FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
a kakve ove nase ljenguze nece napravit da si pita
svaka cast onom momku sto postavi na volimtezeljo,ostali skrti pravo hehe

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Camoranesi
- Kontakt:
Oni imaju pare, a mi sve ostalo..arelinho je napisao/la:Para možda nemamo, ali imamo srca i talenta!

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Samo steta sto se forsira na krilu, mislim da je bolje da se uigrava na desnom beku... Ali dobro, vako ce makar moci igrati dvije pozicije, nesto kao Kolarov u Citiju.Camoranesi je napisao/la:Koji je mangup Memija, to mi se sviđa, samo u kost paša moj!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Camoranesi
- Kontakt:
Ma brate moj igračina već sad, a šta će biti tek kasnije, ako ne bude ne daj Bože kakvih povreda ili loših menadžera.sajo10 je napisao/la:Samo steta sto se forsira na krilu, mislim da je bolje da se uigrava na desnom beku... Ali dobro, vako ce makar moci igrati dvije pozicije, nesto kao Kolarov u Citiju.Camoranesi je napisao/la:Koji je mangup Memija, to mi se sviđa, samo u kost paša moj!
1921
1921
Sumnjiva situacija,sumnjiva..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
penal nam nije sviran
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Morat će Memiju vaditi, preagresivan je a ima već karton..jedan ili dva starta je od drugog 

- Camoranesi
- Kontakt:
Ma mogao je svirati a i ne.. rukom štitio lice.. nema veze, dobićemo mi njih i bez ovog nedosuđenog penalaRios je napisao/la:Sumnjiva situacija,sumnjiva..![]()

1921
1921
je l' imas ti link buraz ?Camoranesi je napisao/la:Ma mogao je svirati a i ne.. rukom štitio lice.. nema veze, dobićemo mi njih i bez ovog nedosuđenog penalaRios je napisao/la:Sumnjiva situacija,sumnjiva..![]()
Volim te Željo !
Lijepo je ovo vidjeti da su vec sada tri igraca mozemo reci u prvoj postavi vrlo mlada (Bajic, Sadikovic, Memija). Ocekujem da se do kraja sezone nametnu jos dvojica-trojica omladinaca u prvih jedanaest i to bi bilo stvarno odlicno za ovu sezonu 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Poslije udaraca Bučana lopta pogodila u ruku Uzelca, Paradžik nije pokazao na bijelu tačku
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
jel nam ovo sudi onaj levat Paradžik što nas je i prošle sezone u Prijedoru žestoko oštetio..?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Reklo bi se cisto sudijsko uvjerenje..Camoranesi je napisao/la:Ma mogao je svirati a i ne.. rukom štitio lice.. nema veze, dobićemo mi njih i bez ovog nedosuđenog penalaRios je napisao/la:Sumnjiva situacija,sumnjiva..![]()

P.S. Jao sta fuli Bucan

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- pintol_TM87
- Kontakt:
ako ima neko link nek posalje u pp... hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- zubanovic89
- Kontakt:
jel to igramo dobro 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Bucan 

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Nakon pogrešnog dodavanja golmana, Bučan predriblao golmana i prebacio prazan gol 

bučan obišao golmana i poslao je u **** materinu sa 15ak m
a nedo je uzeo golmanu, nedo odličan.

a nedo je uzeo golmanu, nedo odličan.
Daj sejo , koji ti je..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.