FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buba00
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buba00 » 30 avg 2014, 18:49

samosarajvo je napisao/la:Jel vam to neko baca manđe oko akademije i slicno? Kazu o tome rasrpavljate a meni se neda citati.
Ne sikirajte se nista, mnogi su davali pare da im djeca uđu tamo pa nisu uspjeli.Ipak je to projekat u kojeg je ulozeno i ulozit ce se bruku para još, malo ko moze platiti toliko da se rizikuje da to sve propadne.
Sad ima neko iznad sviju ko misli o tome, opušteno.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: :clap: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 30 avg 2014, 18:53

Buba bajko, ti trebaš slaviti pobjedu želje. Jel tebi neki problem otići na svoju stranicu. Sa svojim.glupostima smaraš do pm. Ako ti je lakše u glavi evo priznajemo da ništa kod nas ne valja. Biju se, uzimaji po cenera za akademiji
u, samo što nije puklo u upravi itd..
Sada ,rahat idi slavi..jel tako

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 30 avg 2014, 19:10

@amarovski nije valjda da ne znas ko je ona seljacina sto Im je trener golmana hehehe.
Salu na stranu,tuzlaci su I prije imali katastrofa ispada,sjecam se dobro,cigli kamenja.
Mi cemo tamo vjerovatno svasta dozivjet,a bogami necete ni vi nista bolje proci.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 30 avg 2014, 19:23

@amarovski nije valjda da ne znas ko je ona seljacina sto Im je trener golmana hehehe.
Salu na stranu,tuzlaci su I prije imali katastrofa ispada,sjecam se dobro,cigli kamenja.
Mi cemo tamo vjerovatno svasta dozivjet,a bogami necete ni vi nista bolje proci.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 avg 2014, 19:24

Izvinite nisam gledao, moze li neko objasniti cime su Tuzlaci ovaj put navukli gnjev na sebe?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pinoglavi
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pinoglavi » 30 avg 2014, 19:25

amorovski je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Kakve seljacine ovi tuzlaci ocam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta su sad uradili ?
Prvo im iskljucise onog trenera golmana, pa kroz 2 minuta pomocnog trenera cini mi se.. nisam upucen u njihov strucni stab.. al najjace kad ovog drugog iskljuci, pjevaju sa zapada YEBEMO VAM MATER U PI6KU

stvarno smo stoka,nigdje na svijetu nema skandiranja protiv sudija,čak se u civilizovanijim sredinama poslije utakmice navijači slikaju sa sudijom bez obzira kako je sudio
Nad tobom sunce najljepše sja

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 30 avg 2014, 19:32

amorovski je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la:
amorovski je napisao/la:Kakve seljacine ovi tuzlaci ocam

Sta su sad uradili ?
Prvo im iskljucise onog trenera golmana, pa kroz 2 minuta pomocnog trenera cini mi se.. nisam upucen u njihov strucni stab.. al najjace kad ovog drugog iskljuci, pjevaju sa zapada YEBEMO VAM MATER U PI6KU

Kaze Dedic:MOGUMISEKURCANAPUSITI....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 30 avg 2014, 19:59

pinoglavi je napisao/la:
amorovski je napisao/la:
franklampard8 je napisao/la: Sta su sad uradili ?

stvarno smo stoka,nigdje na svijetu nema skandiranja protiv sudija,čak se u civilizovanijim sredinama poslije utakmice navijači slikaju sa sudijom bez obzira kako je sudio
Pojedinacno kad psuju s tribina sudijama je nekako postala dobrodoslica.. Ovo nigdje nisam cuo, cijela tribina pjeva YEBEMO VAM MATER U PI6KU..a znalo se pjevat i na tekmama mlade repke YEBEM TE SARAJVO.. al haj necemo vise polemisat o tome.. bezze prica. Cestitam na pobjedi

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 avg 2014, 20:07

Zrinjski kiksao, Siroki trenutno gubi, ako ovako ostane smijesi nam se aBd. prva pozicija jer se ovakve prilike ne propustaju .
Ti si opet šampion !

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 30 avg 2014, 20:11

barbarez je napisao/la:@amarovski nije valjda da ne znas ko je ona seljacina sto Im je trener golmana hehehe.
A jooj ne znam ebeemu miša. Ma joj, vrati se to sve.. ne sikiram se ja, samo se sjetim levskog i NOŽ ŽICA SREBRENICA i kako smo se sjedinili.. a yebo grad koji bukvalno tone svake godine.. ne valjaju ni zemlji da hodaju po njoj

Superkup - 1996/1997

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2014, 20:16

simon je napisao/la:Zrinjski kiksao, Siroki trenutno gubi, ako ovako ostane smijesi nam se aBd. prva pozicija jer se ovakve prilike ne propustaju .
ma mi samo sebe trebamo gledati ,ja uopšte ne sumnjam u nasu ekipu treba dobiti ove dvije kuci i na celo izbiti i aBd i do kraja tu ostati .realno imamo najbolju ekipu zavrsili smo evropu sad se maksimalno mozemo posvetiti domacem prvenstvu .lagano bez podcjenjivanja utakmicu po utakmicu i bice ovo sve :thumbup:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 avg 2014, 20:17

bordobijeli je napisao/la:
simon je napisao/la:Zrinjski kiksao, Siroki trenutno gubi, ako ovako ostane smijesi nam se aBd. prva pozicija jer se ovakve prilike ne propustaju .
ma mi samo sebe trebamo gledati ,ja uopšte ne sumnjam u nasu ekipu treba dobiti ove dvije kuci i na celo izbiti i aBd i do kraja tu ostati .realno imamo najbolju ekipu zavrsili smo evropu sad se maksimalno mozemo posvetiti domacem prvenstvu .lagano bez podcjenjivanja utakmicu po utakmicu i bice ovo sve :thumbup:
:thumbup:
Ti si opet šampion !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 30 avg 2014, 20:21

Sad dvije kuci,pa protiv Celika u Zenici za preuzimanje liderske pozicije.Trebamo sacekati da zavrsi mec u Banja Luci.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2014, 20:26

amypitar je napisao/la:Sad dvije kuci,pa protiv Celika u Zenici za preuzimanje liderske pozicije.Trebamo sacekati da zavrsi mec u Banja Luci.
sad igramo s travnikom pa je pauza je li onda idemo celiku ili igramo ovu zaostalu s drinom :?:

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 30 avg 2014, 20:27

Borac vodi.. ide nam u prilog to

Superkup - 1996/1997

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 avg 2014, 20:28

bordobijeli je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sad dvije kuci,pa protiv Celika u Zenici za preuzimanje liderske pozicije.Trebamo sacekati da zavrsi mec u Banja Luci.
sad igramo s travnikom pa je pauza je li onda idemo celiku ili igramo ovu zaostalu s drinom :?:
Celik pa Drina.
Ti si opet šampion !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 avg 2014, 20:32

koliko se sjecam s drinom 25 bi trebali igrati to je onda poslije olimpica a prije gostovanja u sirokom

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 30 avg 2014, 20:39

bordobijeli je napisao/la:koliko se sjecam s drinom 25 bi trebali igrati to je onda poslije olimpica a prije gostovanja u sirokom
13.09 Celik-Sarajevo
20.09 Sarajevo-Olimpik
25.09 Sarajevo-Drina

Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 avg 2014, 20:57

Mislio sam napisati neku dužu analizu ove evropske priče, ali sme smo već rekli i ne treba se vraćati na to. Ekipa je skupila kvalitetnih minuta i iskustva igranja jačih utakmica od onih koje igramo u domaćem takmičenu. To će nam svakako biti plus za budućnost, uz to i fino zaradili. Bez opzira šta se desilo na kraju ovo je za nas itekako uspješan evropski izlet.

Sutra dočekujemo ekipu iz Travnika i s obzirom kako se do sad rezultati odvijaju u ovom kolu pobjeda bi nam legla kao.. ihh. Kada god spomenemo ovu ekipu prva asocijacija nam je gruba igra, zatim tvrda utakmica i naravno bunker. Ostali su bez trenera što može biti dobro i loše. Pri dnu su tabele što znači da ovaj početak i nije baš najbolji za njih, tako da će sutra pokušati ostati neporaženi.

A što se tiče nas, mi smo u situaciji koja nije ni dobra ali nije ni loša. Igrači su dosta istrošeni i fizički i psihički tako da sutrašnja utakmica neće biti ni malo laka. Prema izjavama danas najavili su neke izmjene u ekipi, što je i logičan slijed. Sad nam je potreban sviježina ali i moriv onih igrača koji nisu puno dobijali prilike. Od onih "novajlija" koji sutra budu igrali očekujem da proliju mnogo znoja i da struci pokažu da se i na njih itekako može i treba računati.
Kako početi sutra, po meni bi recept iz Banja Luke bio najbolji... Ne bih imao ništa protiv da bude 1-0, pa nek gol padne u drugom poluvremenu posle 75 minute.

Pošto nama sutra, neću reći da su prijeko potrebna i da moramo pobijediti, tri boda mnogo znače ja bih krenuo sa dva napadača u formaciji 4-4-2, ne bitno je da li će oni igrati jedan iza drugog ili jedan pored drugog.

Golman - Dejo je u teškoj situaciji pa bi ga ja ostavio na klupi. Šansu dao Plakalu. Sad će neki reći da je to rizik ili da je Emir truba golman, pa ako nema kvalitet za nas zašto smo mu produžili ugovor i to na čak pet godina. Ja vjerujem da on ima kvalitet za nas samo mu treba dati priliku da stekne malo rutine a ove su utakmice prave za to.

Stoperi - Mislim da je Ameru potreban mali odmor pa bi i njega ostavio a na njegovo mjesto ubacio Kovačevića koji je više puta ulijetao na tu poziciju, tako bi tu izbjegao rizik ubacivanja igrača koji nisu uigrani za odbrane.

Bekovi - Tu ne mjenjati ništa, Berberović je bolji od Barića a ako izbacimo Puzija ko će nam golove davati :D MOžda zamjena u drugom poluvremenu.

Sredina - Ovoliki broj ovako napetih utakmica za jednog osamnaestogodišnjaka je puno tako da bih Samira ostavio na klupi i, ako bi rezultat bio prema našim očekivanjima, ne bih ga uvodio u igru. Na njegovo mjesto bih ubacio Kostića, da vidimo i to mitsko biće. Gojka bih stavio, bez obzira što je on odigrao do sad najviše utakmica bez njega smo tanki na redini. Stojčeva bih gurnuo lijevo, jer je prošle sezone neke utakmice igrao tu i nije on loš ni na toj poziciji. Duljevića desno jer ono je grijeh na klupi držati i po meni bi uvijek imao prednost nad Okićem.

Napad - ono jedino što imamo, ali ne bitno dali će igrati jedan pored drugog ili da BIća bude malo povučeniji.

Pri nekom normalnom rezultatu (neko pristojno vodstvo) Izvući Cimija a ubaciti Mitrevskog, kako bi Kovu gurnuli u sredinu a to drugo mitsko biće na stopera. Izbaciti Bilbiju a šansu dati Handžiću, i ovu treću neka Dženo bira :D

Ja im ne zahtjevam ništa jer se i oni osjećaju jako loše, to mi je sinoć potvrdio jedan od igrača, posle pauze će biti druga priča. Neka pruže onoliko koliko mogu, a mi da im pružimo veliku podršku.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 30 avg 2014, 21:13

simon je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:koliko se sjecam s drinom 25 bi trebali igrati to je onda poslije olimpica a prije gostovanja u sirokom
13.09 Celik-Sarajevo
20.09 Sarajevo-Olimpik
25.09 Sarajevo-Drina

To bi abd trebalo biti 6 bodova u nasu korist samo hrabro i bez srljanja :thumbup:
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem i 32 gosta.