Ma ne bi se reklo da ima previše pljuvanja trenutno , ovo je ništa kako "pljuvači" prorade kada su u pitanju neki drugi naši igračiQuePasa je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ima pljuvaca nasih reprezentativaca koji cekaju bilo koji kiks da bi mogli izaci iz rupica. FUJ . Sto se tice Besica po meni smo i mi krivi kao narood,dizali ga previse u nebesa ali tako je kod glupog Bosnje... **** euforija. On je igrac sa nevjerovatnim samopouzdanjem i siguran sam da nece ovo utjecati mnogo na njega i da ce se nakon pauze vratiti jos jaci. Slijede utakmice u evropskoj ligi pa one capital cupu i svakako prilika da se nametne i da aBd izbaci Barrya iz postave. A vi pljuvaci ga poduvajte hladno.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Cuj citas na njihovom forumu, zarajaca je napisao/la:Evo čitam komentare na njihovom forumu, ne zamjeraju mu puno, kažu nema veze kad im je odbrana i tako loša bila cijelu utakmicu.
Daleko od toga da su klocevi ali ta cetiri lika sto si vaveo su zesce p.e.d.e.r.cine, razlicitih nacionalnosti. Zbog te cinjenice zapadni liberalno nastrojeni strucnjaci po koncesusu smatraju da seksualno opredjeljene pozitivno dijeluje na kvalitet gonicha baluna. Naime ovaj stav kategoricno demantuju iz konzervativnog miljea strucnjaka. Mor` bit bidne, mor' bit ne bbidddne.bordobijeli je napisao/la:ma to je tako narocito na forumima ,ne treba to uzimati za ozbiljno ,ovdje se moglo procitati i da su klocevi dzeko ,spahic ,ronaldo ,mesi itdHead je napisao/la:Kako bosnju raduje kiks naseg igraca ne bi li izmigao iz rupe i poceo sa svojim inferiornim pljuvanjem.![]()
Prvo Dzeko, pa su se okomili na Cimirota a evo sad na Besica.
Glupi i retardirani Bosnjo.
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 30 avg 2014, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Re: Odg: Muhamed Bešić
Ma i mislio sam generalno na sve nase reprezentativce. Ali znam ja nas yebo ti nas.ajaca je napisao/la:Ma ne bi se reklo da ima previše pljuvanja trenutno , ovo je ništa kako "pljuvači" prorade kada su u pitanju neki drugi naši igračiQuePasa je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ima pljuvaca nasih reprezentativaca koji cekaju bilo koji kiks da bi mogli izaci iz rupica. FUJ . Sto se tice Besica po meni smo i mi krivi kao narood,dizali ga previse u nebesa ali tako je kod glupog Bosnje... **** euforija. On je igrac sa nevjerovatnim samopouzdanjem i siguran sam da nece ovo utjecati mnogo na njega i da ce se nakon pauze vratiti jos jaci. Slijede utakmice u evropskoj ligi pa one capital cupu i svakako prilika da se nametne i da aBd izbaci Barrya iz postave. A vi pljuvaci ga poduvajte hladno.![]()
Ma vala je svaki nas igrac decekao svojih 5 minuta sto se pljuvaca ticeajaca je napisao/la:Ma ne bi se reklo da ima previše pljuvanja trenutno , ovo je ništa kako "pljuvači" prorade kada su u pitanju neki drugi naši igračiQuePasa je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ima pljuvaca nasih reprezentativaca koji cekaju bilo koji kiks da bi mogli izaci iz rupica. FUJ . Sto se tice Besica po meni smo i mi krivi kao narood,dizali ga previse u nebesa ali tako je kod glupog Bosnje... **** euforija. On je igrac sa nevjerovatnim samopouzdanjem i siguran sam da nece ovo utjecati mnogo na njega i da ce se nakon pauze vratiti jos jaci. Slijede utakmice u evropskoj ligi pa one capital cupu i svakako prilika da se nametne i da aBd izbaci Barrya iz postave. A vi pljuvaci ga poduvajte hladno.![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Donnie Darko
- Kontakt:
mi forumasi smo krivi. digli ga u nebo, nahvalili ga na sve strane, stid treba da nas bude. nista nismo naucili od slucaja seo. ovo je bilo upozorenje samo, nesto kao autogol sea protiv argentine. sad dobro razmislite kako cete pisati poslije ovoga jer znamo sta slijedi ako nastavimo kao do sad.
Pa hajde da se dogovorimo da ih ne hvalimo previšeDonnie Darko je napisao/la:mi forumasi smo krivi. digli ga u nebo, nahvalili ga na sve strane, stid treba da nas bude. nista nismo naucili od slucaja seo. ovo je bilo upozorenje samo, nesto kao autogol sea protiv argentine. sad dobro razmislite kako cete pisati poslije ovoga jer znamo sta slijedi ako nastavimo kao do sad.
-
Nerminovic
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije strasno, desava se. Poceo je dobijati minutazu, pokazace on uskoro svoj kvalitet.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Steta za ovo. Dobro je pa je sve bilo zavrseno pa ovo nista ne znaci.
- Consigliere
- Kontakt:
Kao prvo, Martinez nije nista kriv. Ponudi mu je debi u trenucima kad nije mogao klubu napraviti nikakvu vecu stetu, u utakmici koju su vec izgubili. Dakle, nije imao pritisak.
Kao drugo, sam je kriv. Sklon je ovim rizicnim potezima, a igra na odgovornoj poziciji.
Kao trece, ovo ce biti aktuelno jos sutra, zaboravice se brzo i ne vjerujem da ce na njega ostaviti ikakve poseljedice, a tesko da ce mu i Martinez ista zemjeriti.
Kao drugo, sam je kriv. Sklon je ovim rizicnim potezima, a igra na odgovornoj poziciji.
Kao trece, ovo ce biti aktuelno jos sutra, zaboravice se brzo i ne vjerujem da ce na njega ostaviti ikakve poseljedice, a tesko da ce mu i Martinez ista zemjeriti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- BluesForever
- Kontakt:
Jedan Gerrard i dan danas pravi greške u utakmicama koje Liverpool koštaju titulu i šta ima veze ako je Muhamed pogriješio u debiu.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ovo je vjerojatno najgori start jednog igrača u povijesti Premiershipa 
Ako ovako nastavi mogao bi se on uskoro vratiti u Ferencvaroš.
Caeruleus je napisao/la:Ovo je vjerojatno najgori start jednog igrača u povijesti Premiershipa
Ne znam sta je pogrijesio ali dok je igao u HSV-u imao je par pogresnih pass lopti koje su kostaletada je igrao na poziciji štopera sad kao DMF moze pogrijesit i da ne kosta klub po rezultat...Elvir rahimic je bio klasicni DMF bez puno pretjerivanja dobro se postavlja cita igru pravovremeni startovi..
De nemoj pricati bezveze,kad nemas nista pametno reciCaeruleus je napisao/la:Ovo je vjerojatno najgori start jednog igrača u povijesti Premiershipa
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sad sam vidio na net-u peta Bešića bespotrebno skroz ne znam zašto mu je to trebalo daleko su bili štoperi od njega vjerovatno je htio da impresionira publiku..hm
E jesam se nasikiro sad kad pogleda' video
Muhamedu je izgleda ravno do mora
Muhamedu je izgleda ravno do mora
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Previše halabuke se diglo oko ničega. Uš'o mlad igrač željan dokazivanja u najjačoj ligi na svijetu,pokušao prodati jednu foru,nije uspjelo,pao gol i kraj priče.
Problem će biti ako ponovi sličnu grešku,a sumnjam da je toliko ograničen!
Problem će biti ako ponovi sličnu grešku,a sumnjam da je toliko ograničen!
A.F.C. Bournemouth!
U debiju se opametio, nece vise 
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Biće to dobro 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.