Greska i to je to. Ovo ce ga natjerati da bude jos bolji. Dobra (za Besica) stvar je sto bi Everton izgubio i bez ove njegove greske, tako da mu se to nece uzeti za zlo. Martinez ce od njeg napraviti igraca, ubijedjen sam u to. Strpljenje, rad, a samopouzdanja mu svakako ne manjka i eto nama igraca kojeg smo toliko dugo trazili. Ne samo nama, vec i Evertonu.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Nadam se da ljudi nisu ozbiljni kad pisu kako su forumasi urekli Besica.
Greska i to je to. Ovo ce ga natjerati da bude jos bolji. Dobra (za Besica) stvar je sto bi Everton izgubio i bez ove njegove greske, tako da mu se to nece uzeti za zlo. Martinez ce od njeg napraviti igraca, ubijedjen sam u to. Strpljenje, rad, a samopouzdanja mu svakako ne manjka i eto nama igraca kojeg smo toliko dugo trazili. Ne samo nama, vec i Evertonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Jeli imao jos nekih intervencija osim te nesretne ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
-
Nerminovic
- Kontakt:
vidi mumea, boli ga ***** za gresku, idemo dalje momcino

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Consigliere
- Kontakt:
Odmah poslije greske odlicno se snasao u nezgodnoj situaciji kad su kombinirali pod pritiskom 30 metara od svog gola...plavalokomotiva je napisao/la:Jeli imao jos nekih intervencija osim te nesretne ?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ko pazi na ovu dijecu? Nabelajisali pravo.
ovaj crnjo sa brojem 19 isto napusen xd
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Komentar na mjestuClaus je napisao/la:Čitajući vaše komentare, pomislio sam u najmanju ruku da je iz čistog mira zakucao loptu u svoju mrežu.A ono greška koja se svakom može desiti kada izgori u želji da se dokaže u novom timu. Jedan Gerrard napravi kardinalnu grešku i uništi Liverpoolu možda posljednju nadu za titulu, a vi Mumeta razapeli zbog nečega što nije imalo utjecaja na rezultat.
![]()
Pretjerao je, pogriješio i skrivio gol, više mu neće pasti na pamet da se zayebava. Ovakve stvari se dešavaju prije ili kasnije svakom defanzivcu, nisu ništa neobično, a svakako posluže kao dobra škola za ubuduće.
Drž' se, legendo.
Pogrijesio pa pogrijesio,Boze moj..Jbt ljudi vec primili petardu,sesti gol manje vise
Svi bi mi bili sretniji da je zabio gol na debiju ali nije,kiksao je i sta sad..Ni prvi ni posljednji..Nek mu bude skola ono od jucer da EPL ne dopusta nikakva opustanja i da nema mjesta nekim nonsalantnim potezima
..Mora se igrati max. koncentrisano..On je mlad igrac,a njima se desavaju tavke stvari..Kod nas,kao i obicno,pretjerivanje u svemu-i u hvali i u pokudi..
I da,Carroll zabije u debiju 2 gola City-u pa gdje zavrsi na kraju..
Samo naprije Mume lave 
I da,Carroll zabije u debiju 2 gola City-u pa gdje zavrsi na kraju..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaka ti se pozlatilaClaus je napisao/la:Čitajući vaše komentare, pomislio sam u najmanju ruku da je iz čistog mira zakucao loptu u svoju mrežu.A ono greška koja se svakom može desiti kada izgori u želji da se dokaže u novom timu. Jedan Gerrard napravi kardinalnu grešku i uništi Liverpoolu možda posljednju nadu za titulu, a vi Mumeta razapeli zbog nečega što nije imalo utjecaja na rezultat.
![]()
Pretjerao je, pogriješio i skrivio gol, više mu neće pasti na pamet da se zayebava. Ovakve stvari se dešavaju prije ili kasnije svakom defanzivcu, nisu ništa neobično, a svakako posluže kao dobra škola za ubuduće.
Drž' se, legendo.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Napravio je veliku grešku al' dešava se i najboljim važno da je ovo ne utiče na njega i da se više nešto slično ne ponovi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zao mi ga, al nema veze care bit' ce bolje.
Evo po stranim forumima se pojavima informacija da bi se Bešić mogao večeras vratiti u Ferencvaroš, budući da je Martinez neopisivo razočaran.
Nadam se da nije istina.
Nadam se da nije istina.
- tyler durden
- Kontakt:
Caeruleus je napisao/la:Evo po stranim forumima se pojavima informacija da bi se Bešić mogao večeras vratiti u Ferencvaroš, budući da je Martinez neopisivo razočaran.![]()
Nadam se da nije istina.
Radi jednog poteza?Caeruleus je napisao/la:Evo po stranim forumima se pojavima informacija da bi se Bešić mogao večeras vratiti u Ferencvaroš, budući da je Martinez neopisivo razočaran.![]()
Nadam se da nije istina.
A sta je sa onim golemim hvalisanjem kada je razvalio u pripremnim utakmicama......
Mume je sjedio par tekmi na klupi, htio je da impresionira, medjutim pogrijesio..... Ako ga je Martinez bas otpisao onda je ispao glupan..
Ajde ako niste skužili moj sarkazam ubijte se. Ovo sam samo napisao zbog debila koji su na ovoj temi napravili bespotrebnu opširnu raspravu zbog Bešićeve greške koja će se uskoro zaboraviti.
- Consigliere
- Kontakt:

Fit Tony: I keep my friends close...
- tyler durden
- Kontakt:
alal ti veraCaeruleus je napisao/la:Ajde ako niste skužili moj sarkazam ubijte se. Ovo sam samo napisao zbog debila koji su na ovoj temi napravili bespotrebnu opširnu raspravu zbog Bešićeve greške koja će se uskoro zaboraviti.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Muhamed Bešić
Zajebava se momak, sto ga napadate odmah
.