Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne bih baš dvaput rekao da Robredo neće do break(ov)a. Nickov servis jeste razoran, ali nije još toliko konzistentan da bi ostao netaknut čitav meč. Ni puno bolji serveri tipa Raonić ili Isner nisu u stanju stalno osvajati svoje servis gameove, tako da...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Koji ludak od komentatora. Mec Janowicz-Anderson, i nakon 3 ili 4 uzastopna losa drop shota u jednom gemu, kaze komentator pa opet drop shot, pa da li je on normalan. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
koje slavlje Janowicza nakon osvojenog 1. seta 

- masteRofPoker
- Kontakt:
Koji je kralj Monfils, pa ovo je perverzija kako se covjek ponasa na terenu. 

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
I odmah ga Bog poce trolatjohnnyyK je napisao/la:koje slavlje Janowicza nakon osvojenog 1. seta

povratak Thiema u meč nakon 0:2 u setovima protiv Gulbisa...Valjda će znat završit ovo
Svaka čast Lučić

Svaka čast Lučić

Sretno Sabine, 

Nadam se da ste poslušali preporuku.
Thiem i Gulbis su odigrali vrlo uzbudljiv meč, koji je dobio mladi Austrijanac nakon velikog preokreta. U Dominica polažem velike nade u budućnosti, mora se što prije probiti u Top 10. Za početak, bilo bi dobro da porazi Lopeza i ode u 4R. Treba naglasiti da je Latvijac igrao povrijeđen pola četvrtog i peti set, no ni tada nije posustajao i davao je sve od sebe. Međutim, to nije bilo dovoljno.
A propos favorita, RF je rutinski odradio Grotha i sada ide na megdan Granollersu. Dakle, još jedan trening jačeg intenziteta.

Thiem i Gulbis su odigrali vrlo uzbudljiv meč, koji je dobio mladi Austrijanac nakon velikog preokreta. U Dominica polažem velike nade u budućnosti, mora se što prije probiti u Top 10. Za početak, bilo bi dobro da porazi Lopeza i ode u 4R. Treba naglasiti da je Latvijac igrao povrijeđen pola četvrtog i peti set, no ni tada nije posustajao i davao je sve od sebe. Međutim, to nije bilo dovoljno.
A propos favorita, RF je rutinski odradio Grotha i sada ide na megdan Granollersu. Dakle, još jedan trening jačeg intenziteta.
džaba sreća kad nema kvalitetNeutral je napisao/la:Sretno Sabine,
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
bravo aleksandra!!! dobiti kiz jeste uspjeh ali dobiti kvitovu je mega uspjeh...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Duboki naklon za djevojku koja je pobijedila dvostruku šampionku Wimbledona i 3. na rang listi. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ovaj Murray je mora živa.
Koliko samo grešaka napravi Genie u drugom setu. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Eugenie je upravu izvukla tri break lopte. Mislim da je sada u velikoj psihološkoj prednosti.
Kao što rekoh, odmah break na drugoj strani. Naravno da ga nije odbranila,
Pobijedila je, čestitke,
Kao što rekoh, odmah break na drugoj strani. Naravno da ga nije odbranila,

Pobijedila je, čestitke,

Nakon prvog seta , činilo se da će ovo ići lagano , ali ipak počela je da griješi puno u drugom setu , pa donekle i u trećem , ali ipak je na kraju izvukla pobjedu. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- alan_kardec
- Kontakt:
Merci Eugenie.
Donese mi djevojka noćas fine pare na kladionici.

Donese mi djevojka noćas fine pare na kladionici.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Na US-u sve teče prema očekivanjima. Robredo je ipak bio prejak za Kyrgiosa. Australac mora popraviti kretanje i strpljivije graditi poene da bi mogao pružati veći otpor najboljim igračima na touru. Ima odličnu podlogu, samo mora raditi i iskristalisati svoje udarce. Recimo, ne treba rizikovati pod svaku cijenu, nego slati sigurnije loptice, a servis koristiti kao oružje koje će mu donositi lake poene i izvlačiti ga iz teških situacija. Doći će to sve na svoje, ne brinem se njega.
Btw, u gornjem dijelu muškog žrijeba ćemo već sada imati prave klasike u osmini finala, rekao bih da je jedino Novakov plasman u četvrtfinale vrlo izvjestan.
Također mi je drago što Bouchard nastavlja pobjeđivati, jer rijetko koja igračica u ženskom tenisu ima sposobnost držati kontinuitet dobrih igara. Sljedeća protivnica joj je odlična Makarova, koja do sada nije izgubila seta. Zato Kanađanka od početka do kraja mora biti u meču. Samo na taj način može do eventualnog četvrtfinala protiv Azarenke.
Btw, u gornjem dijelu muškog žrijeba ćemo već sada imati prave klasike u osmini finala, rekao bih da je jedino Novakov plasman u četvrtfinale vrlo izvjestan.
Također mi je drago što Bouchard nastavlja pobjeđivati, jer rijetko koja igračica u ženskom tenisu ima sposobnost držati kontinuitet dobrih igara. Sljedeća protivnica joj je odlična Makarova, koja do sada nije izgubila seta. Zato Kanađanka od početka do kraja mora biti u meču. Samo na taj način može do eventualnog četvrtfinala protiv Azarenke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.