Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kako se raja ovde pali na Bouchardovu 

sigurno se šališ? cura je knjiski primjer nekonstantosti. razbijaju je igračice tipa Šelbi Rodzers, gubi lagano od kuznjecove i stosur. prva ozbiljnija igračica na koju naleti će je oduciti od tenisa. obećavala je, ali ne dobija najbolje igračice i ko god je napadne može je lagano dobitiClaus je napisao/la:.
Također mi je drago što Bouchard nastavlja pobjeđivati, jer rijetko koja igračica u ženskom tenisu ima sposobnost držati kontinuitet dobrih igara. Sljedeća protivnica joj je odlična Makarova, koja do sada nije izgubila seta. Zato Kanađanka od početka do kraja mora biti u meču. Samo na taj način može do eventualnog četvrtfinala protiv Azarenke.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rezultati na Grand Slamovima govore drugačije.DANTES je napisao/la:sigurno se šališ? cura je knjiski primjer nekonstantosti. razbijaju je igračice tipa Šelbi Rodzers, gubi lagano od kuznjecove i stosur. prva ozbiljnija igračica na koju naleti će je oduciti od tenisa. obećavala je, ali ne dobija najbolje igračice i ko god je napadne može je lagano dobitiClaus je napisao/la:.
Također mi je drago što Bouchard nastavlja pobjeđivati, jer rijetko koja igračica u ženskom tenisu ima sposobnost držati kontinuitet dobrih igara. Sljedeća protivnica joj je odlična Makarova, koja do sada nije izgubila seta. Zato Kanađanka od početka do kraja mora biti u meču. Samo na taj način može do eventualnog četvrtfinala protiv Azarenke.

Tu se slažem, još uvijek su igračice tipa Sharapova ili Williams prevelik zalogaj, ali polako... Vrijeme radi za nju i ako bude pametna - preokrenut će situaciju u svoju korist.
Meni je stvarno dosta igračica koje će napraviti senzaciju izbacivši neku od vodećih teniserki i onda nestati sa scene.
Meni je stvarno dosta igračica koje će napraviti senzaciju izbacivši neku od vodećih teniserki i onda nestati sa scene.

Claus je napisao/la:Tu se slažem, još uvijek su igračice tipa Sharapova ili Williams prevelik zalogaj, ali polako... Vrijeme radi za nju i ako bude pametna - preokrenut će situaciju u svoju korist.
Iskreno, ne vidim tu neku od ovih nadolazecih teniserki koja bi mogla biti dominantna kao navratilova, graf, serena, koje su pratile jedna drugu...mislim evo tu su sada halep i ova kanadjanka mada jos su one zelene jedna/dvije dobre sezone, valjda nece proci kao wozniacki koja je prije nekolio godina i prva bila i zaista dobro igrala iako nije bilo onih najvecih titula, medjutim nekako se izgubila
Wozniacki ti nikad nije bila dobra.Ona je bila i jos uvijek jeste obicni pusher koji ce dobiti mec protiv jace teniserke samo ako ta teniserka bude imala nenormalno los dan.Igra Bouchard je dobra,napadacka.Mora poradit na kretanju ukoliko hoce da dominira narednih par godina.
Ferreru dragi... pa jel moguce da je se ovoliko oznojio??? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jbse Ferreru, trebao si u utorak ispast 
Vidjelo se proiv Damira da nije Ferrer na svom nivou. Ali čestitke Simonu na odličnoj igri.

Vidjelo se proiv Damira da nije Ferrer na svom nivou. Ali čestitke Simonu na odličnoj igri.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Klasika.Dok je Sharapova promasivala Karolina je vodila 

Prije da je obrnuto, da kada tenisačica ima izuzetno dobar dan i pogadja vecinu udaraca na rizik, pobjedicu ovakvu Karolinu kao sada, najbolji primjer danasnja Sharapova, igrala solidno, nista specijalno i nije bilo dovoljno za izvrsnu Karolinu.darker10 je napisao/la:Wozniacki ti nikad nije bila dobra.Ona je bila i jos uvijek jeste obicni pusher koji ce dobiti mec protiv jace teniserke samo ako ta teniserka bude imala nenormalno los dan.Igra Bouchard je dobra,napadacka.Mora poradit na kretanju ukoliko hoce da dominira narednih par godina.
Sharapova

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sarapova je imala 43 greske naspram 17 Karoline.
Nije to nista, to je neki losiji standard Sharapove,pogledaj odnos winnera pa ces viditi da danas Sharapova i nije igrala toliko lose, Karolina igra ponovo tenis kao iz najboljih dana, i tjera protivnice da igraju svoj extra ofanzivan i najbolji tenis da bih ju mogle pobjediti sto danas nije bio slucaj sa Marijom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ja hocu da kazem da je zenska pusher.Boli mene briga sto ti mislis da je to dobar i izvrstan tenis.
malko se popravila malo je agresivnija, ali je i.dalje odvratan tenis.... sarapova da je koristila mozak umjesto što je zapinjala ko sivonja lagano bi dobiladarker10 je napisao/la:Ja hocu da kazem da je zenska pusher.Boli mene briga sto ti mislis da je to dobar i izvrstan tenis.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne ide u istu recenicuDANTES je napisao/la:malko se popravila malo je agresivnija, ali je i.dalje odvratan tenis.... sarapova da je koristila mozak umjesto što je zapinjala ko sivonja lagano bi dobiladarker10 je napisao/la:Ja hocu da kazem da je zenska pusher.Boli mene briga sto ti mislis da je to dobar i izvrstan tenis.

Mrtva kisa a citav dan zeljno iscekujem duel Monfilsa i Gasqueta

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma sem serene koja to teniserka koristi taj čudni organ znan kao mozak??10DelPiero je napisao/la:Ne ide u istu recenicuDANTES je napisao/la:malko se popravila malo je agresivnija, ali je i.dalje odvratan tenis.... sarapova da je koristila mozak umjesto što je zapinjala ko sivonja lagano bi dobiladarker10 je napisao/la:Ja hocu da kazem da je zenska pusher.Boli mene briga sto ti mislis da je to dobar i izvrstan tenis.![]()
Mrtva kisa a citav dan zeljno iscekujem duel Monfilsa i Gasqueta
a dobiće gael malog kokainka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- masteRofPoker
- Kontakt:
Pa dobro, ovo za proslost si u pravu. Ali gledao sam je zadnjih mjeseci, pomalo je promijenila nacin igre. I dalje se on zasniva na jakoj odbrani ali zna sada itekako da napada u naletima i da se brzo transformise iz odbrane u napad. Opet kazem, na mene je ostavila odlican dojam u zadnje vrijeme.darker10 je napisao/la:Wozniacki ti nikad nije bila dobra.Ona je bila i jos uvijek jeste obicni pusher koji ce dobiti mec protiv jace teniserke samo ako ta teniserka bude imala nenormalno los dan.Igra Bouchard je dobra,napadacka.Mora poradit na kretanju ukoliko hoce da dominira narednih par godina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ma dobro.Misljenja sam da bi ju Sarapova dobila da ima bilo kakvu varijaciju u igri.
Hocel stat kisa, **** ti federera mrtvog
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.