FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2014, 13:22

čudan rezon zaista.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 avg 2014, 13:30

black64 cuj ovoga bilo u sportu. :rol: :rol:
u sportu je svasta bilo nego dobio sam informaciju da nije suplja pa imas li mozga :crazy: :crazy:

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 31 avg 2014, 13:36

Imamo tri igraca ispod 21 godina u prvoj postavi, mladi su moze dolaziti do oscilacija, treba da bude cilj evropa a ako se sta vise napravi dobro i jest, jer u evropskoj ligi u drugom pretkolu bicemo nosioci to nam garantuje akoBogda lakse protivnike i iduce godine neki Metalurg nam se ne smije izmaci, igraci igraju bolje na strani jer imaju manje pritiska a realno i Adzem je usro protiv Sirokog i Zrinjskog sa taktikom jer onako ne smijemo biti postavljeni protiv jacih ekipa, ova ekipa nije bolja samo od Sarajeva, Zrinjskog i Sirokog a da smo fizicki spremniji dobili vjerovatno jednu od ove dvije utakmice kuci, dalje Hasanovic mora igrati po cijenu da Sadikovic ide na klupu posebno jace utakmice tipa SLoboda i Celik na strani, Stana isto beka mora igrati ili on ili Memija, kriticni su nam stoperi previse ispadaju posebno Zeljkovic al zato ova dvojica tesko pravac mjenjaju al realno ekipe protiv kojih igramo nemaju neke napadace ubice pa to nasi stoperi mogu iskontrolisati jos samo malo da porade na postavljanju i zaljetanju, u spicu imamo solucija Nedo se trudi i bori al je s loptom los i realizacija mu je losa, al to nadomjesti pozrtvovanoscu, ceka se Varea i Nuspahic, Nuspahica smo vidjeli protiv Metalurga i mene strasno podsjeca na Vladavica kad nam je dosao, a i ova ekipa i trener me podsjeca na onu ekipu koju je Ratko Ninkovic treniro al ova je bolja jer je onda igro Dino Muharemovic a on je najgori igrac u Zelji poslje onog beka Sadikovica, tada nismo imali zdrave odnos oko i nismo imali Amara sad ga imamo, i on ce akoBogda ovo usmjeriti na pravi kolosjek/

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 31 avg 2014, 13:45

CARSON je napisao/la:black64 cuj ovoga bilo u sportu. :rol: :rol:
u sportu je svasta bilo nego dobio sam informaciju da nije suplja pa imas li mozga :crazy: :crazy:
ako te bas zanima o ovome ima puno vise nego li 2-3 dana, ili mjesec, dva ;) samo sto se nije pricalo, a bolje bi bilo da nije ni sad

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 avg 2014, 13:47

Ima li šta novo za djecu u fan šopu?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 avg 2014, 14:00

CARSON, ja ne znam jesil ti napisao dvije pozitivne stvari ovdje otkako ja pratim ovaj forum. Rekao si svoje misljenje,neki se slazu,vecina ne i to je to.
Inace,bas bih volio da znam onog ko je prine godinu dana pretpostavljao da bi Zrinjski mogao na kraju uzet prvenstvo.
Poenta je da ove ekipe koje,kao,vaze za kvalitetnije tesko mogu ponuditi nesto vise od do sad prikazanog (osim,mozda,Pitara),a nasa ekipa ce iz utakmice u utakmicu samo rasti jer ima ogroman potencijal. Ovo sad nije ni 50% od onog sto oni mogu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 31 avg 2014, 14:05

Kakve sve gluposti nećeš pročitati braćo draga.. :crazy:

Velež jači od nas, Velež će se boriti za vrh tabele Željo neće bla bla bla..

Mnogi od vas očigledno prate našu ligu unazad 2-3 godine ;)
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 avg 2014, 14:10

neroazzuro je napisao/la:CARSON, ja ne znam jesil ti napisao dvije pozitivne stvari ovdje otkako ja pratim ovaj forum. Rekao si svoje misljenje,neki se slazu,vecina ne i to je to.
Inace,bas bih volio da znam onog ko je prine godinu dana pretpostavljao da bi Zrinjski mogao na kraju uzet prvenstvo.
Poenta je da ove ekipe koje,kao,vaze za kvalitetnije tesko mogu ponuditi nesto vise od do sad prikazanog (osim,mozda,Pitara),a nasa ekipa ce iz utakmice u utakmicu samo rasti jer ima ogroman potencijal. Ovo sad nije ni 50% od onog sto oni mogu.
Buraz to uopste nije tacno ja sam samo realan ako protiv dvije malo bolje ekipe osvojis samo bod na Grbavici znaci da nismo dobri to sto smo dobili drinu sa igracem vise nije nikakvo mjerilo

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 31 avg 2014, 14:44

Camoranesi je napisao/la:Kakve sve gluposti nećeš pročitati braćo draga.. :crazy:

Velež neće biti ni prvi ni drugi,vjerovatno ni treći,ali će na kraju sezone završiti ispred Želje,ukoliko Željo ne dovede igrače u januaru koji imaju kvalitet,jer ovo sad što igra je loše do bola... Još pogotovo sad kad svi uđu u formu,pogotov ovi klubovi koji će se boriti za Europu! Tebi možda izgleda smiješno,al uz korektno suđenje na strani Velež je uz Sarajevo,Zrinjski,Široki,najozbiljniji kandidat za Europu!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 31 avg 2014, 14:55

Zamolio bih vas ako neko ima snimak utakmice da pošalje link može i na pp

Bio bi stvarno zahvalan
Ma vi stvarno niste normalni !!!

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 31 avg 2014, 15:25

Prilike, golovi, nedosuđeni penal...

[youtube][/youtube]

Camoranesi
Kontakt:

Post Postao/la Camoranesi » 31 avg 2014, 15:59

sanlituncay je napisao/la:
Camoranesi je napisao/la:Kakve sve gluposti nećeš pročitati braćo draga.. :crazy:

Velež neće biti ni prvi ni drugi,vjerovatno ni treći,ali će na kraju sezone završiti ispred Želje,ukoliko Željo ne dovede igrače u januaru koji imaju kvalitet,jer ovo sad što igra je loše do bola... Još pogotovo sad kad svi uđu u formu,pogotov ovi klubovi koji će se boriti za Europu! Tebi možda izgleda smiješno,al uz korektno suđenje na strani Velež je uz Sarajevo,Zrinjski,Široki,najozbiljniji kandidat za Europu!
Tvoja spika je smiješna, Veležu ne gine 7-8 mjesto. Ne znam po čemu bi Velež trebao biti ispred Želje, što su uzeli Sarajevu bod sa igračem manje? Napadač im bio zadnji vezni, povukli se ljudi, a Sarajevo nije imalo dobru realizaciju i dosta propuštenih prilika. Svakim danom sve više fudbalskih stručnjaka.. :nedam:
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 31 avg 2014, 16:04

Svaka čast za 1921TV :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 avg 2014, 16:16

A zašto u posljednje vrijeme nema klipova navijanja?
Ja te volim, volim Željo..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 31 avg 2014, 16:18

gio10 je napisao/la:A zašto u posljednje vrijeme nema klipova navijanja?
pa vidis da su promjenili naziv,nisu vise Manijaci.ba vec 1921.ba i da se sada bave samo klubom i klipovima u vezi kluba kao npr sto su utakmice,treninzi...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 31 avg 2014, 16:24

Onda bi morali napraviti još jedan kanal, svaka uređenija grupa ima klipove navijanja :eh:
Ja te volim, volim Željo..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 31 avg 2014, 16:49

CARSON je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:CARSON, ja ne znam jesil ti napisao dvije pozitivne stvari ovdje otkako ja pratim ovaj forum. Rekao si svoje misljenje,neki se slazu,vecina ne i to je to.
Buraz to uopste nije tacno ja sam samo realan ako protiv dvije malo bolje ekipe osvojis samo bod na Grbavici znaci da nismo dobri to sto smo dobili drinu sa igracem vise nije nikakvo mjerilo
a velež protiv olimpica i obarske kod kuće osvoji dva. i bolji od nas? jašta je.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 avg 2014, 17:01

Ma stipu Velez ja sam samo htio reci da slabo igramo i da ce biti tesko sa ovakom ekipom osvojiti mjesto koje vodi u evropu .
Antolovic je kriminalan ,Kosoric i bogdanovic lose ,Tomic trci cini mi se za citavu ekipu i onda kad treba nesta da uradi izgubi snagu ,Kvesic se vraca u staru formu :thumbup: Stanicu je definitvno mjesto na beku .Memija je bio los ovu utakmicu ali je to normalno za mladog igraca .
Ljudi nama zamjena za Jamaka treba obavezno
Sve u svemu ova pauza ce nam doci ko budali samar ali opet nisam optimistican.
ono sto bi ja volio da se umjesto antolovica gurne Kjosevski

I samo da pohvalim malog Bajica odlican :thumbup: ono sto bi ja jos volio da malo vise radi na udarcima jer onakav sut nije mala stvar

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 31 avg 2014, 17:20

Sto djabe dovodi zamjenu za jamaka, dat malom amiru veću minutažu i rjesena stvar ;)

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 31 avg 2014, 17:23

Ma ja stvarno cijenim svakakva misljenja kad vidim da ih covjek zasniva na nekim opipljivim stvarima. Samo ne mogu shvatit da neko od toliko pozitivnih stvari uvijek vidi one negativne. I tako konstantno.
Cinjenica je da smo mi totalno remontovali ekipu, ukljucujuci i trenera. I zato svako ko imalo prati fudbal zna koliko je vremena potrebno da ekipa uopste izgradi svoj novi stil igre cak i kad znas najjacu postavu,a nas trener jos uvijek ni oko toga nije 100% siguran. Sad se otprilike kristalise tih 8-9 prvotimaca. Sejo ti,npr. igra svaku,a ja mislim da se uskoro jedva i sa klupe ulazit. Jamak ode.
I, kao primjer naseg "nekvaliteta" navodis dvije utakmice s pocetka protiv dvije najjace ekipe prvenstva. Ljudi nisu haman uopste mijenjali ni ekipu,ni trenere nit su imale bilo kakve turbulencije oko sebe. I bio si s njima i takav nedefinisan bara-bara. A cinjenica je da igramo sve bolje i da ekipa raste iz utakmice u utakmicu. A ovi ostali,kao sto rekoh, mogu samo ostat na istom. Nemaju sta novo ponudit,za razliku od nasih momaka.
Evo ja sad kazem da ce se ova ekipa do kraja prvenstva borit za titulu ravnopravno s ove tri ekipe iako nam ona nije uopste prioritet.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.