Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Samo zaboravljaju da su kamp napravili u najluđem dijelu gradaHead je napisao/la:I neka su.
Sto ce potvrditi cinjenicu da je u pitanju ruralno naselje sa malogradjanstvom u njemu.sanlituncay je napisao/la:Samo zaboravljaju da su kamp napravili u najluđem dijelu gradaHead je napisao/la:I neka su.Republika Crkvice... Tako da bi ove reklame lako mogle zavrsiti raštrkane po cijelom crkvičkom brdu,budu li pretjerivali
Jaraniko ne mozes to uraditi ljudima koji zive u tom naselju gdje je kamp i koji su mjesecima trpili kamione,buldožere,od 7h do 19h svaki dan,osim nedjelje,i ti im sad uskratis da vide trening repke... jer na tribine ne mogu svi stati,jedva 3 hiljadeHead je napisao/la:Sto ce potvrditi cinjenicu da je u pitanju ruralno naselje sa malogradjanstvom u njemu.sanlituncay je napisao/la:Samo zaboravljaju da su kamp napravili u najluđem dijelu gradaHead je napisao/la:I neka su.Republika Crkvice... Tako da bi ove reklame lako mogle zavrsiti raštrkane po cijelom crkvičkom brdu,budu li pretjerivali
Niko nije ni rekao da jeste,ali taj isti savez je to zemljiste dobio džaba,oni ga nikad ne bi mogli kupitHead je napisao/la:Pa nije reprezentacija socijalna institucija.
Tim igracima treba izolacija, sta koji qurac moraju zenicani znati sta ovi rade na treningu.sanlituncay je napisao/la:Niko nije ni rekao da jeste,ali taj isti savez je to zemljiste dobio džaba,oni ga nikad ne bi mogli kupitHead je napisao/la:Pa nije reprezentacija socijalna institucija.A to je zenička zemlja
Pa ti vidi ko tu nije fer
Biće neugodnosti kad raja bude skidala ove reklame,to znam
Jer repka je svih nas,a ne privatna svojina
jojjj druze ,nemoj provaljivati hoce ljudi da u miru rade bez slikanja ,bez novinara , bez dobacivanja publike itd .to je normalno ,ne mozes nama ugoditi kad je bilo sve otvoreno kaze teferic prave u hadzicima kad zatvore kaze skrivaju se od ljudi ,jesmo mrakasanlituncay je napisao/la:Niko nije ni rekao da jeste,ali taj isti savez je to zemljiste dobio džaba,oni ga nikad ne bi mogli kupitHead je napisao/la:Pa nije reprezentacija socijalna institucija.A to je zenička zemlja
Druze,security ima gore na crkvickom tako da nece moci svako doci na trening repke,samo akreditovani mediji.I treba da bude gore bez publike da ne bi svakakva stoka mogla doci i vrijedjati igrace...sanlituncay je napisao/la:Niko nije ni rekao da jeste,ali taj isti savez je to zemljiste dobio džaba,oni ga nikad ne bi mogli kupitHead je napisao/la:Pa nije reprezentacija socijalna institucija.A to je zenička zemlja
Sviđa mi se, dobar balans odbrane i napada, možda jedino Bičakčić da bude libero jer je brži od Šunjića. Šunjić štoper u tom slučaju.FliX je napisao/la:Moro sam i ja sastavit formaciju za Kipar:
Za Lihtenstajn odigrati nesto ofanzivnije od ovog..
Gdje ti je Salatic ?FliX je napisao/la:Moro sam i ja sastavit formaciju za Kipar:
Za Lihtenstajn odigrati nesto ofanzivnije od ovog..
Aha ima preko 30.000, ima ako pod crkvice brojis briznik i arnautesanlituncay je napisao/la:Jaraniko ne mozes to uraditi ljudima koji zive u tom naselju gdje je kamp i koji su mjesecima trpili kamione,buldožere,od 7h do 19h svaki dan,osim nedjelje,i ti im sad uskratis da vide trening repke... jer na tribine ne mogu svi stati,jedva 3 hiljadeO tome se radi
A oni o tome razmisljaju,naselje u kojem je kamp ima preko 30.000 stanovnika
i jos ako dodas ostala zenička naselja nije im to opravdano
Isti razlog s kojim su sarajlije trcale u hrasnicu pa su koji qurac znaliHead je napisao/la:Tim igracima treba izolacija, sta koji qurac moraju zenicani znati sta ovi rade na treningu...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], denza, izdzezveubrazil, Muumii i 37 gostiju.