Voliš me, priznajAjax je napisao/la:Samo neka je Izet starter. A pojedini "strucnjaci" su govorili ovdje 20 postova unazad da je doveden da bude na klupiphily je napisao/la:Wolf - Fritz, Lukimya, Caldirola, García - Kroos, Junuzovic, Makiadi, Hajrovic - Elia, Di Santo!![]()
![]()
Samo rokaj Izo u inat dusmanima![]()
Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
**** ga kada ti mene prozivas prvi zasto nebi i ja tebe ??
Sta mislis o tvojoj izjavi. Jesi li mozda promjenio misljenje o tome da je doveden zato da bude na klupi i da je to normalno ?? Evo i Bico odlicno igra a sta si govorio tek za njega. Da je najlosiji stoper i to bar pet puta. **** ga svako grijesi. Ali ne mozes onda prozivat ljude da pojma nemaju zato jer misle da Stilic nije los igrac.
Sta mislis o tvojoj izjavi. Jesi li mozda promjenio misljenje o tome da je doveden zato da bude na klupi i da je to normalno ?? Evo i Bico odlicno igra a sta si govorio tek za njega. Da je najlosiji stoper i to bar pet puta. **** ga svako grijesi. Ali ne mozes onda prozivat ljude da pojma nemaju zato jer misle da Stilic nije los igrac.
Polako, vidjećemo dalje. Ja ne pratim utakmicu jer me Bundesliga nešto posebno ne zanima, radim nešto na kompu i slušam Chelsea-Leicester i povremeno pogledavam tu tekmu. Ti idi i gledaj Bundesligu nemoj ovdje švrljati to ti oduzima vrijeme uvijek da objektivno analiziraš igrače, inače može biti ubrzo nešto od tebe.Ajax je napisao/la:**** ga kada ti mene prozivas prvi zasto nebi i ja tebe ??
Sta mislis o tvojoj izjavi. Jesi li mozda promjenio misljenje o tome da je doveden zato da bude na klupi i da je to normalno ??
Samo budala ne mijenja mišljenje. Zašto i ja ne bi? Ja iskreno nisam očekivao Hajrovića u prvih 11 niti Salihovića na tribinama.
I dalje ostajem kod toga da su on i Bičakčić (posebno) mogli pokazati više u repki. ZA Štilića ne tvrdim da je loš igrač , ali tvrdim da je nije neka velika tragedija što nije pozvan, jer ima dosta boljih od njega za vezni red. Takođe mislim da je trebao Štilića zovnuti a ne Hadžića. Mislio sam da je Zukanović zapostavljen, ali sada mislim obrnuto, vidim da je Sušić govorio istinu. Zukanović nije bio u prijateljskim ustaljen u prvih 11, tj. više je bio na klupi, a u kup utakmici nije bio ni na klupi. Zašto je zvao Vranješa ne znam, ne znam da li je Vranješ još u Elazigsporu i ako jest ne znam da li igra. To ću ostavit pod upitnikom.
Dakle, Hadžić out Štilić in eto to je poenta svega.
Toliko.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 23 avg 2014, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1
Werder igra nepovezano
Jedva da mogu uvezati 5-6 dodavanja,a Izet solidan za sad.Imao je jedan fin prodor po lijevoj strani ,ali lopta izbijena u korner.
Dobro okej. I onako znamo da Hadzic odlazi cim zaigra Vrancic. Tako da Pape nije zelio ocigledno da gomila iste igrace. Stilic, Prcic, Susic pa i Pjanic moze to odigrati. Jedan od prve trojice je morao otpasti i Pape se je odlucio da to bude Stilic. Tako da ako Prcic dokaze klasu mislim da Stilic nece dobiti sansu vise nikad. Osim ako ne bude igrao nenormalno dobro i zabijao svaku drugu tekmu. Sto se tice Zukanovica mislim da je za njega trebao naci mjesto posebno jer je pozvao samo trojicu stopera. Ako nista onda umjesto Hadzica bar.GangstaX je napisao/la: Dakle, Hadžić out Štilić in eto to je poenta svega.
Toliko.
- Sarajevo29
- Kontakt:
http://www.drakulastream.eu/free-live-v ... 34853.html" onclick="window.open(this.href);return false;admir1991 je napisao/la:Hoce li biti kakav dobar link streama,postavite.
2-2 za minut
et ga
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
solidno, solidno, bice jos bolje 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
[youtube][/youtube]

Dosta dobar defanzivno..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ma napredovat ce,kad kolektivno budu bolji i on bi mogao doci do izrazaja
.
- Goalgetter
- Kontakt:
#Werder-Aufstellung: Wolf - Fritz, Prödl, Lukimya, Garcia - Galvez, Junuzovic, Hajrovic, Elia, Selke, Di Santo
Dobar HAjrovic al im je ekipa katastrofa nisu akcije napravili kako treba onaj Junuzovic odvalio stomacinu ko nekad Ailton
Ovaj Izet prava ckapi
nikad od njeg igraca napraviti.
-
imperator10
- Kontakt:
Izebo ga predug jezik prije početka sezone s kojim je sam sebi natovario nepotreban pritisak.
Još jednom i posljednji put - Izet Hajrović = precijenjen igrač.
Dobar za našu repku da uđe u zadnjih 30-ak minuta ako se utakmica bude lomila i to je sve.
Dobar za našu repku da uđe u zadnjih 30-ak minuta ako se utakmica bude lomila i to je sve.
Miske no. 1
Re: Odg: Izet Hajrovic
Cuj precjenjen?! Sta je to on danas lose uradio? Sta je trebao uzeti loptu, izdriblati sve igrace Hoffenheima i zabiti gol skaricama, da bi bio cijenjen?! Frajeru njegova trzisna vrijednost je 4,5 mil €...momak igra sasvim uredno..da ima bolje saigrace mozda bi i on bio bolji...GangstaX je napisao/la:Još jednom i posljednji put - Izet Hajrović = precijenjen igrač.
Vodi ga kući, a usput poradi malo na pismenosti i argumentaciji.edo07 je napisao/la:Cuj precjenjen?! Sta je to on danas lose uradio? Sta je trebao uzeti loptu, izdriblati sve igrace Hoffenheima i zabiti gol skaricama, da bi bio cijenjen?! Frajeru njegova trzisna vrijednost je 4,5 mil €...momak igra sasvim uredno..da ima bolje saigrace mozda bi i on bio bolji...GangstaX je napisao/la:Još jednom i posljednji put - Izet Hajrović = precijenjen igrač.
Miske no. 1
Zato si ti predocio jake argumente
Vodi ga kući, a usput poradi malo na pismenosti i argumentaciji.[/quote]
Ati si mi kao pismen!?
Pu,yebem ti ucitelja/uciteljicu!!!!
Ati si mi kao pismen!?
Pu,yebem ti ucitelja/uciteljicu!!!!
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hansbosna, Semrush [Bot] i 18 gostiju.