BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar
begovic zadnja linija salihovic sunjic bicakcic salihovic dva zadnja vezna medunjanin i besic dva prednja vezna lulic i pjanic i napad dzeko i ibisevic za lihtenstajn 4-4-2 a za cipar 4-5-1 umjesto vede hajrovic ili visca .
bordobijeli je napisao/la:begovic zadnja linija salihovic sunjic bicakcic salihovic dva zadnja vezna medunjanin i besic dva prednja vezna lulic i pjanic i napad dzeko i ibisevic za lihtenstajn 4-4-2 a za cipar 4-5-1 umjesto vede hajrovic ili visca .

Kad' tačno počinje tekma BiH Lihtenštajn ? (satnica)
- Goalgetter
- Kontakt:
18:00hHariTz je napisao/la:Kad' tačno počinje tekma BiH Lihtenštajn ? (satnica)
HvalaGoalgetter je napisao/la:18:00hHariTz je napisao/la:Kad' tačno počinje tekma BiH Lihtenštajn ? (satnica)

U 17h je tekma, a ne u 18.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na rezultati . com stoji da je u 18h. Do njih je onda. Sry na gresci.Coraco je napisao/la:U 17h je tekma, a ne u 18.

Tanka nam je odbrana skroz realno, Šunjić i Bičakčić su jedini koji igraju u svojim klubovima, Mujdža nešto hoće-neće, Sejo ne igra, Vranješ ja ne znam ima li kluba uopšte, Avdiju neću ni spominjati..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Aha, vidim na reprezentacija. ba portalu piše kao u 20:30, pa jedan kaže ovako ili onako..Coraco je napisao/la:U 17h je tekma, a ne u 18.
Ugl. hvala ti

Umjesto Vede Hajrović i Višća? Ja ne znam koliko dugo ti pratiš reprezentaciju, ali napad nam je najubojitiji kad igraju Džeko i Vedo zajedno, Vedo "skida" dosta posla sa Džeke, protivnički odbrambeni igrači ne moraju posvećivati pažnju samo Džeki, itd... Uz to, konačno malo smanjite očekivanja u odnosu na Hajrovića i Višću, molim vas.bordobijeli je napisao/la:begovic zadnja linija salihovic sunjic bicakcic salihovic dva zadnja vezna medunjanin i besic dva prednja vezna lulic i pjanic i napad dzeko i ibisevic za lihtenstajn 4-4-2 a za cipar 4-5-1 umjesto vede hajrovic ili visca .
I u Man Cityju, najčešće igraju dva špica, skoro pa uvijek je Džeko starter, Pellegrini praktikuje igru sa dva špica, jedan brz i pokretljiv (najčešće Aguerro) i jedan spor i visok (najčešće Džeko), igra sa dva špica najbolje odgovara Džeki.
Dalje - Salihović na beku? Igrao je to, al to nije baš najbolje izgledalo, uz to ima problema u Hoffenheimu. Prije Lulić da tu bude.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
Uvijek kad imamo oba spica na raspolaganju, treba sa njima i igrati. Osim mozda protiv Belgije, ali za to ce jos da bude vremena. U ovom slucaju, protiv Kipra, naravno da cemo poceti sa Ibisevicem i Dzekom.
Pitanje je samo kako ce Pape posloziti sredinu iza njih dvojice. Ima mnogo opcija, sa Lulicem i Hajrovicem po krilima, Pjanic i Mume u sredini, ili ipak sa Medom, Pjanicem, Besicem i Lulicem. Ostaje da vidimo.
Pitanje je samo kako ce Pape posloziti sredinu iza njih dvojice. Ima mnogo opcija, sa Lulicem i Hajrovicem po krilima, Pjanic i Mume u sredini, ili ipak sa Medom, Pjanicem, Besicem i Lulicem. Ostaje da vidimo.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Formacija sa dva klasična napadača je prevaziđena i zastarjela. Nema mjesta za nju u modernom fudbalu, pogotovo ne u našem stilu igre.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nema mnogo opcija nego su stvari jasne da nemogu biti jasnije. Ako se Pape odluci da odigra sa 4-4-2 onda ce opet igrati sa laznim ( desnim ili lijevim krilom Vedom ). Zasto ?? Pa zasto jer Pape uvijek zeli igrati sa trojicom igraca jakih na lopti u sredini terena, tako da ostaje mjesto samo za jedno krilo. Jedini kompromis za kojega se on najvjerovatnije nece odluciti ( jer je previse engleski stil a ne nas od noge do noge ) je nesto ovako:Goalgetter je napisao/la:Uvijek kad imamo oba spica na raspolaganju, treba sa njima i igrati. Osim mozda protiv Belgije, ali za to ce jos da bude vremena. U ovom slucaju, protiv Kipra, naravno da cemo poceti sa Ibisevicem i Dzekom.
--------------- Besic ---------------
Hajrovic ---- Pjanic -------- Lulic
---------- Vedo ---- Dzeko --------
Protiv Kipra ce igrati najvjerovatnije ovako:

( Ili mozda umjesto Hajrovica da zaigra Visca/Salihovic na lijevom krilu. Samo onda cemo igrati sa laznim desnim krilom ).
Sto se tice Lichtensteina tu bi trebali debitovati Prcic i Cimirot. Ogi i Susic bi trebali odigrati bar 60-tak minuta i poceti ce sa Dzekom i Vedom od pocetka. Mozda cak isproba i Prcica na krilu jer je tu manja konkurencija. Zaigrat bi trebao i Fejzic u drugih 45 minuta ako bude vec poslje prvog poluvremena dva ili vise golova razlike.
Mi Kipar pobjedit necemo i na zalost zavrsicemo ko 4 na kraju.
- samoposteno
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Mi Kipar pobjedit necemo i na zalost zavrsicemo ko 4 na kraju.

- tyler durden
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:Mi Kipar pobjedit necemo i na zalost zavrsicemo ko 4 na kraju.

Stavi jos jednog...Lulicmoze beka,Sejo takodje..Ako Lulic na beka onda Visca na krilo..sta je problem..Fali Kolasinac al sta je tu je...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mujdza ce biti spreman za danasnju utakmicu Freiburga protiv Gladbacha, sto znaci da Pape moze na njega da racuna i za ove sljedece dvije utakmice.
Spremio sam transparent za Avdiju i sad' Mujdža spremanGoalgetter je napisao/la:Mujdza ce biti spreman za danasnju utakmicu Freiburga protiv Gladbacha, sto znaci da Pape moze na njega da racuna i za ove sljedece dvije utakmice.

- Goalgetter
- Kontakt:
Ulazi Avdo sa klupe, bez sikirancije.HariTz je napisao/la:Spremio sam transparent za Avdiju i sad' Mujdža spremanGoalgetter je napisao/la:Mujdza ce biti spreman za danasnju utakmicu Freiburga protiv Gladbacha, sto znaci da Pape moze na njega da racuna i za ove sljedece dvije utakmice.

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, HariTz i 26 gostiju.