Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AeGon099
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la AeGon099 » 31 avg 2014, 01:00

vala po naslovima bi se dalo zaključiti da je bilo 1:1 i u 96. minuti skrivio penal i nakon odbranjenog penala zabio autogol. :crazy:
Odlazi Safete.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 avg 2014, 01:13

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 31 avg 2014, 01:24

Od citavog teksta jedino valja ovo izdvojiti:

"Kako god, naš reprezentativac, iako je za defanzivnog igrača veoma tehnički nadaren, morao bi se uozbiljiti i prestati raditi poteze za publiku."

Ja sam o ovome pisao vec na utakmici protiv Celte i Paderborna.

Lijepo je proturit loptu kroz noge ili odigrat petom, pa da cuje OLE, al to ole nekad zna skupo kostat.

Martinez ga je kupio da radi ono sto je radio protiv Argentine, Nigerije i Irana, a to nisu pete, driblinzi itd...

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 31 avg 2014, 01:37

Bas sam to procitao :puke:
I onda prosipaju pricu kako njima jadnima niko nece da daje izjavu :crazy:
Sve razumijem,novinar si,imas pravo na stav,na kritiku ali vala nemas pravo na obmanu i laganje da te je bog rodio.
Sve sto se moze reci na ovu bljuvotinu :puke: :puke:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 31 avg 2014, 01:45

Iskreno,ne bih bio iznenadjen da je ovo pocetak diskreditiranja Besica,mozda ce smetati da se napravi mjesta nekom njihovom favoritu u reprezentaciji.Ko je moguci favorit neka svako sam prosudi.
Znam da mnogi misle da ja pretjerujem ali ja znam da postoje ljudi,nasi ljudi,kojima rezultat reprezentacije ne znaci nista.Neki bi ga prodali za svoj licni hajr a neki bi ga poklonili i dzaba,jos bi i platili.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 avg 2014, 02:43

Koji mazlum od novinara :crazy: :crazy: Zanima me samo kolko je ovaj tekmi u zivotu pogledao .. Doduse kakva novina takvi i novinari .. sto se ke.njac nije potpisao punim imenom ispot teksta
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 31 avg 2014, 08:05

bio sam na forumu evertona... navijaci i nisu bas ljuti na njega ono u fazonu dobio je lekciju i nece mu se vise ponovit
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 31 avg 2014, 08:34

Sta ce biti ljuti gubis 5-3 i tek si usao. Mada ne mogu da se otmem dojmu da Besic malo pretjetuje sa ovim potezima jos od prijateljskih utakmica.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 31 avg 2014, 08:40

Greske se svakom desavaju,a ova nije mogla u boljem momentu..Da ga malo opomene,upozori i sigurno ce Besic nauciti dosta iz toga,a da ce mu to smanjiti sanse da se bori za prvih 11 daleko od toga

kurvar
Kontakt:

Post Postao/la kurvar » 31 avg 2014, 08:52

:puke: :puke: koja stoka jbt

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 avg 2014, 08:54

Nema sta Besica opominjati. On treba da igra cim vise i tek tada ce se vidjeti njegova klasa. On ima (pre)veliku zelju da igra i poslje odlicnih igrara na SP on to opravdano ocekuje. On nije nikad ni bio igrac za klupe. Vjerovatno je zato i imao problema u HSV-u jer je zalio da igra. Nazalost najrealnije je da ce zaigrati u slucaju povrede McCarthya ili Barrya. ( kao sto su pojedini govorili i prije potpisa ovdje a za mnoge je bio Barry starac a McC prosjecan igrac - nerealna ocekivanja ) Ako se Gibson ne umijesa tada. Igrati ce kupove i grupe EL zasad.

Bila je mozda mala pogreska Martineza sto ga je stavio u zadnjih par minuta mada potpuno ocekivan potez da stavi igraca od 4 milke da pokupi neko iskustvo protiv Chelsea. Nazalost Besic ( najvjerovatnije nezadovoljan svojom minutazom ) zelio je da sa atraktivnim potezima pokaze u par minuta da bi morao on da igra. I zavrsilo je kako je zavrsilo. U svakom slucaju trebao bi odigrati obadvije utakmice za reprezentaciju po 90 minuta da malo povrati samopouzdanje zato jer je nas jedini pravi destruktivac.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 31 avg 2014, 08:59, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 avg 2014, 08:58

Ali kako ga ocrni komentator na SK-u, :lol:

Pretjerao je, u to nema sumnje. Ovo se ne smije ponoviti.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 31 avg 2014, 10:44

ugrozio karijeru :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 avg 2014, 10:51

Neutral je napisao/la:Ali kako ga ocrni komentator na SK-u, :lol:

Pretjerao je, u to nema sumnje. Ovo se ne smije ponoviti.
Pa, dobro, tek usao, utakmica spektakl... izgledalo je stvarno nevjerovatno s obzirom da mu je to bio prvi dodir s loptom za Everton, ali kad se sve malo ohladi bice to samo jedna od gresaka koje se dovele do gola protivnika. Ni prva, ni zadnja ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 31 avg 2014, 11:04

Nažalost, velika greška Muhameda. Uvijek kad sam ga gledao, izgledao je odgovorno i disciplinovano na poziciji zadnjeg veznog. Otkako je došao u Everton, ne znam što mu ovo treba. Pa ne igraš poziciju Barkleya pa da moraš igrati te riskantne poteze. Ti kad pogriješiš na svojoj poziciji, gol visi u zraku. Lopta i kad se vraća nazad, vraća se sa sigurnošću, a peta ne dolazi u obzir. Igranje nazad nije zajebancija nego samo kad si pod pritiskom pa da je ne nabiješ naprijed, vrati je nazad ali sigurno. Bgm, ne znam kako će Roberto reagovati na ovo, ali je sigurno da Mume mora brzo preći preko ovoga i na treninzima pokazati još više zalaganja, jer samo tako će pokazati i sebi i treneru da je ovo stvar prošlosti. Olakšavajuća okolnost jeste da se ovo desilo kod već gotovog rezultata i da Martinez ipak ima trenutno veće brige od ovog poteza, u vidu odbrane i prikupljanja bodova.
Mes Que Un Club

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2014, 11:08

Ma ajde, šta ima veze 3:5 ili 3:6 sasvim svejedno, mnogo gore bi bilo da je rezultat prije greške bio 1:1. A ovako, svi iz Evertona će brzo zaboraviti grešku kao I čitavu utakmicu.
Glupost jeste napravio, ali ovo treba da mu je velika škola.
Nema potrebe za pljuvanjem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 avg 2014, 11:15

Čitajući vaše komentare, pomislio sam u najmanju ruku da je iz čistog mira zakucao loptu u svoju mrežu. :problem: A ono greška koja se svakom može desiti kada izgori u želji da se dokaže u novom timu. Jedan Gerrard napravi kardinalnu grešku i uništi Liverpoolu možda posljednju nadu za titulu, a vi Mumeta razapeli zbog nečega što nije imalo utjecaja na rezultat. :roll:

Pretjerao je, pogriješio i skrivio gol, više mu neće pasti na pamet da se zayebava. Ovakve stvari se dešavaju prije ili kasnije svakom defanzivcu, nisu ništa neobično, a svakako posluže kao dobra škola za ubuduće.

Drž' se, legendo. :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 avg 2014, 11:59

Hahaha, počeli su i po Bešiću :tokralju: :tokralju:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 31 avg 2014, 12:09

Virtu4l je napisao/la:Hahaha, počeli su i po Bešiću :tokralju: :tokralju:
:facepalm:
Sta kazu... :think:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 31 avg 2014, 12:11

Nije mu ni lahko, došao je sa velikim očekivanjima sa SP, solidne pripreme odradio i nije vjerovatno znao da će se morati strpiti. Pprestao je igrati svoju igru zbog koje je na Svjetskom i uspio da dobije pažnju velikog broja europskih klubova, ponekad i fintirati kao da je riječ o igračima madjarske lige. Ali pametan je Mume momak, shvatio je gdje je pogriješio kad su ga 'otjerali' iz Bundeslige, tako da ce i sad shvatiti gdje grijesi i ispraviti to :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Muumii i 30 gostiju.