FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa nije valjda da nema ni na mojaTV s naplacivanjem?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- corleone87
- Kontakt:
A jbg sto ne stave ovi na sportsport.ba kao prije ono za svaku utakmicu pojedinacni tekstualni prenos nego ovako..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
cekaj simke samke pet minuta stankeSimkeSamke je napisao/la:Camoranesi je napisao/la:Pa valjda ima na nekoj lokalnoj televiziji u Zvorniku..DukeOfWellington je napisao/la:
Kako će ti neko dat' link ako nema prijenosa na jedinom kanalu koji je trebao da prenosi.
NEMA
habib
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Taj kanal se ne naplaćuje, bude džaba kad bude, čak je bilo i najavljeno:neroazzuro je napisao/la:Pa nije valjda da nema ni na mojaTV s naplacivanjem?
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5682bd835db.html
-
- Kontakt:
1921.ba
Pocela je itakmica u Zvorniku. Nas Zeljo nastupa u sastavu: Antolovic, Stanic, Kvesic, Bogdanovic, Kosoric, Tomic, Sadikovic, Bucan, Memija, Bajic, Turkovic.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
jeb te moja tv iste su to suge kao face tv I marijan,mozda bht treba prenosit kamena s ramena u pizdicima kod tarcina
ovo samo pokazuje koliko je nsbih I ostali udruzeni protiv Zelje
na svim poljima zele naskodit Zelji I njegovim navijacima.
pu suge sugave

ovo samo pokazuje koliko je nsbih I ostali udruzeni protiv Zelje

pu suge sugave
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Svejedno, prenosa nema nikako :SDukeOfWellington je napisao/la:Taj kanal se ne naplaćuje, bude džaba kad bude, čak je bilo i najavljeno:neroazzuro je napisao/la:Pa nije valjda da nema ni na mojaTV s naplacivanjem?
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5682bd835db.html
- Camoranesi
- Kontakt:
Ma dušmanluk, njihovi mezimci iza nas na uefa rang listi, đaba novci moji sinovci đaba play-off prvo puče sedmica pa gledanje u leđa Želji na listiMuhamedTM je napisao/la:jeb te moja tv iste su to suge kao face tv I marijan,mozda bht treba prenosit kamena s ramena u pizdicima kod tarcina![]()
ovo samo pokazuje koliko je nsbih I ostali udruzeni protiv Zeljena svim poljima zele naskodit Zelji I njegovim navijacima.
pu suge sugave

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
Kažu na telefon tehnički problemi rade na otklanjanju ako ne lažu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tehnička podrška BH Telecoma je najpozivaniji broj u historiji svemira, ko sa njima ima posla uvijek mu nešto fali.
Hahahah BANANA MEN-DERBI BANANA PREUZIMA ŽELJU.Camoranesi je napisao/la:Ma dušmanluk, njihovi mezimci iza nas na uefa rang listi, đaba novci moji sinovci đaba play-off prvo puče sedmica pa gledanje u leđa Želji na listiMuhamedTM je napisao/la:jeb te moja tv iste su to suge kao face tv I marijan,mozda bht treba prenosit kamena s ramena u pizdicima kod tarcina![]()
ovo samo pokazuje koliko je nsbih I ostali udruzeni protiv Zeljena svim poljima zele naskodit Zelji I njegovim navijacima.
pu suge sugave
-
- Kontakt:
evo radi MOJATV
evo ga prenos
još kad bi neko stream napravio,to bi bio vrh hahafedeltafrotta je napisao/la:evo radi MOJATV
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
k'o da gledam,niko nam link nece napraviti ...
ma **** link,hajde Željooo !
ma **** link,hajde Željooo !
Volim te Željo !
- Camoranesi
- Kontakt:
Nema na moja webTV 

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
- jaludovolimte
- Kontakt:
Meni nema na mojawebtvfedeltafrotta je napisao/la:evo radi MOJATV
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
-
- Kontakt:
bolji smo zasad, imam posjed, ali bez vecih sansi...memija opasan 
bgm meni se cini da je krilo

bgm meni se cini da je krilo

Zadnja izmjena: fedeltafrotta, dana/u 30 avg 2014, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
jel igra zadnjeg?
Čini mi se da igramo 4-4-2 formaciju, bar po sastavu bi se moglo zaključiti. Dajte link kakav
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.