka nastave ovako temperamentno igrati, nadomjestaju manjak kvalitete. Jos kad budemo u punom sastavu (fali nam 4-5 igraca) i za par kola dok uhvate ritam, bit ce ovo puno bolje. 
De Jong lavcina, ali Muntari i Poli sacuvaj me boze. Bit ce ovo puno bolje po citavu ekipu kada se Honda i Ginkel gurnu u sredinu.
Odbrana neprolazna, bilo je par kriticnih situacija zahvaljujuci gore spomenutim igracima i grande Bonerom.
Napad odsjecen, Honda i Saravi imaju kretanje jednog beka a ne "napadaca", Menez nekako ocekivano slab na neprirodnoj poziciji, ali se momak trudi.
Al' fino je vidjeti kako se bore i udaraju
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lose prvo poluvrijeme s obje strane. Kritikovao sam Alegrija zbog 2 destruktivca a Pipo ga je uspio nadmašiti. Ova formacija se ne moze igrati sa 3 destruktivca na sredini terena i Bonerom i Abateom na bekovima. NE MOŽE!!!
Il Club più titolato al mondo!
sta ce ovo bit da je abate ubaci kako bog zapovijeda, bice ovo dobra godina hehehee
bravo momci..
2:0 idemo idemo
FM
bravo momci..
2:0 idemo idemo
FM
- _forzamilan_
- Kontakt:
-
Hattrick123
- Kontakt:
abate asistirao 
bravo suljo, napokon nesto dobro od tebe u ovoj utakmici
a nista, ovo je gotovo, ajmo sad lagano privesti kraju i uzeti 3 bobe...
bravo suljo, napokon nesto dobro od tebe u ovoj utakmici
a nista, ovo je gotovo, ajmo sad lagano privesti kraju i uzeti 3 bobe...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Unknown Genius
- Kontakt:
Izgleda da je Inzaghi znao šta govori neki dan sa onom izjavom. Samo naprijed. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Abate po meni do sad igrac utakmice. Ne samo sto je asistirao nego je i malog Keitu strpao u dzep, za razliku od Bonere kojeg Candreva siluje cijelu utakmicu.
Bravo Suljo kakvo klizanje:shock:
Bravo Suljo kakvo klizanje:shock:
Il Club più titolato al mondo!
bravo momci
auuuuuu ovo sad rasulo lazia.... bravo pipo. ovako se grize nema veze sto vodimo..
jos da ga faraon uvalja veceras i tamam
ajmo po cetvrti 
auuuuuu ovo sad rasulo lazia.... bravo pipo. ovako se grize nema veze sto vodimo..
jos da ga faraon uvalja veceras i tamam
Pravo sam optimistican sto se tice vaseg krajnjeg plasmana. Mogli bi ste se ugurati tu na trece mjesto. Tu ste negdje sa Napolijem i Fiorentinom. Kao sto sam govorio na temi Mance, nadam se da cete se i vi vratiti sto prije u LP. Ipak ste iza Reala najtrofejniji.
guuuuuzi trpaaaaaaaj
ajmo jos faraon da im ga ucera, kad su se vec svi izredali
ajmo jos faraon da im ga ucera, kad su se vec svi izredali
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: muxa, Proximic, ronaldo99, tuzlanskinacin, Uknaac i 12 gostiju.