FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jalehordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jalehordas » 07 mar 2010, 09:37

Emir_ZENICA je napisao/la:Dobra je koreografija...Vjerovatno se odnosi na utakmicu sa Slobodom :D

Cestitke na pobjedi ;)
hvala i vi ste dobili valjda cete se i vi malo dici
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 07 mar 2010, 09:41

jalehordas je napisao/la: hvala i vi ste dobili valjda cete se i vi malo dici
Nadam se i ja ,Hvala i tebi ;)
A C A B !

alibi

Post Postao/la alibi » 07 mar 2010, 10:30

Predjeno gradivo sinoc,moze se reci.Zadovoljan sam,bodovi se pisu a ni igra nije bila losa.Jbg ako je neko mislio da ce biti olako vara se jer protiv ekipa koje se dodju braniti je vrlo nezgodno igrati.Plus losi uslovi za igru.Hvala sjeveru na perfektnom izdanju.LJUBAV NASA NE POZNAJE GRANICE.FCS.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 mar 2010, 13:19

rezultatom sam zadovoljan, igrači su to rutinski odradili :P SJEVER kao i uvijek fenomenalan
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 07 mar 2010, 13:59

svaka cast na pobjedi, ali u novinama pise da je bilo 3.000 gledalaca, ocekivao sam da ce vas biti vise s obzirom na pauzu koja je trajala vise od 3 mjeseca ocekivao sam bar 5.000-6.000 jest da je bilo hladno al je bilo i suncano jucer, grbavica je po hladnom i oblacnom vremenu bila skoro popunjena, 9.000 ljudi ;) u svakom slucaju cestitke na pobjedi :D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 mar 2010, 17:57

nedaTM87 je napisao/la:svaka cast na pobjedi, ali u novinama pise da je bilo 3.000 gledalaca, ocekivao sam da ce vas biti vise s obzirom na pauzu koja je trajala vise od 3 mjeseca ocekivao sam bar 5.000-6.000 jest da je bilo hladno al je bilo i suncano jucer, grbavica je po hladnom i oblacnom vremenu bila skoro popunjena, 9.000 ljudi ;) u svakom slucaju cestitke na pobjedi :D
nocni termin kume je bio...idioti stavili u 18 00 :roll: :roll: ...i ne mozes poredit vasu tekmu protiv celika i nasu sa modricom ....tad je bas lijep dan bio...a ovdje nenormalni minus....svaka cast svima koji su se smrzli...pa eto haj nek je 3000 milje bilo...sasvim solidno s obzirom na protivnika i malo je rec minus :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 07 mar 2010, 18:16

sarajlija89 je napisao/la:
nedaTM87 je napisao/la:svaka cast na pobjedi, ali u novinama pise da je bilo 3.000 gledalaca, ocekivao sam da ce vas biti vise s obzirom na pauzu koja je trajala vise od 3 mjeseca ocekivao sam bar 5.000-6.000 jest da je bilo hladno al je bilo i suncano jucer, grbavica je po hladnom i oblacnom vremenu bila skoro popunjena, 9.000 ljudi ;) u svakom slucaju cestitke na pobjedi :D
nocni termin kume je bio...idioti stavili u 18 00 :roll: :roll: ...i ne mozes poredit vasu tekmu protiv celika i nasu sa modricom ....tad je bas lijep dan bio...a ovdje nenormalni minus....svaka cast svima koji su se smrzli...pa eto haj nek je 3000 milje bilo...sasvim solidno s obzirom na protivnika i malo je rec minus :D
4000, po svim izvjestajima, kad si rekao 1000 zestoko si bio pogrijesio
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 mar 2010, 18:17

Normala je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Normala je napisao/la:Znam provjereno da su se mali plavi pravo ponadali da cemo kiksati i da su pomno pratili izvjestaj sa Koseva, medjutim morali smo ih razocarati :)
Ti mora da si se smrznuo dobro na AHF stadionu! Jadan nebio ko je to ocekivao da ce Sarajevo kiksati protiv Modrice koja je ostala bez 5-6 najjacih igraca na pauzi i koja je pri tome i danas bila bez jos 4 igraca. Znaci devet prvotimaca. Naprotiv, ocekivao sam da ce Sarajevo bez problema da uvali 3-4 komada i vjerovatno i bi da je utakmica bila u 15:00.
Dokle ide paranoja iliti .. 8-)
Joj lika,ja tebi moram sad podnositi izvjestaj gdje sam sjedio na kafi i kako sam slucajno slusao pricu manijaka kako pricaju "joooj **** majku da hoce kiksati sutra volio bi nego ove pare na kladionici" i slicne price...
Pa kako me drug manijak onako kao fol nazvao u 60-toj minuti i pita "sta je to, jel jos 1-0 , imaju li oni kakvih sansi" Ponadao se strumf da bi mogla neka frljoka uci.
Prema tome nemoj pametovati duse ti, znam vrlo dobro sta se desava oko mene, a vecina strumfova je danas prizeljkivala cudo ili ti ga kiks Sarajeva pa da se nasladjuju danima...
Da me zanima gdje pijes kafu i gdje provodis dane pitao bih te to, ne bi cekao da mi ti sam kazes.

Kazem kako razmislja svaki NORMALAN navijac Zelje a i Sarajeva. Znaci, na utakmicama protiv onakve Modrice ni jedan realan navijac Zelje nije ocekivao kiks Sarajeva. Eto vjerujem da si cuo te nekakve koji su govorili da hoce Sarajevo izgubiti ali to su samo njihove puste zelje. Kad igrate na strani APSOLUTNO se nadam da zijanite i to cu uvjek reci.

Vjerovatno ti i svi ostali navijaci Sarajeva jedva cekate da Zeljo pobjedi, kako kuci tako i na strani .. 8-)

Necu vise da vam s.rem po temi. Pozdrav!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 07 mar 2010, 18:21

van pameti je bilo u 18, isto kao da smo mi bili 15 godina u mraku bez struje, pa da smo zeljni nocni tekmi kao neki drugi
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 mar 2010, 18:22

maroonboy je napisao/la:
4000, po svim izvjestajima, kad si rekao 1000 zestoko si bio pogrijesio
reko sam milja i po :D ...al sto ti rece dosta raje je kasnilo..pa bice da se napunilo kasnije :D uglavnom posjeta na sjeveru dosta dobra pa cak i vise od tog s obzitom na okolnosti a zapad istok standardno...

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 07 mar 2010, 19:13

Moje misljenje da nakon pocetka ovog dijela prvenstva vi uzimate titulu sigurno,jedino vam mogu pomrsiti racune komsije sa Grbavice :)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 mar 2010, 19:37

maroonboy je napisao/la: van pameti je bilo u 18, isto kao da smo mi bili 15 godina u mraku bez struje, pa da smo zeljni nocni tekmi kao neki drugi
svasta mozes ocekivati od nase uprave
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 07 mar 2010, 19:48

pik je napisao/la:Moje misljenje da nakon pocetka ovog dijela prvenstva vi uzimate titulu sigurno,jedino vam mogu pomrsiti racune komsije sa Grbavice :)
sacekaj drug dok im dodje prvi tezi protivnik

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 07 mar 2010, 19:54

Alaimu hvala ti na onim rijecima
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 mar 2010, 20:01

ZELJO MOJA je napisao/la:
pik je napisao/la:Moje misljenje da nakon pocetka ovog dijela prvenstva vi uzimate titulu sigurno,jedino vam mogu pomrsiti racune komsije sa Grbavice :)
zelju smo dobili na grbavici (1:2), protiv zrinjskog smo pokradeni samo tako (1:1), protiv sirokog smo imali nekoliko odlicnih sansi ali igraci nisu bili precizni (1:0), protiv borca smo jako dobro igrali i na kraju pobijedili (0:1).....zeljo, zrinjski, siroki i borac dolaze na kosevo

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 07 mar 2010, 20:06

jalehordas je napisao/la:Alaimu hvala ti na onim rijecima
al kad reče voditelj kaže izgubili ste na zelenom terenu... :mrgreen: alaim samo što nije zaplako :!: hoće 3 boda koja nisu zaslužili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 07 mar 2010, 20:08

Mirza_Hordas je napisao/la:
zelju smo dobili na grbavici (1:2), protiv zrinjskog smo pokradeni samo tako (1:1), protiv sirokog smo imali nekoliko odlicnih sansi ali igraci nisu bili precizni (1:0), protiv borca smo jako dobro igrali i na kraju pobijedili (0:1).....zeljo, zrinjski, siroki i borac dolaze na kosevo
drug sjecas li se kako ste dobili na grbavici

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 07 mar 2010, 20:15

Harinjo ako nemas nista pametnije da napises nemoj se ni javljat majke ti,idi cekaj igrace pa slavite do jutra HISTORIJSKU pobijedu zelje... 8-)
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 07 mar 2010, 20:26

ZELJO MOJA je napisao/la:drug sjecas li se kako ste dobili na grbavici
2:1 koliko se sjećam, kako smo dobili. Hmm, nošeni pjesmom Hordi, naši igrači letili po terenu i uvalili vam dvicu. Mada ako hoćeš iskreno, imali smo puno težih protivnika od vas u ovoj našoj premier ligi, kako na terenu tako i na tribinama! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 07 mar 2010, 20:35

drug sjecas li se kako ste dobili na grbavici
po tvom misljenju je nezasluzena pobjeda jel :?: :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 7 gostiju.