FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Camoranesi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Camoranesi » 30 avg 2014, 20:39

Bez pametovanja, filozofiranja, maštanja, bez prevelike euforije ući u narednu utakmicu sa Vitezom. Sa maksimalnim zalaganjem na terenu i respektom prema protivniku, uz naravno našu podršku sa tribina (ne očekujem da se napuni stadion, ali bar da nas bude što više da se da podrška klubu da nastavi niz pobjeda koje nas vode u vrh tabele) pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Kvalitetnija smo ekipa, evo Turković, Varea, Baša svi su se uigrali, Kosorić dobro odigrao u odbrani, Tomo proradio, Baja odličan, plus Nuspahić od kojeg očekujem da jede 'malu' djecu po krilu. Samo smireno, sabura i titula je tu ako Bog da, i Adžem je skontao gdje je griješio popravlja svoje propuste što me jako raduje.. Dosta toga sam napisao, možda i previše, možda je i malo nepovezano, samo hoću da skrenem pažnju na neke stvari, da ne srljamo.

FORZA LJOŽE! :kafa:
Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!

1921

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 30 avg 2014, 21:41

Starigrad samo kvaku na svakog oka sokolovog sto nadje dlaku u svakom jajetu. Nemas potrebe se sukobiti. Prozivat ce te dusmani na svakom porazu. Zeljo nemoze biti sa ovim ljudima losa sredina pa makar igrao u kantonalnoj.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 30 avg 2014, 21:47

Ovo je pobjeda koja nam je dala krila,sad imamo vremena da se bolje fizički pripremimo i uz možda 1-2 pojacanja uđemo još jači u nastavak prvenstva.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 avg 2014, 21:59

Ma pojacanja nista to je to sto imamo,sasvim dovoljno igraca s kojima samo treba raditi,vise i vise jer posjeduju ogroman potencijal koji treba izvuci do kraja.
Fizicka sprema,organizacija igre je nesto na cemu treba raditi ove dvije sedmice dok traje pauza.

Jos uvijek sam skeptican sto se Adzema tice,po meni nije opravdao ocekivanja,volio bih da je neko drugi tu,nadam se da grijesim i da cemo pozitivno biti iznenadjeni.Pobjedom protiv Viteza skidamo odredjeni teret,onda Sloboda nece biti pod moranje kao ove dvije prethodne tekme,i bice lakse igrati.Zato moramo Vitez ozbiljno shvatiti,napuniti Grbavicu i dati podrsku.
SLOBODA NAVIJAČIMA

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 30 avg 2014, 22:17

Odraditi neke mini pripreme. Bjesne! Domaće. Ne koštaju mnogo. Kondicione, fizičke. Ima da barem duplo više lete u narednim kolima. Jedino nas to može izvući i da odudaramo od ostalih miševa. Bez fizičke spreme - ZDRA'O! :nene:
Osim - drugo ime za Želju !

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 avg 2014, 22:22

Eh da bacim i ja misljenje. Pohvale idu za bekove, stooperi sasvim solidni. Sadikovic takodjer solidan. Jedan od dvojice koji su me obradovali igrom danas je Hasanovic. Dok igra kao danas nema potrebe nikog vracati na zadnjeg veznog bilo kojeg drugog igraca. Tomo danaas do gola ispod prosijeka,nadam se da ce malo doci sebi za ovih 10 tak dana,jer mora shvatiti da odlaskom Jamaka on mora biti taj koji ce drzat stvar u svojim nogama sto se tice naseg veznog reda. Memija pozrtvovan,ali previse temperamentan, jos jedan start danas bi ga kostao crvenog kartona. Bucan,jedan od dvojice za koje idu kritike. Pa Sejito ti moraas biti "vodja" navale a ne da zeznes sta se zeznut da u ofanzivi. Defanziva dobra. Bajic standardno dobar,danas se vidjelo kako mu godi jedan sa njim u napadu,da mu pravi prostor a i da ima s kim igrat. Gol je,znaci Boze :D Turkovic je danas pokazai sta znaci biti Zeljino dijete. Uz Eldara me najvise odusevio, momak gine al to sto loopta nece u gol i to ce da se promijeni. Kao sto on kaze ja bih citavu sezonu presjedio na klupi,samo da budemo sampioni. Varea odlican,vidi se da zna znanje. Basa sasvim solidan,odradio je fin dio posla zadnjih 5,6 minuta kad je trebalo loptu cuvati. Bijeli dresovi su nam nafakali :D :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 30 avg 2014, 22:53

[youtube][/youtube]

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 30 avg 2014, 22:55

Eh evo vidjeh i ovaj Bajin gol, vrhunski :mrgreen: sad mogu rahat umrijeti :lol: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 30 avg 2014, 22:57

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 30 avg 2014, 23:08

Au golčine Bajića , al Bučane kako ovo fuli hah
1921 !
05.06.1998

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 30 avg 2014, 23:09

Do prvog gola igra na nivou kantonalne lige. Drina malo bolja. Naši manje griješili nego protiv Radnika i odmah je protivnik bio skoro bezopasan. Mi se ne uspijemo nametnuti, protivnik borben i mmotivisan.
Onda ide vrhunski go Bajića. Nedo je pretrčao zaista mnog, svaka mu čast. Do kkraja poluvremena je bilo malo lakše igrati. Čist penal nije sviran nakon šuta Seje. Onda na kraju mrtva šansa za Seju. Čekamo drugo poluvrijeme.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 avg 2014, 23:44

Samo,sta Sejo radi Kvesi, to nije humano :roll:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 30 avg 2014, 23:47

Auuu pa ovo na Turkovicu je PENALCINA!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 31 avg 2014, 00:07

Poslije pregledanog meča, mogu reći da ne izgledamo tako loše,vidi se ta želja kod igrača, bit ćemo još bolji i spremniji kako ide prvenstvo, ja jedva čekam da Varea i Nuspahić budu spremni siguran sam da će to već biti puno bolji Željo.
Kako mi je sada lijepo bilo vidjeti kako se Adžem poslije tekme zagrli sa svakim našim igračem,imamo odličnu atmosferu u ekipi,sad je pauza nadam se da će je iskoristiti na pravi način.
Dušmani :tralala:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 31 avg 2014, 00:12

Bravo momci, vrhunski..kao i onaj drugi dio Zelje, na tribini ;)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 31 avg 2014, 00:19

Kad se prikljuci nuspahic,meni ova ekipa izgleda jako fino,sa dosta opcija I sa klupe.
Varea ce biti opasan drama,basa se jos trazi,ali vidi se da zna.
Imsmo dosta brzu ekipu,fali jedan dobar kreativac,ali to cemo valjda brzinom nadomijestit.
Mozda bi I varea mogao igrati tog ofanzivnog veznog.
Treba ici tekmu po tekmu,ali ja nesto navijacki razmisljam,2 pobijede na grbavici,I kad bi jednu sa strane u naredna 4 kola bilo bi super.
U tuzli nas ceka garant haos,a banjaluka nikad nije bila laka.
Mada meni nesto nakav optimizam u glavi,I misao da cemo biti sve bolji I opasniji,I vidim cak I neku sirinu u igri a I brate fino mi ovaj varea izgleda u nasem dresu,bice on pojacanje.
Odbrana nam malo skripi,stana puno bolji od colica,bogdanovic ili zeljkovic,sta je tu manje losa opcija,ne znam ali tanki smo smo nazad,kvesa se malo ko vraca,a anto na golu mi je suhveli skroz.noramo to popravit,trebace nam u ovim gostujucim tekmama.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 31 avg 2014, 00:27

Bolje drugo poluvrijeme, ali tek poslije zasluženog isključenja njihovog igrača. Do tada kao i prvo, ne možemo se nametnuti. Pacerski smo go primili, ono se ne smije dešavati. Ono nad Turkovićem se moglo komotno svirati.
Nedo se fakat trudi i kao plod toga je došla odlična asistencija. Varea fakat zna igrati lopte, samo da se još spremi da može odigrati barem 70 minuta i bit će odličan tandem sa Bajićem, Bajićeva nonšalancija me nekad zadivi, a nekad iznervira. Ali nema veze to je fudbalski zato je i dao onakav go. Dobar je Baja samo neka nastavi raditi. Memija gine i dobro je prošao mogao mu je sudija komotnodati drugi žuti, sreća pa izađe, da li zbog povrede ili je Adžem skonto da je bolje da ga on vadi nego da ga sudija istjera. Sve u svemu, momci su dosta pretrčali i zasluženo pobjedili. Šteta što na sredini samo nemamo kakvog dobrog znalca i jednog iskusnog rutinera nazad. Bila bi to solidna ekipica kad se posloži i fizički spremi da može stoju pretrčati.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 31 avg 2014, 00:28

Kad se prikljuci nuspahic,meni ova ekipa izgleda jako fino,sa dosta opcija I sa klupe.
Varea ce biti opasan drama,basa se jos trazi,ali vidi se da zna.
Imsmo dosta brzu ekipu,fali jedan dobar kreativac,ali to cemo valjda brzinom nadomijestit.
Mozda bi I varea mogao igrati tog ofanzivnog veznog.
Treba ici tekmu po tekmu,ali ja nesto navijacki razmisljam,2 pobijede na grbavici,I kad bi jednu sa strane u naredna 4 kola bilo bi super.
U tuzli nas ceka garant haos,a banjaluka nikad nije bila laka.
Mada meni nesto nakav optimizam u glavi,I misao da cemo biti sve bolji I opasniji,I vidim cak I neku sirinu u igri a I brate fino mi ovaj varea izgleda u nasem dresu,bice on pojacanje.
Odbrana nam malo skripi,stana puno bolji od colica,bogdanovic ili zeljkovic,sta je tu manje losa opcija,ne znam ali tanki smo smo nazad,kvesa se malo ko vraca,a anto na golu mi je suhveli skroz.noramo to popravit,trebace nam u ovim gostujucim tekmama.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 31 avg 2014, 00:34

broje li se tebi postovi kad ih ovo duplo napises i jel sad imas 1704 posta ili 852 ?? i kako to radis ??
habib

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 31 avg 2014, 01:28

samo se nadam da ce poslije pauze biti 100% spremni nuspahic i varea, bicemo mnogo mnogo opasniji... jos ako bi kakav desztuktivac sletio... :kafa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot i 11 gostiju.