sageli smo se mi prije 3 godine, i od tad nas lik konstantno guziTorres-Ginkel-Armero-Rami-Alex-Diego Lopez-Menez TRANSFER BUDŽET 5m ZNAČI SVI DA SE SAGNEMO I LAGANO POPUŠIMO GALLIANIJU !!!!!!!!
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa naravno da je posudba
Vala kad nas je vec krenulo, mogli su nam i onog Salaha poslati, ionako nam fali desno krilo.
Ja se nesto ne sjecam da sam ga gledao, al' kazu da je dobar (nece ti dzabe Mourinho traziti igrace), a umije poslati i fin pas naprijed. Svakako ogromno pojacanje po nas, pogotovo po pitanju kreativnosti u veznom redu.
Vala kad nas je vec krenulo, mogli su nam i onog Salaha poslati, ionako nam fali desno krilo.
Ja se nesto ne sjecam da sam ga gledao, al' kazu da je dobar (nece ti dzabe Mourinho traziti igrace), a umije poslati i fin pas naprijed. Svakako ogromno pojacanje po nas, pogotovo po pitanju kreativnosti u veznom redu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sretno vam u novoj sezoni, sad kad smo se mi vratili red je i na vas pa da odigramo jos koje finale 
IlPrincipe je napisao/la:VAN GINKEL YESSS !!!
Torres-Ginkel-Armero-Rami-Alex-Diego Lopez-Menez TRANSFER BUDŽET 5m ZNAČI SVI DA SE SAGNEMO I LAGANO POPUŠIMO GALLIANIJU !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo malo, pa Galliani vas je dotle i doveo, ti bi da pushis onom koji te je doveo u situaciju da zbog posudbe Torresa i slicnih javlja ti se zelja za pushenjem
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
nije galiani vec don silvio koji nema namjeru da ulaze u klub kao nekad, a galiani dovodi igrace kako samo on umije i zna za budzet od 0 euraSissoko je napisao/la:IlPrincipe je napisao/la:VAN GINKEL YESSS !!!
Torres-Ginkel-Armero-Rami-Alex-Diego Lopez-Menez TRANSFER BUDŽET 5m ZNAČI SVI DA SE SAGNEMO I LAGANO POPUŠIMO GALLIANIJU !!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo malo, pa Galliani vas je dotle i doveo, ti bi da pushis onom koji te je doveo u situaciju da zbog posudbe Torresa i slicnih javlja ti se zelja za pushenjem
pa de, pusti frajera da mu popuši ako želi 
Galliani pravi cuda sa budzetom od 5 miliona Eura.
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Vidjet cemo kakva cemo cuda dozivjeti kad ih vidim na terenu.
a vidi ovog on odmah bukvalno shvatio da treba da se popusi Galijaniju
ej moj boze
nego idemo veceras do pobjede kako znamo i umijemo, vala red je da i mi krenemo jednom na startu sa pobjedom, nesto se ne sjecam kad smo pobijedili na samom startu prvenstva hehe
pa naguzove naguzove, samo nek se pobijedi 
Forza Milan
nego idemo veceras do pobjede kako znamo i umijemo, vala red je da i mi krenemo jednom na startu sa pobjedom, nesto se ne sjecam kad smo pobijedili na samom startu prvenstva hehe
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bonera na beku 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Chinaglia je napisao/la:pa de, pusti frajera da mu popuši ako želi
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
na kojoj strani, da znam ko će ga ****', Keita ili Candrevarope11 je napisao/la:Bonera na beku
ACMilan's starting XI vs Lazio: Diego Lopez; Abate, Zapata, Alex, Bonera; Poli, De Jong, Muntari; Honda, Menez, El Shaarawy
LAZIO(4-3-3) Berisha,Basta,DeVrij,Cana,Radu(C.),Parolo,Biglia,Lulic,Candreva,Klose,Keita.
LAZIO(4-3-3) Berisha,Basta,DeVrij,Cana,Radu(C.),Parolo,Biglia,Lulic,Candreva,Klose,Keita.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
ma suti
candreva
candreva
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
bolje da je nedodirljivi i na beku nego da glupi stopera, pa majku mu yebem kome li je dao da mu zenu taslace pa uvijek on igra, tom ni gripa nece a kamoli sta drugo. 
Evo izgleda da Pandev i Dzemaili prelaze u Galatu , tako da smo sigurni od njih. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
jedva čekam da pogledaj taj duelrope11 je napisao/la:candreva
Nemojte se radovati unaprijed, nikad ne znas kad ce Bonera imati svoj dan
ma ja sam nesto optimistican, idemo po 3 boda ljudi...

ma ja sam nesto optimistican, idemo po 3 boda ljudi...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Napokon kvalitetan vezni igrac u Milanu.Samo se nadam da to nece znaciti da Nigel igra posljednih mec za Milan veceras,ili mali Cristante takodjer.
Edit: Nando je u Italiji haman i dalje golema zvijezda.
Edit: Nando je u Italiji haman i dalje golema zvijezda.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Bonera odmah 
@francobaresi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.