FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Užasno loše drugo poluvrijeme za mene Pep počinje gubiti kredibilitet, ubija igru Bayerna, i pored toga što je gol Šalke dao rukom. Ponovo igra bez ideje i sa ovakim današnjim Bayernom moralo se lakše proći kroz Glezenkirhen morali smo ih samljeti. Ako ovako nastavi Pep ubijati igu Bayerna mislim da neće još dugo ostati na klupi našeg kluba
kakva formacija pa igrali smo 4-2-3-1 istu formaciju kao pod yuppom ,al je izgleda postala navika nakon lose tekme svaljivati krivicu na formaciju.
Shaqiri(kugla) nema sta traziti u bayernu
Gotze nevidljiv nema ga u napadu ni u odbrani, Bernat je vise uradio u ono sto je usao nego Gotze u citavoj tekmi
Rode se trudio i svaka cast na tome
ali samo kakav ce biti tandem XAbi i Basti ludilo......
Shaqiri(kugla) nema sta traziti u bayernu
Gotze nevidljiv nema ga u napadu ni u odbrani, Bernat je vise uradio u ono sto je usao nego Gotze u citavoj tekmi
Rode se trudio i svaka cast na tome
ali samo kakav ce biti tandem XAbi i Basti ludilo......
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Nerminovic
- Kontakt:
Pep gusi gotzea sa ovim pozicijama nije to ni sjena maria iz bvb-a, al sve u svemu fali vam igraca dosta tako da nema mjesta panici i ovi sto jedva cekaju nije da vas volim [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH](naprotiv ne volim ni malo[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]) ali realno gledajuci bicete za klasu jaci kad se vrate robben i frank plus bastin
-
- Kontakt:
Mnogo lose i sa ovakvim timom ste trebali bar 3 komada utrpati,mnogo sta ne stima u ovom Bajernu i to se vidi na terenu kao da su igraci izgubljeni.
Niste danas zasluzili pobjedu iako je gol Salkea postignut rukom.
-
- Kontakt:
Neko rece ovo je najjaci Bayern svih vremena, smijesna i zalosna konstatacija. Ne igraju imena drugovi moji, sistem je sve u ovoj igri a nasi igraci djeluju ko ovce na terenu, a gdje i nece sad je formacija 3-4-3 pa onda 3-5-2, pa nekad se ubaci i 4-2-3-1 i onda se ocekuje da ekipa djeluje uigrano
Nije meni krivo sto smo igrali 1:1 protiv u ovom trenutku slabog Salkea, vec mi je krivo da se stvari postave kako bi trebale raskovali bi i njih i sve ostale klubove kako u Bundesligi tako i u Europi.

Nije meni krivo sto smo igrali 1:1 protiv u ovom trenutku slabog Salkea, vec mi je krivo da se stvari postave kako bi trebale raskovali bi i njih i sve ostale klubove kako u Bundesligi tako i u Europi.
To ono u stilu da vise vjerujemo tebi a ne svojim ocimarikimo je napisao/la:Samo za informaciju, igralo se najklasičnijih 4231, kao kad je Jupp bio...

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Preslikana utakmica sa Wolfsburgom samo sto ovaj put nismo uspjeli pogoditi dva puta.
Primamo u obje utakmice golove nakon igranja rukom protivnika ali eto to je minimalna greska i nije se bas ono moglo sankcionisati.
Drugi dio smo odigrali katastrofalno, evidentno je da ekipa jos uvijek nema snage za svih 90 minuta tako da kako sezona bude odmicala ocekujem sve vise vremena da igraju kao u vecerasnjih prvih 20 minuta.
Rode me na pocetku odusevio ali je kasnije i on prop'o i izgubio nekoliko lopti ali sta je tu je.
Bice ovo sve dobro dok se jos vrate najbitniji igraci a siguran sam da bi i ovo veceras dobili da smo imali Robbena umjesto Shaqirija koji polako ali sigurno sebi zatvara vrata Bayerna.
Veceras je odigrao preko neke stvari ali i ja bih kada znam da najvjerovatnije napustam ekipu do kraja mjeseca.
Xabi se mora jos jednom pohvaliti, strasan igrac.
Strasan je bio i Lewa ali nije mogao sam sve uraditi.
Primamo u obje utakmice golove nakon igranja rukom protivnika ali eto to je minimalna greska i nije se bas ono moglo sankcionisati.
Drugi dio smo odigrali katastrofalno, evidentno je da ekipa jos uvijek nema snage za svih 90 minuta tako da kako sezona bude odmicala ocekujem sve vise vremena da igraju kao u vecerasnjih prvih 20 minuta.
Rode me na pocetku odusevio ali je kasnije i on prop'o i izgubio nekoliko lopti ali sta je tu je.
Bice ovo sve dobro dok se jos vrate najbitniji igraci a siguran sam da bi i ovo veceras dobili da smo imali Robbena umjesto Shaqirija koji polako ali sigurno sebi zatvara vrata Bayerna.
Veceras je odigrao preko neke stvari ali i ja bih kada znam da najvjerovatnije napustam ekipu do kraja mjeseca.
Xabi se mora jos jednom pohvaliti, strasan igrac.

Strasan je bio i Lewa ali nije mogao sam sve uraditi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
prvih 20-25min je bilo fantasticno...cilj treba da bude da se onakva igra odrzi sto duze...jos zamislite situacije da igraju onako kao u prvih 20min al na desnoj strani Robben umjesto Shaqa...i naravno Gotze sa onakvim pristupom moze samo sjediti na klupi...trcanje nula bodova...a i Dante po ne znam koji put gubi zracni duel...
Centre forward je napisao/la:Dante je bivši, nije više to to. Šaćir ne zna Đe će, pogubio se frajer k'o abdest. U ozbiljnom Bayernu on mjesta nema. isto važi i za Gecea.
Dante pa skoro da se mogu sloziti,jednostavnoon je spor za ovakav stil koji peponja forsira ,godine vec lagano pocinju ciniti svoje ,on sigurno ali lagano pada i sve ce se teze moci izboriti za prvih 11,to je vec primjetno od drugog djela prosle sezone .
Sto se mene tice djerdan ovom tekmom je zatvorio i posljednja vrata sto se tice prvih jedanaest ,igra sto mora jer nemamo zamjene za ribaca,on je po meni zavrsio svoju karijeru u bayernu imao je dvije sezone da se pokaze narocito prosle sezone i to je to, bayern je veliki klub i nema se mnogo vrmena za cekanje ili valjas ili ne , imao je dosta krede,prodati ga pa kud puklo da puklo.Nije on los igrac ,ali kvalitetom nedovoljan realno za bayern .
Kod gecea se mora nesto pod hitno mjenjati i dati mu do znanja neke stvari,covjek je jednostavno postao lijen sto se moglo vidjeti nakon prosle sezone ,ili je zasita u vecem padu forme od dolaska iz BVB samo se bojm da ne dobijemo u geceu novog djerdana ,da li je to razlog veoma visok ugovor koji je postpisao pa se olijenio ili je nesto drugo to ce se morati vrlo brzo rasciti,masno je placen ,prima masnu palu ocekuju se i i gre za taj novac.
misljenja sam da sve dk se ne vrati noramlna formacija 4231 mi nemamo sta traziti nesto vise u Lp a u BL cemo opet nekako na misice ali realno u LP tesko ista ,kontraske momcadi ce nas izmasakrirati realno.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
ne bas tri komada ali moglo se pobjediti.Bayern igra kakoje igrao prosle seze postigne se gol dva i onda slijedi pad u igrikinder_jaje je napisao/la:Mnogo lose i sa ovakvim timom ste trebali bar 3 komada utrpati,mnogo sta ne stima u ovom Bajernu i to se vidi na terenu kao da su igraci izgubljeni.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 30 avg 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
i sta kazu kolege, minimalno finale lp
ako nastave ovako, nemaju sta traziti protiv reala, barce, atletika, sitija ili celzija.

ako nastave ovako, nemaju sta traziti protiv reala, barce, atletika, sitija ili celzija.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sekerbay je napisao/la:i sta kazu kolege, minimalno finale lp![]()
Amidza ha cuj , sa ovakim kadrom to ako ne ostvari reko sam sto puta i reci cu opet slobodno neka ide iz bayerna ,nije me briga hoceli igrati 352 iii 343 ili 4231 nebitno ,neka ta formacija funkcionise i daje rezultat ,zaista ne bio muy u kozu u slucaju blama ,to ce mu biti ogromna mrlja u karijeri .Sve sto je zelio dobio je,sada je sve na njemu i samo njemu i nikome vise.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 30 avg 2014, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ovog đerdana treba kaparisat što prije to bolje! Tražit novog, pa bolje da igra Green a oni ga šalju na posudbu..
Šaćir je slab, gubi loptu ko od šale i ne znam što ga dovedoše..ž
On da bude Robberyu zamjena...pihh
Šaćir je slab, gubi loptu ko od šale i ne znam što ga dovedoše..ž
On da bude Robberyu zamjena...pihh
Sva sreća pa ih nikad manje nisam pratio unazad recimo 20ak godina, inače bih psovao kao kočijaš.
Kao što reče kolega BuLi
Slažem sa i sa CF-om, jer je prozvao rihtige lojte, odnosno mekušce. Pod ovim mislim pogotovo na četvrtastog (po vama kugla) i šminkera koji pada strmoglavom brzinom. On me najviše brine, jer se zna da može i umije, dok je kugla trebao još prije otkotrljati.
Kao što reče kolega BuLi
Žalosno i što je najgore jedni te isti stagniraju tako da smo žestoko ovisni od (opet) jednih te istih vedeta, kojih kada nema nastaju veliki problemi (kao što se u današnjoj utakmici pokazalo).Bundesliga je napisao/la: Ne igraju imena drugovi moji, sistem je sve u ovoj igri a nasi igraci djeluju ko ovce na terenu
Slažem sa i sa CF-om, jer je prozvao rihtige lojte, odnosno mekušce. Pod ovim mislim pogotovo na četvrtastog (po vama kugla) i šminkera koji pada strmoglavom brzinom. On me najviše brine, jer se zna da može i umije, dok je kugla trebao još prije otkotrljati.
Vom Jäger zum Gejagten
- schweinsteiger
- Kontakt:
sekerbay je napisao/la:i sta kazu kolege, minimalno finale lp![]()
Ti kao stariji i iskusniji navijac prvi ne trebas tako sr'at po igracima ili sistemu igre.Ovo je bilo sjajno,odlicne transformacije iz odbrane u napad i napada u odbranu,ali ovo nije bio prvi tim i vecina ovih igraca jos sebi nije dosla.
Vidjeli ste Alaba kako trci,jer nije igrao SP,a Lahm poslije 25 minuta nije mogao disat kako treba.
Kasnije cu nesto vise napisat,igra konacno pocinje da lici nesto,samo ste vi ovaj remi jedva docekali da se Pep pljuje.
#miasanmia
-
- Kontakt:
Pozdrav. Imena u ekipi su strasna al sto neko rece ne igraju imena. Ma kolko mi zeljeli nesto veliko ove sezone i kada budemo sa punim sastavom, ovakav sistem i nacin igre nama nece donjeti nesto veliko bar kada je Evropa upitanju. Mislim da cemo ostati samo u nadi i zelji da ce biti nesto al da ce samo ostati na tome kao sto je ostalo u vezi Kosovara, samo nasa zelja da bude veliki igrac i nosioc i nasljednik al NISTA. Maximalno jos ovu sezonu ce Pep da bude na kormilo i onda ispocetka a ekipa ce biti poprilicno u godinama i u silaznoj putanji dosta igraca. Najveca greska Bayerna je Pep i tako ce biti. Lik ima svoje i on ce to furat do kraja ma kolko to lose bilo i gusilo dosta igraca...
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakvi su ono pasovi prema Alabi.
Pa momak mora u petu ubaciti da bi ih stigao i to podosta puta i naravno da ce izgubiti snagu radi gluposti drugih igraca.
Bice ovo bolje, mora jednostavno.

Pa momak mora u petu ubaciti da bi ih stigao i to podosta puta i naravno da ce izgubiti snagu radi gluposti drugih igraca.
Bice ovo bolje, mora jednostavno.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
dajte ba ljudi sta serete... kad igra formaciju 3-5-2 ne valja, kad igra 4-4-2 ili 4-2-3-1 ne valja ni tako jbg svijetu se ne moze ugoditi... meni se vise dopada ovakva igra pa makar i igrali nerjeseno sto nije sramota ipak je to schalke nije truli hsv
nije bilo meljanja lopte previse ko u proslim utakmicama, igrali su solidno za pocetak sezone jbg ipak nam fali dosta bitnih igraca...
dante sacir gotze po meni razocarali... nije ni badstuber bajno odigroo al bio je dobar dok boa ne izadje ... to nas je malo sjebalo ... dante po meni 4-i stoper u ekipi, skroz los, isto ko da jos utice onaj poraz od njemacke na njeg

dante sacir gotze po meni razocarali... nije ni badstuber bajno odigroo al bio je dobar dok boa ne izadje ... to nas je malo sjebalo ... dante po meni 4-i stoper u ekipi, skroz los, isto ko da jos utice onaj poraz od njemacke na njeg

- anelbavarac
- Kontakt:
Zabrinjavajuce je koliki broj se're po ekipi i treneru.
Pa tek je 2 kolo majku mu, shvatate da ekipa nije ni na 50%.
Prvih pola sata mora bit' putokaz, kako bi nasa igra trebala izgledat' u nastavku.
Da ne napominjem ko nam je sve falio danas, suvisno je pricat..
Pa tek je 2 kolo majku mu, shvatate da ekipa nije ni na 50%.
Prvih pola sata mora bit' putokaz, kako bi nasa igra trebala izgledat' u nastavku.
Da ne napominjem ko nam je sve falio danas, suvisno je pricat..
- FranckRibery
- Kontakt:
ma bitno je da se igra prema naprijed a ne vise u sirinu makar to treba da nas zadovolji jer cemo kasnije dobiti na prodornosti kad se vrate kljucni igraci pa ce se ic prema golu vise, bice bolji i rezultati vjerovatno s vise golova... odmah pocnemo kritikovat a pola ekipe nam nespremno ili povrijedjeno pocev od lahma boatenga mullera itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.